Musical meets Opera (Schikaneder)

Nevím, kdo a jak přišel na nápad těchto malých Musical meets Opera koncertů, ale jsou geniální. Zvlášť pak ty s Elisabeth a Tanzem. Ale tady Schikaneder mi udělal zvlášť radost, protože jsem konečně mohla aspoň trošku nadhlédnout do muzikálu, ze kterého se snad nikdy nic nedostane na internet.
A fakt, že se děj muzikálu odehrává v divadle je dokonalý - divadlo v divadle je prostě krutopřísný a vizuál scény je úžasný, dynamický - no jako divadlo. :)
Ale musím říct, že tak trochu váhám nad obsazením této události. :D Jako Eleonore je tam samozřejmě Milica Jovanovic, a jako Emanuel Ricardo Frenzel Baudisch. Dále jako Maria Anna Katie Hall (byla jsem hodně ráda, že s ní můžu vidět trochu víc) a jako Johanna tu vidíme s největší pravděpodobností Tobiase Jocha. :D (Tady vidíte, jak málo z toho muzikálu máme, dělá mi potíž rozeznat obsazení!!! :D)
Nejdřív mě trošku mrzelo, že tu jako Emanuel není Mark, ale zase to byla dost vzácná příležitost jak vidět jeho cover Ricarda, který byl strašně roztomilý, ba s Mili spolu byli přímo nejroztomilejší a na to, že je to video jen se sestříhanými ukázkami, přesto tam vyjevil širokou škálu emocí a všechny jsem mu dokonale věřila, ač ne vždy jsem mu dokonale rozuměla! :D


Komentáře

Oblíbené příspěvky