Wishing You Were Somehow Here Again - Samantha Hill

Přes týden jsem si prožívala existenční krizi, tedy jinými slovy mi vypadl internet, takže se ozývám s videem týdne až dnes. Je to video WYWSHA z Broadwaye se Samanthou Hill, jednou z mých oblíbených Christine tamnější produkce. Škoda, že její působení zde bylo spíše krátké, ale myslím, že se ještě vrátí. :)
Sam má na to, že na Broadway obvykle obsazují zpěvačky s už vyzrálejším hlasem, velice mladistvě znějící soprán, jemný a křehký, trošku si ho sama snaží postaršit vibratem, ale naštěstí ho používá v rozumné míře. Jinak trošku kolísala - tu ubrala, až to vyznělo slabě a když si to uvědomila, tak honem zase přitlačila, jenomže to už zase bylo moc...nutno ale říci, že je to z jejího posledního představení, takže věřím, že to způsobovaly především emoce.
S jejím herectvím v tomhle konkrétním videu jsem na vážkách - v očích a obličeji to všechno má, ale gestikulací to občas poněkud přehání.

Krásný nový týden. :)


Komentáře

  1. Asi to hodně způsobily i emoce, tedy nejen u toho hlasu, ale i v projevu. Nebýt toho, že jsi napsala, že video je z jejího posledního představení, tak bych asi nebyla shovívavá. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, taky si myslím. I na tom konci bylo zjevné, jak moc na ni zapůsobilo, že hraje naposledy, měla takový smutný melancholický pohled. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jj, úplně ji chápu, Christine je snová role. :-)
    Stejně mi přijde, že herečky, co hrají Christinu, zůstávají v obsazení z hlavní trojky nejkratší dobu. A ti herci, co zase představují Raoula zase naopak docela dlouho, i na několik roků. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, poslední představení, tam se emoce dostaví...

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Jj, to je správná poznámka. Zvlášť když si vezmeme jak dlouho v obsazení působil třeba Hugh Panaro. :)

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: Hugh je asi rekordman v odehraných představeních v roli Fantoma (ani nevím, kolik těch představení odehrál) :-)

    OdpovědětVymazat
  7. No, musí jich být spousta. Ale tuším, že jsou ještě i jiní herci co mají těch představení víc. I když Hughova historie s Fantomem obecně je neuvěřitelně dlouhá, když se k tomu připočte i ta doba, co hrál Raoula. Neuvěřitelný to muž. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky