Pohled do zákulisí Fantoma Opery na Broadwayi

Tohle video každého fantomáka zahřeje na srdci. Nádherné záběry ze zákulisí, z příprav, kteří nevidění hrdinové divadla podstupují každý den, aby představení mohlo běžež a lustr spadnout. Je to o to víc fascinující i proto, že broadwayská inscenace je jedna z posledních, která se opravdu snaží dodržet původní design Marie Björnson pokud možno co nepřesněji a zrovna tak i režii Harolda Prince (on ostatně do dnešního dne na inscenaci pravidelně osobně dohlíží a zkouší s novým obsazením).
Video je zaměřeno na kostýmy a účinkuje v něm i Carlotta Michele McConnell, která během představení musí nosit ty nejtěžší a pravděpodobně nejnárodnější kostýmy a tak je to právě ona, kdo se podělí s vtipnou kostýmovou historkou. :)
A informace, že sundávání Fantomovy masky se musí tak pracně a dlouho zkoušet, protože hrozí, že by mu Christine strhla i znetvoření je pro mě novinka! To jsem netušila, že i tohle je tak komplikované! :D


Komentáře

  1. Miluju záběry ze zákulisí! :-)
    Mě zas napadlo, že sundávání masky nebude jen tak vlastně díky "Don Juanovi" a nepovedeným záběrům. :-) (Jinak mě to zpočátku taky nenapadlo.) :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Žjůva, nikdy mi nedošlo, kolik věcí je potřeba řešit kolem - aby korálky necinkaly, aby se nikdo do nikoho nezaháknul... Tohle je vážně skvělé video!

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Aaa, to je pravda, odmaskování v PONR je docela častý problém, to mě nenapadlo si spojit. :D[2]: Joo, to s těmi chřestícími korálky by mě taky vůbec nenapadlo! Je úžasné kolik práce dávají i do takových drobností, které si divák ani neuvědomí. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky