Die Unstillbare Gier - Steve Barton

Minulý týden jsem dávala video z nechvalně známé produkce Tanzu na Broadwayi, tento týden se tedy vracím ke kořenům toho nejlepšího. Steva Bartona jako hraběte. :)
Video pochází z roku 1998, což je znát na kvalitě, ale i tak je to na ty poměry velmi dobré video.
Steve je jaksi ultimátní hrabě v tom, jak vyvážil jak lehkou komedii muzikálu, tak tento dojímavý okamžik a jako celek to funguje. To je totiž něco, co na mnoha hercích pozoruju jako otazník, který visí nad jejich ztvárněním role. Má to pojmout komicky, má z něj učinit zranitelného s ledovou maskou, nebo má být chladný a necitelný skrz naskrz? Každý si na tu otázku odpovídá jinak a pak je tu Steve, který to má prostě všechno. (Btw, který hrabě se doslova plazí a kutálí po jevišti a pořád u toho působí dramaticky? Kdo tohle svede?! :D)
A abych nezapomněla - je to zaznamenání původní verze Gieru, což je vždycky poklad. :) A na konci je i ta vystřižená scénka, kdy si Alfred uvědomuje, že i upíři mají city....po ní se mi velice stýská.
Hezký týden!


Komentáře

  1. Vážně, na to, že se jedná o nahrávku z roku 1998, tak je kvalita dost dobrá. Jen na začátku je drobné zrnění, jinak ok.
    OMG, Steve = talent!!! Souhlasím se vším, co jsi napsala, Steve byl prostě hvězda :D Dobrý postřeh: který z Krolocků dokáže tohle všechno skloubit a neztrácet při tom na dramatičnosti.) :-)
    Jj, škoda že ten závěr s Alfrédem a profesorem se už v show neobjevuje. Sice je to maličkost, ale taky mi chybí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Právě proto, že je to jen taková maličkost přemýšlím, proč ji vystřihovali. Nemohlo to být z nějakých ekonomických důvodů nebo tak....a přitom to tak zásadně mění atmosféru. :) Achjoo.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky