Andrew Lloyd Webber navštívil POTO World tour

Pokud mě má paměť neplete, poprvé od premiéry World tour (tedy rok 2012), sir Webber navšítil tuto produkci a setkal se s obsazením na současném místě pobytu, tedy v Istanbulu. Na Tumblr jsem četla, že by bylo pěkné, kdyby to znamenalo, že Fantom Brad Little si roli zopakuje na Broadwayi.
Já osobně mám Brada nejen jako Fantoma velice ráda, ale vzhledem k tomu, že měl minulou zastávku tour jisté problémy s hlasem, nejsem si jistá nakolik by to byl dobrý nápad. Vězte ovšem, že to říkám se vší láskou a úctou, skutečně jsem Bradova fanynka. :)
Fotek jsem z této návštěvy sice našla jen pár, ale pojďme se jimi pokochat. :)
No fotkách spolu se skladatelem vidíme současné obsazení, tedy již zmiňovaného Brada, Emilii Lynn, Kristi Holden a Anthonyho Downinga a zbytek obsazení, které skutečně nebudu celé vyjmenovávat. :)

image host


image host

image host

image host

image host


Source:
http://roadtophantom.tumblr.com/

Komentáře

  1. První 2 fotky jsou vcelku vtipné (Anthonyho strhaný / nestrhaný rukáv) :D
    Emilie mi v něčem připomíná Annu O´Byrne, ale nedokážu vysvětlit v čem :-)
    Bradův návrat na Broadway by nebyl špatný, ale vzhledem k tomu, že, jak říkáš, měl hlasové potíže, neškodilo by kdyby dal svým hlasivkám odpočinout a pak hurá na Broadway!

    OdpovědětVymazat
  2. A tyjo, víš, že máš ohledně Emilie a Anny pravdu? Ale zajímavé je, že bez tvé poznámky by mě to nenapadlo.
    Hmm, když tak nad tím přemýšlím, mě přijde, že ty dvě mají takový podobný úsměv. :D Teda, to zní divně, ale je to tak. :D
    No, hádám, že komentář o návratu Brada na Broadway zazněl i proto, že současný americký Fantom James Barbour je velice neoblíbený.
    Nu, ale jinak souhlasím, za normálních podmínek má Brad fantastický hlas. :)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Nezní, ano úsměv - máš pravdu :-) (možná, že i stejný "typ pohledu" - to je asi už silná spekulace)
    James je neoblíbený? Teda bez tvého komentáře bych doteď nevěděla, že hraje Fantoma, ale nevím proč? James má podle mě úžasný hlas.
    No posuzovat jeho Fantoma nemůžu, protože jsem viděla jen MOTN (i herecky se mi líbil), ale jako Dracula na Broadwayi je skvělý. Kdo ví, co jim nesedí...
    Z jeho hlasu cítím, že si je pěvecky "jistý" a prostě zpívá naplno a krásně jej rozvíjí (hold miluju práci s hlasem, zesilování, zeslabování)

    OdpovědětVymazat
  4. Ale hodně asi dělá i ten Christinin make-up a paruka. V civilu už mi tolik podobné nepřijdou, což je zajímavé. :)
    Nejde ani o jeho hlas ani o jeho herectví, ale fanoušci jaksi nemohou překousnout jeho minulost, říkají, že takového člověka nemohou podporovat. Já nevím, takové věci je mi zatěžko soudit. Slyšela jsem pár úryvků jeho Fantoma a hlas má opravdu krásný, sametový s příjemnou barvou.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky