Cast change na Broadwayi, září 2015

2. 9. 2015 bude mít na Broadwayi svůj debut nová Christine alternace Rachel Zatcoff. Nahrazuje Kaley Ann Voorhees, která odchází do Japonska, hrát v muzikálu Prince of Broadway.
Pod cutem nějaké první fotky Rachel v kostýmu a paruce Christine ze zkoušek & jedna fotka s Kaley a jedno video abyste si udělali předběžný obraz o jejím hlase. :)


Rachel se narodila a vyrostla ve Philadelphii.
Získala magisterský titul na Temple University, kde studovala zpěv. Ve studiu zpěvu pak dále pokračovala na Rutgers University. Poté se v devatenácti letech dostala do prestižního programu Daniel Ferro Vocal Program, který absolvovala v Itálii. Tam se účastnila mnoha vyučovacích hodin, tréninků a vystoupení.
V roce 2012 učinila svůj debut v New Yorku v roli Claire Clairmont ve Villa Diodati v The York Theater. Dále se účastnila koncertu "Největší chvíle italské opery" v The Hanover Theater ve Worcesteru.
Mezi roky 2013 - 2014 hrála Marii v tour West Side Story, se kterou objela deset měst po celém světě. Hrála na takových prestižních místech jako je Sadler's Wells Theatre v Londýně, The Israeli Opera House v Tel Avivu a v Alte Oper ve Frankfurtu.
Co se týče operních rolí, má na kontě Adele/Idu v Die Fledermaus, Mae Jones ve Street Scene, Servilii v La Clemenza di Tito Clorinda, Corindu v La Cenerentola a Ciescu v Gianni Scicchi.
Její poslední role byla Anne v A Little Music Night od Stephena Sodheima v Syracuse Opera.



image host

image host

image host

image host

image host




Source:
http://www.rachelzatcoff.com/bio/
https://instagram.com/rachelzatcoff/
https://instagram.com/phantombway/
https://instagram.com/jeremystolle/

Komentáře

  1. U sledování videa s Rachel se mi vybavil Rob Pitcher (se svých vrcením hlavy - jsem to ale škodoliba zlomyslná).
    Na hlase je znát, že prošla "operní průpravou". Nechci ji soudit jen podle koncertního vystoupení. Pokud vyjde nějaké video přímo z show, pak si můžu udělat obrázek o Rachelinině Christine. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hihi, tak to mě nenapadlo. No, něco na tom je. :D
    Nojo, z  koncertu člověk posoudí kvalitu hlasu, ale víc nic. Uvidíme později, třeba fanoušci překvapí. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky