Rozhovor s Emmi Christensson (překlad)

Jestli si vzpomenete, tak v lednu jsem psala o tom, že s Emmi Christensson, otiskli rozhovor v jednom švédském magazínu. Ke článku jsem přiložila pár lehce křivých fotek toho článku.
Emmi byla tak laskavá, že na svém otevřeném Twitteru sdílela naskenované, tudíž o mnoho kvalitnější fotky onoho interview.
A aby toho nebylo málo, jedna uživatelka Tumblr přeložila nejzajímavější pasáže do angličtiny, tudíž já je sem dávám přeložené mojí maličkostí do češtiny.
Onu blogerku z Tumblr najdete samozřejmě uvedenou dole ve zdroji, stejně jako Twitter Emmi. :)

image host


image host

image host

image host

image host


"Toto je ta nejúžasnější věc, o jaké jsem jen mohla v muzikálovém průmyslu snít. Vždy to byla má vysněná role, takže je bizarní, že se to vážně vyplnilo. Z města o dvou tisíců obyvatel jsem teď tady - já to vážně dokázala."

Její impozantní, barevné a velmi těžké šaty z 19. století visí na věšácích na stojanu. "Jednou jsem zakopla o sukni a nemohla vstát," směje se.

V roce 2012 dělala první konkurz na roli Christine - zatímco Peter Jöback, který v tu dobu hrál Fantoma, poslouchal za dveřmi. Tehdy z toho nic nebylo, ale o dva roky později jsem byla na konkurz pozvaná znovu - a roli jsem získala.

Když Emmi uviděl Cameron Mackintosh, rozhodl se, že Christine bruneta - role napsaná speciálně pro Sarah Brightman - by se měla stát blondýnou. To hodně fanoušků rozčílilo. "Vím, že jsou online fóra, kde se diskutovalo a přesných příčinách toho, proč mě udělali blond. Na jedné stránce vystřihli moji tvář a zkoušeli na mě různé odstíny vlasů aby zjistili, jestli bych nevypadala dobře jako bruneta."

Před premiérou se ocitla v problémech. Po několika intenzivních týdnech, kdy se učila roli, dostala krutou horečku - čtyři dny před jejím prvním vystoupením. "V našem světě je premiéra tou největší událostí. Všichni důležití lidé jsou přítomni, a rovněž je tu hodně lidí, kteří tě soudí. Je to večer, ke kterému se tak těžce propracováváš. Takže když jsem ochraptěla a byla nemocná, nebyla jsem si jistá, jestli zvládnu hrát, bylo to dost špatné." Ale Emmi se stihla uzdravit - přestože dva dny nemohla promluvit ani slovo.

Další součástí života herce je neustálá nejistota z přecházení z produkce do produkce. Její smlouva ve Fantomovi je do září. Jestli v Her Majesty's zůstane i poté, se teprve dozví.

Emmi právě začala dramatický kurz v Londýně. "Pořád zkouším nové věci. Může to znít zvláštně teď, když jsem dosáhla jednoho z mých cílů, ale jakmile zdoláš jednu horu, chceš hned pokořit zase nějakou další."

Zatím největší nehoda ve Fantomovi: Jednou, v průběhu rychlého převlékání, mi drát od mikrofonu spadl někam do kostýmu a já ho nemohla najít. Ale musela jsem znovu na jeviště, takže jsem ho nakonec vylovila a strčila za ucho, odkud mi trčel. Navíc jsem neměla čas uhladit si paruku, takže mé pravé vlasy vykukovaly hned z několika míst. A tohle se stalo během jedné z nejvážnějších scén na konci show.

Sny: Přála bych si hrát Christne ve Stockholmu, na domácím hřišti, řekněme. I Broadway by byla úžasná. A mám samozřejmě i další sny, jako spolupráce na psaní písní a stát se nahrávajícícm umělcem.

Source:
https://twitter.com/EmmiChristensso/status/580397127530110976
http://operafantomet.tumblr.com/post/114512687502/quotes-from-an-aftonbladet-interview-emmi

Komentáře

Oblíbené příspěvky