Mistr a Markétka, 10. 4. 2015

Můj nedávný objev, který mi udělal velikou radost, si rozhodně zaslouží zvláštní článek. Jedná se o kompletní představení Mistra a Markétky z data uvedeného v titulku. Je to velmi kvalitní záznam s moc pěknými přiblíženími a asi bych si troufla říci, že nejhezčí full show záznam, co se zatím na YT objevil.
V obsazení máme v hlavních rolích Ivana Ozhogina, Anastasii Makeevu a Antona Avdeeva.
Rozhodně vřele doporučuju. Sice jsem zatím měla čas shlédnout jen první jednání, ale vážně to stojí za to. :)

Komentáře

  1. Paráda, kvalita je fakt výborná :-)
    Co jsem prozatím prozkoumala, tak mám pocit, že z Markétek má největší počet videí Anastasia a po ní Natalia (kterou mám ze všech Markétek nejradši :-) )PS: jen malá poznámka: party 6 a 7 jsou stejné

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, přesně tak. Anastasia má největší počet představení. :) Ale zdá se, že se pomalu přeorientovává jen na představení v Moskvě, v Petrohradě spíš hrají jiné, aspoň tento měsíc ano. :j)Aaach! Chybička se vloudila. Děkuji za upozornění. :) Já si říkala, že je divné, že těch částí má být 11. :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Aha, já si říkala, jestli je u fanoušků tak preferovaná nebo má hodně představení :-) moc jsem neviděla videa s Verou (viděla jsem asi 3 nebo 4), no a ještě míň c VictoriíNení zač :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, Anastasia je taková hlavní Markétka, dá se říci.
    A Vera toho zatím odehrála málo, takže není divu. Ale na petrohradskou část tohoto bloku má nejvíc představení, tak se jistě něčeho dočkáme. :)
    A Victorii tam dávají míň a míň, přemýšlím co to. Možná se toho snaží dát co nejvíc Veře, aby se jakožto nováček s rolí co nejrychleji sžila? Maybe. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky