TKB den pátý: Milníky Kylovy kariéry

Jak víme, na Broadwayi cast changes neprobíhají tak často jako například v Londýně a když už, tak nejsou příliš razantní. Teď absolutně nic proti Marni (I ADORE this woman!!!), ale jako alternace je ve Fantomovi už roky, ale byla to Trista, která z obsazení odešla, you know. Kyle už je ve Fantomovi od loňského léta, což se v britském obsazení taky moc nevidí (když nepočítáte Sofii Escobar). A Hugh Panaro? To je takový stálý Fantom, hehe. Když obsazení opustí stejně se při nejbližší další cast change zase vrátí. Jen si vezměte, že od...řekněme založení Lottelandu, takže loňského podzmu, se v Londýně v roli Fantoma vystřídali John Owen-Jones, Earl Carpenter, Peter Jöback a currently Marcus Lovett. V roli Raoula to bylo o něco méně hektické, tedy Killian Donnelly, následně současný Simon Thomas. Co je menší rekord, leading lady, Christine je stále jedna - Sofia Escobar. Ovšem jako její alternace se stihly vystřídat Tabitha Webb, Katie Hall, Katy Treharne a momentálně Anna O'Byrne.
Na Broadwayi stále Hugh-Trista-Kyle-Marni až doteď, kdy odešla Trista, aby ji stejně vystřídala známá tvář Marni. Vidíte ten rozdíl?


A co jsem tím úvodem chtěla říci? Díky rozdílnému přístupu amerického Fantoma měl Kyle možnost být u všech velkých událostech Fantoma posledních let.
25 let Fantoma v Londýně, které NY cast slavil v kině při živém promítání z Royal Albert Hall, dále 10 000 představení na Broadwayi a co je nejvíce aktuální - 25 let Fantoma na Broadwayi. Well, zatím se neví, jestli bude hrát Raoula při oslavách pětadvacítky po boku Hugha Panara a Sierry Bogges (Hugierry, right? :D), nicméně zatím se zdá, že je to poměrně pravděpodobné. A i kdyby ne, jsem si jistá, že, byl by pozván, nebo byl v company, nebo cokoliv. Při 10 000 představeních bylo pospolu také celé obsazení, včetně všech alternací, bývalých alternací a tak dále...:)







Komentáře

  1. Co to má na těch kšandách? :)..

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem to chtěla napsat posledně, ale nějak jsem na to zapomněla: všímáte si jeho zubů? Nikdy jsem neviděla TAKHLE  bílé zuby! Myslím, že se na sebe každé ráno usmívá do zrcadla. Ví o tom, jak obdivuhodné má zuby. To je důvod, proč je ukazuje snad na každé fotce :D

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: To fakt nevím :))[2]: Mít takové zuby, tak se též culím jako měsíček :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hugierra? :D :D  Nié. :D Takže Hugh je už oficiálny? Vážne som veľa zameškala. o.O

    OdpovědětVymazat
  5. Yes! :D Objímací Sierra :D :D :D oficiální, yes :)

    OdpovědětVymazat
  6. Táto skratka vôbec nie je taká chytľavá ako Ramierra. Žiadne skratka na svete nebude nikdy taká chytľavá ako Ramierra. :D čo neznamená, že sa neteším na Hugha a Sierru v akcii! :D

    OdpovědětVymazat
  7. To je jasné, že Ramierra je jen jedna! :))
    (A kéž by byl Raoul Kyle, ach prosím!!! :D)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky