I Could Have Danced All Night - Anna O'Byrne

Na svět přijde nová produkce legendárního muzikálu My Fair Lady v Austrálii v Sydney. Tato výjimečná produkce na počest šedesátého výročí bude v Joan Sutherland Theatre pod režií Dame Julie Andrews. A hlavní roli bude hrát, jak už z titulku víte, Anna O'Byrne. Zde je první video její Elizy Doolittle z promo akce při příležitosti oznámení obsazení.

Anna je samozřejmě už dlouho má oblíbenkyně od dob australské produkce Love Never Dies. Nádherná a především talentovaná žena, kterou poprvé vidím v trochu veselejším a odlehčenějším tónu, který ji moc svědčí. Role jejímu hlasu velice sluší, její křišťálově čistý hlas se vznáší ve vzduchu jako jemný obláček. Z Anny navíc vyzařuje přirozená pozitivní energie, která se na mě přenesla i přes obrazovku počítače a to je obdivuhodné. :)
Krásný nový týden. :)



Komentáře

  1. Byla by šance, že by něco uniklo na net? Možná tak fotky, při troše štěstí i audio, ale video by byl asi už fakt luxus. :-)
    Jako kultivovanou Elizu si Annu dokážu představit, ale jako prostořekou květinářku Lízu ani moc ne :-)
    Ale když jsem četla Juliino jméno, tak bych nějaká videa ze show chtěla vidět tím tuplem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, no, to máš pravdu. Ani mi hned nedošlo, že Anna se k té kultivované dámě musí propracovat přes Lízu...hm, za video toho bych teď vraždila, ale obávám se, že budu mít smůlu.  
    S tím jestli něco unikne těžko říci...můžu jen doufat, že ano.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky