Záhadné fotky Ivana

Na internetu se objevily tyto záhadné fotky Ivana Ozhogina a když říkám záhadné, tak to proto, že na nich na sobě má kostým a paruku postavy Démona z Oněgina, nicméně jak mám velkou důvěru v Ivanovy schopnosti, i on má svůj strop. Baletní role je asi jedním z těch stropů.
Proto hádám, že je to promo k novému muzikálu, který chce společnosti Makers Lab, která produkovala Mistra a Markétku a zmiňovaného Oněgina, příští sezonu uvést. Je to rodinný pohádkový muzikál "Zázrak Yudo" o kterém nevím nic, snad jen že tam budou nějací elfové. :D
Obsazení bude víceméně to samé, jako je v Mistrovi a Markétce/Oněginovi (člověk by už skoro řekl, že Makers Lab je ansáblová společnost, že? Sice na role dělají konkurzy a tak dále, ale vyhrávaí je pořád dokola ti samí lidé :D).
Nicméně to se "Zázrakem" je jen můj tip, třeba ty fotky potřebovali ještě kvůli jiným....záhadným důvodům. :D


image host


image host

image host

image host

image host


image host


Zdroj:
http://vk.com/studiorir

Komentáře

  1. Myslím si, že tohle posloužilo jen pro samotné fotografie. Protože - jj, souhlasím s tvým argumentem o Ivanových baletních schopnostech.
    No a k tomu "Zázraku"... já nevím, co jsem prohlížela info na netu k muzikálu, tak mi tam postava v tomhle kostýmu moc nesedí. Ale to fakt nevím, kdo ví, co z toho nakonec vyleze. :-) Třeba máš pravdu :-)PS: Tohle je mimo téma, ale nemůžu si to odpustit: když jsem četla, že ML plánuje uvést další muzikál ze své tvorby, tak mě to docela vytočilo. A to kvůli polotovaru jménem Oněgin. (Ufff.... pardon, musela jsem si postěžovat.) :D

    OdpovědětVymazat
  2. No, já myslím, že tohle je takové kostýmové provizorium. Nemyslím, že by až takhle moc recyklovali Oněgina. Možná potřebovali fotky a neměli kostým, tak honem vzali co bylo po ruce. :D
    Tohle vypadají jako fotky záporáka a ten už musí vypadat méně snově než ti elfové s ušima či co to, řekla bych. :D Mě to taky rozčílilo. Měli by si uvědomit, že nejde každý rok vydávat nový titul, že inscenace potřebuje víc času. Tvorba alá běžící pás jim nepomůže, protože kvantita není kvalita. Navíc jestli to zase bude hudebně a scénicky tak moc podobné Oněginovi, stejně jako byl Oněgin podobný Mistrovi a Markétce, přemýšlím, kolik originality v tom ještě může zůstat.

    OdpovědětVymazat
  3. Asi jo, například na ty promo fotky k Oněginovi u řeky, které jsi sem dávala, použili Wolandovu vycházkovou hůl s pudlem a v muzikálu už hlavici nahradili pistolí. :-) Třeba je to podobný případ :-)Přesně tak! Naprosto souhlasím.
    Ještě mě vytočilo, že i v "Zázraku" je zrecyklovaná Finální píseň. V Oněginovi byl hudební podklad pěkný, vážně zněl krásně, ale bylo by vážně lepší kdyby mu vymysleli vlastní závěr. Jenže v "Zázraku" je to (prozatím) uječená verze, která se mi vůbec nelíbí.
    Takže to pasuje k tomu, co jsi napsala o "originalitě" tvůrčího týmu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, opravdu jde jen o kostým na tuto příležitost...myslím..

    OdpovědětVymazat
  5. Anebo jak ve Varieté nově začali používat židli z Oněgina. Plus ta točna...no recyklace oběma směry. :DStejně nechápu proč všechny muzikály končí stejně...to už je trochu předvídatelná nuda, i když je ta píseň sama o sobě hezká.

    OdpovědětVymazat
  6. A nebo v tomhle bude Ivan zpívat Wolandovo arioso - vzhledem k tomu recyklování by mě to už ani nepřekvapilo :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Haha, jo, k tomuhle kostýmu by se to i hodilo. A místo v čase zmrazených moskvanů tam budou elfové. Easy peasy. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem už viděl tu promofotku, která z toho vzešla a bylo mi divné že má náš Oněginovský démonek obličej Ivana :D tak jsem si říkala, že jsem se zbláznila a ono to je celé úplně jinak :D

    OdpovědětVymazat
  9. [7]: Haha :D sranda je sranda, ale možná, že ses trefila :-)[8]: Je to záhada, která vyvolává nové spekulace :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky