Les Misérables Medley - Lindsey Stirling

Jméno neobyčejně talentované houslistky Lindsey Stirling určitě všichni znáte. My fantomáci si ji pamatujeme díky jejímu galaktickému zpracování Fantoma Opery. K mé veliké radosti Lindsey muzikálové divadlo neopustila a proto vám teď můžu jako video týdne ukázat tuhle nádhernou verzi slavných melodií z Bídníků.
Opět musím smeknotu před vším jako celkem - pojetím, jejím talentem, kostýmy, choreografií...všechno je garnierózní! Mimochodem ony kostýmy má laděné spíš na divadelní než filmovou strunu, což se zmiňovaným Fantomem bylo naopak, takže i to je milé. :)
Během sledování mi naskočila husí kůže a nemohla jsem z ní spustit oči, protože ona všechno co hraje, i tak silně prožívá a vidíte jí to na obličeji...vážně ji moc obdivuju.
Moc a moc doporučuju si tohle pustit, protože je to zážitek!!
Krásný nový týden. xxx





Komentáře

  1. Nádherné .. člověku to až vnese slzy do očí ... má můj obdiv, hraje překrásně

    OdpovědětVymazat
  2. Och samozřejmě že jí znám, ona dělá videjka na mnoh, mnoho super věcí, od seriálů po počítačový hry a je to strašná nádhera. :) Sice to na tenhle blog vůbec nepatří, ale dovolím si dát sem taky videjko: https://www.youtube.com/watch?v=BSLPH9d-jsI :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se jí vážně povedlo :-) je to šikula ale ona má všechna videjka nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  4. suprový :) ačkoli nejsem žádnej velkej fanda Les Mis, tak tohle je nádhera

    OdpovědětVymazat
  5. Ona je prostě skvělá, působí dojmem, že s těma houslema dočista srostla. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Se všemi naprosto souhlasím. :)
    A díky za videjko, Shadow. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to bylo nádherné. Líbí se mi, jak má vždycky svoje videa pěkně zpracovana s kostýmy a tak. A hlavně má teda fakt neuvěřitelný talent.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky