Totale Finsternis - Alexander Sukhanov, Elena Gazaeva

Video pochází z akce Broadway Hits z 19. 8. 2015.
Je skvělé zase jednou vidět jinou kombinaci v této písni, takové...osvěžující! :D
Alexandera jsem měla vždycky ráda, i když o něm zase tolik nepíšu...má chyba. V časech Balu v Rusku mi připadal jako velmi zamilovaný, téměř romantický hrabě (TOLIK fanoušků by teď se mnou asi nesouhlasilo, rozdílné názory jsou občas vtipné). Takové očekávání jsem tudíž měla, když jsem si pustila video z Broadway Hits, ale kdepák! Byl chladný, ale ne ledově nepřístupně chladný, jako spíš upírsky hravě chladný. Držel si odstup tak, že to působilo bezděčně...zkrátka když se setkají dvě odlišné bytosti, když na sebe narazí smrtelný a nesmrtelný svět a zákonité odlišnosti těchto dvou stvoření nevyhnutelně vyústí v nebezpečnou hru. Tak zajímavé, tak fascinující! Elena a Alexander jsou dokonalý match...!
Prostě si to pusťte, je to bombastické! :D



Komentáře

  1. Alexandra jsem coby Krolocka viděla jen z Broadway Hits. Za see musím říct, že tady mi připadal jako romantický hrabě. Nejvíc mám v paměti mám jeho výstup s Veruškou, kdy ona měla "kostým" Elisabeth a on "improvizovaného Krolocka" (= kostým ze Salierovy árie "Sladká bolest" a přes to plášť). V tomto videu to byl především závěr, v němž políbil Verušku na rameno, pak ji vzal do náruče a odnesl do zákulisí.
    Trošku jsem odbočila, ale to jen abych se něco málo rozepsala o Alexovi. :-)
    Noné, Ronacherský rudý obleček! :D Hm, tvůj popis videa se mi líbí, jde krásně do hloubky :-) (krásná momentka mezi nimi ve 2:45) Wow, jak krásně probloužil okamžik než se od ní odvrátil (před Sářinými posledními tóny). :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No právě, v Broadway Hits si může dovolit být ještě romantičtější než byl normálně v show, takže přidává tyhle rozkošné detaily jako s Verou, což mi dělá hroznou radost. :D
    On Alexander je zajímavý v tom, jak reaguje na své Sáry...s romantickou Verou je romantický, s trošku uličnickou, víc extrovertní Elenou je najednou taky takový hravější a lehce chladnější. To je přímo fascinující. Kéž bychom tak ještě měli víc materiálu se třetí ruskou Sárou, Elenou Romanovou. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky