Point of no Return - Norm Lewis, Sierra Boggess

Tento týden si trochu zavzpomínáme na obsazení už bývalé, ovšem z hlediska historie Broadwaye přímo převratné. :)

Norm a Sierra jsou geniálně sehraní. Vidíme zde video z jejich prvního společného představení, ale z obou vyzařuje taková důvěra jeden ve druhého a společná chemie je okamžitá, jako když lusknete prsty. Jsou spolu skutečně přímo ohromující.
Nu a Sierra. Co ještě říct? Je vidět kolik myšlenek a citu do role Christine vkládá. Je zřejmé, že si ohledně jejího charakteru už vybudovala svůj vlastní přístup a postoj, který má pevné základy a ona jen postupně objevuje nové detaily, se kterými si umí vyhrát tak, aby Christine vždycky vdechla něco nového bez ohledu na to, pokolikáté už ji hraje.
Po hlasové stránce se ohromě vyšvihla, už předtím byla samozřejmě skvělá, ale v tomto videu na mě udělala velký dojem.
O Normovi bohužel to samé říci nemůžu, v jednu chvíli mu to tak ujelo, že i přes to, že nejsem vždycky schopná říci, zpívá-li hereč čistě nebo ne, tady by jaksi nebyl na pochybách nikdo. Ale je to náročná show a ne vždycky všechno člověku vyjde tak, jak by si zrovna přál a já to absolutně chápu.
Líbí se mi Normova reakce poté, co mu Sierra strhne kápi. Absolutní šok, který přímo zmrazil, následně začne rozpačitě přešlapovat na místě jako člověk, který neví, co si narychlo počít, mozek a tělo vzájemně nespolupracují, chvíle čiré paniky...brilantně zahráno. :)

Krásný nový týden přeju. :) xxx





Komentáře

  1. Sierra "Goddess" Boggess - co víc dodat? Ona je vážně skvělá :D
    U Norma je škoda toho závěru (ano, ne vždy se daří) - jinak se mi jako Phantom líbí :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky