Musik der Nacht - Mathias Edenborn

Pokud se nepletu, tak je tomu poprvé, co vám v této rubrice představuji současného německého Fantoma v Hamburku, Mathiase Edenborna. Vlastně jsem na jeho video narazila na Tumblr s komentářem "podívejte se, jak divně hraje", takže jsem vcelku očekávala něco špatného. Ovšem ničeho takového jsem se nedočkala. Mathias je velmi dobrý Fantom...na mém žebříčku bych našla lepší i horší, takže osobně bych řekla, že pro mě nevybočuje.
To spíš Christine na tomto videu poněkud přehrávala a negativní dojem jsem měla spíš z ní, než z Mathiase. Pokud se nepletu, je to Daniela Braun a trochu mě mátly ty americké úsměvy, co tam občas házela.
Ale na pozitivní notě - těsně předtím, než Fantom odkryje figurínu v zrcadle, mají spolu s Christine takový zajímavý něžný okamžik, který mě ohromně potěšil...někde jsem četla, že vztah Fantoma a Christine je v této produkci o něco intenzivnější a asi začínám chápat. :)
Obecně vzato se mi tohle video velmi líbilo i přes menší výhrady. :)
Přeji krásný nový týden. xxx






Komentáře

  1. U Mathiase bych řekla, že si ještě hledá cestu ke svému pojetí Fantoma. Řekla bych, že i pěvecky, alespoň ze začátku mi přišlo, že si není jistý.
    Daniela... první polovina videa je dobrá, tam je ona minimálně, ale ta druhá... OMG!!! Jak jde za Mathiasem, mně to přišlo jako by ho chtěla sama svádět (ta pomalá chůze, kdy se Daniela lehce dotýká mříží). "Americké úsměvy" - velmi výstižný popis. :-)
    Řekla bych, že ona si je ani neuvědomuje (jako by to byl nějaký zlozvyk či co.)
    MOTN póza - no, ten taneček si mohli odpustit, hlavně Daniela s tou rukou a kroucením v bocích :-) (preferuji neznatelné pohupování, které je vnímatelné vysoce koncentrovanou pozorností) → toto nee:-)
    Myslím, že by neškodilo, kdyby ji herr director trošku umírnil.PS: na druhou stranu ten moment před odhalením figuríny je vážně kouzelný :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nechtěla bych být na něj zlá, ale obávám se, že se už hledá nějak podezřele dlouho. :D
    Asi máš pravdu a neuvědomuje si to. Bylo by to takové laskavější vysvětlení než že "nepochopila tu scénu" :D.
    Ohledně MOTN pózy souhlasím. :)Jojojo, moc se mi to líbilo. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky