Cast change v americké tour, říjen 2016

V říjnu proběhla velmi překvapivá změna v obsazení americké tour. Proč překvapivá? Obvykle mě nejvíce zajímá obsazení "hlavní trojky" a tentokrát pro mě byla největší bombou Carlotta. :D



Od 20. října je novým Fantomem Derrick Davis, vikomtem de Chagny se stává Jordan Craig, roli Carlotty zapěje bývalá Christine Trista Moldovan (!) a do obsazení rovněž vstupuje Emily Ramirez jako Meg Giry.


Derrick Davis v minulosti účinkoval ve Lvím králi jako Mufasa a Scar, jeho posledním divadelním kreditem byla role Curtise Taylora Jr. v Dreamgirls.
Mezi jeho koncertní počiny patří Rogers and Hammerstein works s Filharmonií Las Vegas.



Jordan Craig měl před Fantomem na repertoáru Henryho v Next to Normal, účinkoval jako Melchoir ve Spring Awakening, dále jako Corny Collins v Hairspray nebo jako Kyle v Legally Blonde.


Trista Moldovan už má s tour Fantoma Opery zkušenosti, ale v roli Christine Daaé, kterou si později zopakovala i na Broadwayi. Mimo to hrála v ensemble a understudy Francesky v Bridges of Madison County a Betty ve White Christmas.



Emily Ramirez profesionální kariéru začala v roce 2004 v BalletMet v Ohiu. V roce 2008 vyhrála Columbus Choreography Project a později byla na tour po Evropě s Blue Lake Fine Arts Camp s Donem Quixotem, kde tančila Kitri. Také byla sólistkou na Moving People Dance's Sante Fe Dance Festival. Než se stala součástí Fantoma, byla sólistkou Charlotte Ballet.

(Bohužel žádná fotka Emily jako Meg).

Zdroje:
https://www.instagram.com/dreamclimber/
https://www.instagram.com/tristamoldovaninsta/
https://www.instagram.com/_jordancraig_/

Komentáře

  1. Wow, wow, wow,  wow!
    Trista jako Carlotta Giudicelli? :o
    Nezvyklé, každopádně zajímavé. Bude zvláštní sledovat jak hraje "svou" sokyni...
    Na Carlottu mi hlasově i vzhledově přijde taková trochu moc jemná, ale to může být jen můj pocit, sooo...
    Wow!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu, ale zase mladší, křehčí Carlotta co má tímto blíž ke Christine a v té jejich rivalitě musí vytvářet zajímavou novou dynamiku. Moc ráda bych to viděla. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Její Carlottu bych chtěla vidět. :-)
    Proč mi představitelé Raoula v americké tour připadají, že vypadají všichni stejně. Asi to bude těma vlasama :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já též! :)
    Mám to stejně. Možná jde o to, že vybírají typově nápadně podobné muže - mladé, roztomilé, ale na první pohled ne zvlášť výrazné. :D :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky