Lotteland 5th Anniversary!


Můj blog je pět let a jeden den starý! :D
Ehm, ne že bych včera zapomněla na své výročí, ale byl takový divný den a nedostala jsem se ke svému oslavnému článku.
Nutno říct, že v těch oslavných článcích stejně říkám dokola pořád to samé. Začínám typickým: "wow, ještě jsem nikdy nic nevydrželě dělat tak dlouho!", potom dodám kolik článků na blogu momentálně mám (jelikož jsem dělala a dělám čistku, tak tohle číslo nebude úplně závazné): 1 541 (whaaaat).
Dále děkuji lidem, kteří mi sem chodí a neozývají se (na jednu stranu to jako stydlivý člověk chápu, na druhou stranu by mě moc potěšilo, kdybyste tu a tam napsali komentář :D).
Jmenovitě děkuji Adele, která mi píše ty nejmilejší komentáře pod téměř každý článek (wow, vážně díky), Tahmed, která je velice vytížená a přesto mi stále dělá a nastavuje kabátky, Zuzce, která píše ty nejpoetičtější komentáře a přirozeně i vlastní články, Eleanoře, se kterou jsem si vyměnila pár velice milých emailů a které jsem na blogu zveřejnila velice povedenou fikci Once Upon Another Time a Alienor, se kterou se čas od času na svých blozích navzájem potkáme (plus velice vtipně tweetuje ;)). Na závěr děkuji Barbaře Jane, se kterou se tímto oficiálně známe už pět let, se kterou jsem se stala kamarádkou "in real life", mé divadelní parťačce, kterou už nepřekvapuje vůbec nic z mých soukromých podivností. :D :D :D
A tak nějak obecně: díkydík všem! ;)

Komentáře

  1. Pět let, to je... žjova, to je pět let! Co popřát? Inu, ať Lotteland zvládne stejně úspěšně i dalších pět. A pak dalších. A dalších. A dalších. :)
    I když ne vždycky komentuju, poctivě u tebe čtu všechno, co stihnu, a pokaždé se těším na nový díl tvých vlastních výtvorů, i když už nemám tu čest být jejich hrdinkou :D. Vidím na nich, že ses od začátku obrovsky posunula a píšeš pořád líp a líp, za což ti patří moje hluboká (táááákhle hluboká) poklona. Těším se na další divadlo - a na další a další články. Všechno nejlepší, Lottelande! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nojo, pět let, to už je...půlka deseti! :D
    Jéééé, děkuji, opravdu moc. To mi opravdu udělalo radost. :)
    A hurá na další divadlo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. BAF!!! :Dgratuluji - já s blogem přestala - dozvěděl se o něm můj ex, takže mám nový na moje "chmury" :)

    OdpovědětVymazat
  4. Také se připojuji ke gratulaci. Ve volných chvílích se na tvůj blog ráda vracím a díky tobě jsem informovaná o aktuálním dění v muzikálovém světě. Jsem moc ráda, že jsi se dostala až na plakát brněnského divadla. Říkala jsem si: kdo jiný než ty by tam měl být, že? :-).
    Přeji ti, Lotte, hodně entuziasmu ve sledování a komentování divadelního světa a budu se těšit na pokračování tvých báječných povídek.

    OdpovědětVymazat
  5. Nuž nechť se blog tvůj těší ještě mnoha létům, kdy po jeho stranách budou co med kanouti slova tvou myslí prodchnutá!Tak! A víc poetična ze sebe nevyrazím! Dneska večer už fakt ne! :DAle gratulujiii!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. [3]: Děkuji, ať se tedy daří s blogováním.[4]: Jéje, děkuji, to je od tebe super milé! :))[5]: Ale to je nádhera, víc není třeba! :) Moc děkuji. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Blahopřeji ti k této půldekádě, ještě pět let a máme tu kulaté výročí Lottelandu. Co více ti přát než mnoho sil do dalších let, spoustu vytrvalosti a píle a hlavně neutuchajícího muzikálového ducha ve tvém srdci. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Juhůůů! (zde si představ smajlíka s párty čepičkou, papírovou trumpetou a balonkem :D )Přeju Ti, ať se blogu i nadále daří :) A děkuji za milou zmínku :)Vždycky, když tě v Brně vidím na plakátu, rozjasní mi to den, ta fotka je tak neskutečně pozitivní a nabitá energií! :)Mimochodem, mohly bychom třeba někdy dát v Brně sraz (třeba i s Tlapkou!), je to můj poslední rok v Brně, tak kdybys chtěla, tak se ozvi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Připojuji se k ostatním gratulantům a přeji vše nej, nej, nej pro další léta na Lottelandu! Krásné kulatiny, dalších pět let uteče jako voda a budeme slavit 10 let. :D
    Jéééé, moc děkuji za zmínku, moc a moc mě potěšila! :D :D
    Všechno nejlepší!!! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Páni jsem tady po prvé a tvůj blog se mi líbí, zavítám sem častěji, gratuluji k pěti letům, to je výdrž a zaslouží si ocenění, přeji všechno nejlepší do dalších pěti let...

    OdpovědětVymazat
  11. [9]: Jéé, děkuji za gratulaci i za ta milá slova o plakátu. Pan fotograf se mnou dokázal na tom plakátu malý zázrak, já se většinou tvářím spíš lehce zasmušile. :D :D
    Žjůva, jasně, mohly bychom něco domluvit, byla bych ráda! Třeba i s Bárou, ta je též z Brna. :)[10]: Děkuju, už se teda těším na desítku. :D :)[11]: Tak se budu těšit, děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
  12. [12]: Jejda, myslela jsem samozřejmě Báru, ne Tlapku, nějak se mi to v hlavě celé pomotalo, psala jsem těsně předtím koment na jiný blog a nějak jsem to celé popletla :dTakže ano, myslela jsem samozřejmě BarbaruJane :dJsi na FB pod stejným jménem jako na Twitteru? Že bych tě tam kdyžtak našla  a poslala ti zprávu, mám teď FB založen čerstvě kvůli brigádě (tak dlouho jsem odolávala :d )

    OdpovědětVymazat
  13. Jojo, na Facebooku si mě najdeš pod stejným jménem jako na Twitteru....navíc mám na úvodce svůj plakát, tak to asi nespleteš. :D :D
    Tak si mě přidej a něco domluvíme a...Bára je pro! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky