Změny v českém obsazení Fantoma Opery

Velkým překvapením se ukázalo být angažování nové herečky do role Christine v pražské produkci Fantoma Opery. Její jméno je Tereza Marshall a přišla do našeho obsazení z Ameriky.
Další zprávy o "novém" členovi obsazení zaplavily média ohledně Raoula. Je to ale spíše dezinformace. Jedná se o Michala Bragagnolo, který je v obsazení už od začátku, ale za Raoula doposud zaskakoval. Teď ho pravděpodobně nějak "povýšili" a bude mít větší počet představení?
Tak či tak jsem překvapená nad tím, že bychom měli mít tři Christine? Začínám mít podezření, že buď Michaela Gemrotová nebo Monika Sommerová mají odejít, ale to jsou samozřejmě jen mé spekulace.
TADY je článek i s videem ze zkoušek s Terezou.
TADY je článek o Michalovi i s videem (s pozoruhodným zaměřením na záběry na něj bez košile).


image host

image host

image host

image host

Komentáře

  1. Tak pokud vím tak Míša má spoustu práce v Muzikálu Angelika asi tam má úspěch a chtějí z ní udělat hlavní Angeliku tudíž už jí nebude zbývat tolik času na fantoma (asi)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to možnost, pravda. Ale i ostatní členové obsazení mají i jiné role mimo Fantoma. A zrovna v té Angelice je i Vojtko, není? No, těžko říct, uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Michal Bragagnolo hrá vo Fantómovi už od začiatku, škoda, že si ho poriadne všimli až teraz, pre mňa je druhý najlepší Raoul po Tomášovi Vaňkovi. :)
    Míša má toho teraz naozaj dosť a skúša ešte niečo nové, takže nová posila sa im zíde, lebo pri 5 predstaveniach za týždeň ako plánujú...

    OdpovědětVymazat
  4. Nu, Michala jsem neviděla, pouze slyšela, ale ráda věřím, že je skvělý. :)
    Oni zvýší počet představení? Tak to jsem nevěděla. To pak dává smysl. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Teraz pôjdu od štvrtka do soboty alebo od piatka do nedele. Na druhej strane to, že vzali do Fantóma nového človeka by mohlo znamenať, že aspoň tú tretiu sezónu dokončia, ale vraj sa ešte nevie. :)
    P.S. Michal je operný spevák, takže to niekedy znie, ako keby Raoul bral hodiny od Fantóma spolu s Christine :D .

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si říkala, že to vypadá nadějněji, když angažovali další Christine...přece by to nedělali, kdyby se chystali za chviličku zavřít...budu doufat. :)
    Ach ano, četla jsem, že účinkuje dokonce i v Národním divadle. Koukám, že u nás je to střídání operních a muzikálových rolí mnohem častější než v zahraničí. No na druhou stranu jsme takzvaně malý rybníček, tak se to asi více prolíná. Ale proč ne, v jistých polohách hlasu to asi musí být unikátní, o to zajímavější. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říct že mě překvapilo že máme posilu ze zahraničí jak jí to asi jde s češtinou???

    OdpovědětVymazat
  8. Nejsem si jistá jejím životopisem, ale vsadím boty na to, že do USA se "pouze" přivdala a tam taky získala to cizí příjmení. Jinak její jméno se píše Tereza a mluví absolutně perfektně česky, žádný přízvuk, nic - takže jsme ji sice angažovali z USA, kde žije, ale určitě je to původem Češka. :)

    OdpovědětVymazat
  9. [6]:Ja tiež dúfam, ale už dosť dlho sa vyhrážajú, že to je posledných 50 predstavení...
    No, hlavne v Think Of Me je to dosť zaujímavé :)[7]: Z toho, čo som počula, má dobrú češtinu, ona len kedysi v USA žila, len oni to podali ako keby sa vrátila pred týždňom.

    OdpovědětVymazat
  10. Mě přijde, že z každého zdroje je ta informace o tom, jak dlouho FO ještě poběží jiná, těžko říct. Ale ano, teď jsem jednu dobu každý týden chodila kolem bilboardu, který hlásal, že zbývá jen 50 představení, je to i na jejich webovkách...ale já mám přece jen pocit a přání, že to ještě bude déle. :)
    Think of Me? Noné, tam bych zrovna operní nádech od Raoula nečekala. Ale což, je to milé, hodí se to do scény. :DHehe, tak takhle to je. Asi si mysleli, že bude atraktivnější, když to podají, že Christine bude hrát herečka z Ameriky. Jinak nevím, proč takhle mlhavé informace...

    OdpovědětVymazat
  11. nu muzikál mají věčně vyprodaný a pochybuju že se Janečkovi ta 50 milionová investice už vrátila

    OdpovědětVymazat
  12. [10]:No, ja dúfam, že pôjdu ešte aspoň jednu sezónu, teraz, keď majú novú Christine a Michal Bragagnolo už nie je understudy ale alternácia. No Monika Sommerová je aj tak moja obľúbená Christine :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hm, jsem zvědavá jaké budou ohlasu na Terezčinu Christine - přece jen člověk by neměl soudit jen podle ukázek ze zkoušek. :-)
    Tak díky videím konečně vím, jak se čte Míšovo příjmení. :D
    No, tipovala bych, že Míša je časově teď hodně vytížená a tak je díko tomu nová alternace? Možná, že o úplný odchod tu nepůjde, ale nevím. (Kdyby ano, tak si myslím, že už by o tom bylo něco napsáno.)

    OdpovědětVymazat
  14. [11]: Pravda, to určitě ještě ne. Ale možná se to musí nějak řešit s licencí? Určitě má nějaké časové omezení...nevím sice jak tohle funguje, ale dávalo by to smysl.[12]: Jaká přesně je teď rozdělení Raoulů? Jakože Bohuš Matuš a Tomáš Vaněk jsou hlavní půl napůl a Michal je alternace...? Mate mě jak jsou tři. :D
    O Monice slyším jen chválu, mrzí mě, že jsem ji neviděla. A na FB je strašně milá. :)

    OdpovědětVymazat
  15. [13]: Pravda, to jsou jen kusé informace. Ale líbilo se mi co jsem slyšela. :)
    Bylo by napsáno - možná ano, možná do poslední chvíle ne. Když je jediný zdroj informací o naší produkci bulvár, je to těžké. :/

    OdpovědětVymazat
  16. [14]:No, Michal bol doteraz náhradník Raoula a teraz si s Tomášom a Bohušom Matušom delia termíny na 3 :)
    Ak budeš mať šancu, určite sa na ňu niekedy príď pozrieť, naozaj je skvelá a nielen na FB je milá :)
    Inak, s tou licenciou to je tak, že mali určitý stanovený počet termínov, tak teraz asi dokupovali ďalšie, keďže stále majú vypredané.

    OdpovědětVymazat
  17. Aach, takže všichni mají stejný počet představení za měsíc?
    Ahaaa, díky za doplnění obzorů. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Vida, vida, Christine zní dobře, Raoul ve videích bohužel jenom vypadá (páč toho moc nenazpívá), ale vypadá jako sympaťák. Každopádně pro nás to znamená jedinou věc: Fantoma ještě jednou. I když bych řekla, že ocenění za nejlepšího Raoula vůbec už bylo uděleno. :D

    OdpovědětVymazat
  19. Zní dobře, vypadá sympaticky...co víc si přát. :)
    Tak jestliže je operní pěvec, tak ráda věřím, že zní velmi dobře. :D :)
    Ale s tvým závěrem souhlasím, měly bychom si dát Fantoma ještě jednou. :D

    OdpovědětVymazat
  20. Pre mňa je Tomáš tiež najlepší Raoul :) Inak, v sobotu má v Prahe koncert.
    Ja idem teraz v sobotu na Fantóma už 6. krát :D

    OdpovědětVymazat
  21. Jéje, ty se máš. Tak si to užij. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky