Ivan Ozhogin jako Evžen Oněgin!


Titulek mluví sám o sobě, no nicméně 13. 5. 2016 Ivana Ozhogina čeká debut v titulní roli v muzikálu Oněgin. Není to zase tak překvapivé oznámení, protože Ivan hraje hlavní roli i v dalším muzikálu oné společnosti - Mistrovi a Markétce a účastnil se premiéry Oněgina, což asi něco naznačovalo.
Já doufám, že to třeba bude impulsem pro fanoušky aby muzikál více natáčeli - když už je to podle všeho dovoleno.
Jinak si nemohu pomoci, ale trochu přemýšlím, jestli si tím tvůrci nesnaží pomoci z nouze, protože muzikál sklízí špatné recenze, no a na Ivana lidi chodit budou vždycky....:))
Za mě je to ale velká radost - já si Ivana jako Evžu představovala ještě dřív, než vůbec ten muzikál vznikl, on tak nějak splňuje mé představy o té postavě a slibuji si od něj skutečně hodně. :)
Tak chvála Bohu za muzikál a už se moc těším na první fotky a videa. :)

Komentáře

  1. JUPÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
    Já jsem si tááák přála, aby si ho Ivan zahrál. A už je to tady! :D
    Úžasná zpráva :DMyslím si, že když je tam Ivan a když je natáčení povoleno, tak se těch videí dočkáme :-)
    Teda recenze na muzikál jsem nečetla, ale taky si myslím, že tohle by mohl být důvod proč jej tam obsadili :-)Už se moc těším :D (tak snad budou fanoušci pilní) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tohle očekávala už pěkně dlouho, hlavně od doby kdy byla obsazená Anastasia někdy v té době se také objevila Ivanova verze moskvy.
    Asi budu znít jako zloduch ale já tak nadšená nejsem. Ubere představení klukům a já je mám oba dva tůůůze ráda - havně Kirilla.
    Apropo, když už zmiňuji Kirilla, zdá se to jenom mě nebo je to fakt, že jsou si s Ivanem po hlasové stránce čím dál tím blíž. Viz třebas píseň Moskva mám problém poznat kdy ji zpívá Kirill a kdy Ivan a to mě začíná děsit. Ovšem pro Kirilla je to možná dobrá věc do budoucna.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky