Tanz der Vampire poprvé v České republice

Už tolikrát se o tom spekulovalo, ale nyní se česká produkce Tanzu pod názvem Ples upírů, opravdu stává skutečností!
Agentura Gott-Janeček na 21. a 22. června 2016 vypsala konkurz na sólové, sborové a taneční role a my se tedy máme nač těšit! :)

Komentáře

  1. Noné, po Fantomovi další muzikálový velikán.
    Bude zajímavé vidět/slyšet Tanz v češtině. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Janečkovi musíme jistě připsat to, že produkuje samé skvělé tituly a s Fantomem a Tanzem teď velmi příjemně překvapil! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jo, ale stejně mám trošku obavy. Myslím si, že výběr sólových rolích dopadne dobře, ale nejsem si jistá, zda to dopadne stejně i u company. V každém muzikálu je důležitá, a tady obzvlášť. Jenže já mám české muzikálové produkce zafixované v tom smyslu, že se větší pozornost věnuje sólistům a company hraje "druhé housle". (Třeba se můj názor po českém Tanzu změní - to bych moc ocenila.) :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hmmm, nemohu úplně soudit, ale je fakt, že třeba ve Fantomovi to co píšeš krapátek znát bylo. No nezbývá nám než doufat v nejlepší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to super, to jo. :D Moc super, a bude rozhodně nesmírně zajímavé sledovat vývoj, uvidíme jak budou vypadat texty, a pro jaký se rozhodnou překlad. :) Třeba to bude i lepší než to moje (:D) ovšem vždycky tu hrozí že se mi to nebude líbit. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky