Denk an Mich - Daniela Braun, Nicky Wuchinger

Navážu na minulý týden a znovu se podíváme do německé produkce v Hamburku. V posledním videu jsem měla MOTN právě s Danielou jako Christine a o jejím herectví v této scéně jsem se vyjádřila spíše negativně. Proto se k Daniele vracím ještě jednou, tentokrát ve scéně, kde opravdu zpívá (:D) a je tudíž více fér ji nějak hodnotit. :)
Tak hned v úvodu ji jdu chválit, protože se mi hrozně líbilo, jak zachytila Christininu počáteční nervozitu a to, jak jí brilatně vypadl hlas až se z toho lehce zalkla - no panejo, to bylo galaktické. :)
Dále skládám poklonu německým kostýmům, z fotek tak nevyniká jak krásné jsou, plus to jak ty korálky hezky odráží světlo reflektorů mě přimělo nespouštět z Christine fascinovaně oči. :) A ta sukně, kterou jí později připnou je garneriózní!!! (I když tedy musím přiznat, že jsem si všimla, že ke korzetu co Daniela měla na sobě tak docela neseděla).
Ve chvíli, kdy už se scéna přenese ze zkoušky do skutečného představení, Daniela se do toho vrhne s milým zápalem a rozzářeným obličejem. Líbí se mi ta její vášeň pro Christine. :)
Co se hlasu týče, slyším, že ve vyšších tónech se moc necítí, nebo přinejmenším mě zní její hlas v těchto polohách trochu pištivě, ovšem nijak zásadně a určitě ne tak, aby to zapříčinilo, že by se mi její soprán ve výsledku nelíbil. Nehledě na to, že kadence na konci byla fenomenální...sama Daniela se zatvářila potěšeně nad tím, jak to znělo a zrovna tak jsem se tvářila i já, takže nakonec jsem Danielin hlas velice obdivovala. :)
Takže tento týden přinesl velmi příjemné rozřešení mého dilematu z minulého týdne a Danielu Braun rozhodně mohu zařadit mezi mé oblíbené Christine (ač s výhradami, protože ohledně svých slov k jejímu MOTN si stále stojím).
Tak krásný nový týden! xxx





Komentáře

  1. To nadšení je naprosto rozkošné! Souhlasím s tím, jak jsi vyzdvihla její potěšený výraz z finální kadence  to bylo fakt milý :-)
    Já nevím, jak bych to nejlépe vysvětlila, ale hlasově mi připadalo, že chvílemi zpívá "popově" (fakt nevím, jak jinak bych to vyjádřila) a ve výškách přejde na mód "opera".
    Nemůžu říct, že by se mi její podání vyloženě nelíbilo, ale mezi top 10 bych si ji nezařadila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, teď jsi na to kápla! Souhlas. Jako by se nemohla rozhodnout jak tu píseň nejlépe zazpívat.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky