Think of Me - Mercedesz Csampai

Brzy po předcházejícím zveřejnění Angel of Music, máme další video radost: Think of Me!
Opět musím obdivovat Mercyino ztvárnění Christine, které je jako vždy plné malých detailů navíc. Jako třeba, když se jí ptali na jméno jejího učitele zpěvu, tak se poplašeně podívala nahoru, kde by tušila svého Anděla hudby, předtím, než odpověděla.
Samotná árie byla rozkošná, jako Mercy sama, co dodat. :D
Plus Mercy na svém Instagramu zveřejnila jednu krásnou vzpomínkovou fotku se svým Fantomem Ivanem Ozhoginem, tak ji přikládám též. :)







Zdroj:
https://www.instagram.com/mercedeszcsampai/

Komentáře

  1. JÉÉÉÉÉ!
    To je to nejkrásnější, co jsem za dlouhou dobu viděla!
    Moc se mi líbí ten element její nejlepší kamarádky Meg, která ji zadrží, když chce utéct - a která má tak hezkou radost z úspěchu své přítelkyně!
    A Mercy je rozkošná!
    A ano - to vzhlédnutí do výšin, kde tuší Anděla Hudby, je báječné!
    A mám dojem, že krásněji zazpívanou jsem tuto árii snad ještě neslyšela - a snad se mi i líbí víc, když není zpívána anglicky!
    A Mercy je rozkošná!
    Hrozně se mi líbí, jak se na tom jevišti zatočí!
    A má rozkošný hlas - místy dívčí a místy... nu, místy operní! Jde mi z něj husí kůže! A propadla jsem mu!
    A musím se na to dívat znovu a znovu!
    A Mercy je rozkošná!

    OdpovědětVymazat
  2. Ruská produkce mi v ohledu přátelství Meg a Christine obecně udělala radost, moc hezky to tam zvýraznili. :)
    No ona ruština je taková poetická, nezdá se ti? Taková měkká a když se to sloučí s tím, jak rozkošná je Mercy...win, win! :D
    Mercy je úžasná. Ona umí snad všechno a má na kontě tak rozličné role, že by člověk nečekal, že to jeden člověk obsáhne! Já ji strašně obdivuju. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdálo se mi, že hlasově neměla čisté části ve střední poloze, ale ty výšky... ty zvládla skvěle i ten závěr. (Ale pořád klobouk dolů, protože Christine je náročná role pěvecky kvůli operním částem a herecky už jen proto, že většinu představení tato postava téměř nesleze z jeviště. Takže stejně smekám. Navíc Mercy je tak talentovaná, že se stále zlepšuje a zlepšuje a to je radost sledovat.) :-)
    Herecky se mi líbí snad v každé roli v níž jsem ji viděla. Nikdy bych neřekla, že uvidím herečku, co hrála "Sarah", že bude hrát i Christine.
    Mercy je hvězda!!! :DPS: Nejsem zvyklá, že by se natáčející ignorovali Raoula během jeho partu, takže je hezké vidět, co Christine dělá na jevišti, když Raoul zpívá. :-)PS2: a ta fotka!!! Ta je tááák rozkošná! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ohledně střední polohy jejího hlasu souhlasím. Občas mi přišlo, že některé tóny vyzněla jaksi "hrdelně"....nevím, jak jinak to popsat.  
    Přesně tak, její repoertoár je neuvěřitelně obsáhlý. Třeba je zvykem, že Christine hrávají bývalé Cosetty, ale ne Eponiny, jako tady Mercy. Prostě je neuvěřitelná. :)P.S.: To proto, že to někdo nahrával speciálně pro Mercy, takže focus je čistě jen na ní. :)
    P.S. 2: Souhlas! Ti dva se prostě musí sejít při nějaké příležitosti znovu, jinak to nevidím. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky