Wenn Liebe In Dir Ist - Rostislav Kolpakov, Sergey Denisov

Aloha, vítejte v novém týdnu! Snad vám začal vydařeně.
Já se ho rozhodla zahájit ruským Tanz der Vampire a nepříliš často viděným duem Rostislava Kolpakova a Sergeje Denisova jako Herberta a Alfreda. Protože i kdyby vám ten týden vydařeně nezačal, tohle vám náladu spraví. :)
Nutno podotknout, že už chápu, proč je Sergej tak oblíbený Alfred ve fandomu. Obvykle je to Herbert, kdo na sebe v této scéně zákonitě strhává víc pozornosti, ale tentokrát jsem musela fascinovaně sledovat Alfreda. Sergey je velice expresivní a jeho podání Alfreda je zkrátka on point.
No na druhou stranu si rozhodně nemyslete, že by si Rostik nedokázal získat pozornost diváka - jeho Herbert je velmi hravý, ale má v sobě i Rostikův nezaměnitelný smysl pro humor plný maličkých úsměvných detailů navíc.
(A Rostikovy zvukové efekty při tanci jsou top :D).
Krásný nový týden! :)


Komentáře

  1. To je asi poprvé, co vidím "jiné" podání Alfreda. Bylo zvykem, že Alfred je před Herbertem ostýchavý a trochu se jej i bojí. U Sergeje je podezíravý a vůči Herbiemu odtažitý.
    Ale připadá mi, že má po celou scénu stále stejný výraz. Což může být způsobeno i tím, že nahrávající zabírá výhradně Rosťu.
    Haha, ty zvuky během tanečku fakt neměly chybu. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jak já miluju Rostíka v téhle roli, ovšem já miluju Rostíka snad v každé roli, vlastně si nepamatuju že bych ho někdy v nějaké roli ráda neměla :D a nemusí mi tu nikdo zmiňovat že slovo role používám snad za každým jiným slovem :D
    Co se týče Alfréda tak tohohle mám vážně hodně moc ráda a je mi takový nejsympatičtější ze všech a teď to myslím napříč zeměmi. To nese sebou ovšem jiné výhody konečně chápu (poprvé v historii vztah Alfréd a Sára) jinak jsem vždy zapřísáhlým fandou fandomu Sára Krolock :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky