Další videa z Jekylla a Hyda


Zpětně narážím na videa z J&H, jedno dokonce z března...občas se ty nahrávky hold schovávají. Muzikálový fanoušek v sobě musí mít něco z trpělivého detektiva. :D

Sympathy, Tenderness; Someone Like You (Ivan Ozhogin, Agata Vavilova) - tak konečně i tahle píseň! Ach, kéž by Ivan častěji hrál takové kladné gentlemany...je tak fascinující ho takto vivdět! Ale záporáci vždycky táhnou víc. ;) ;) ;)
In His Eyes (Ivan Ozhogin, Agata Vavilova, Vera Sveshnikova) - pokud si dobře pamatuju, tak zatím jsem v této písni viděla jen Elenu Gazaevu....tak jsem ráda, že už je tu konečně Vera...ti jsou s Ivanem vždycky dream team. :)
Dangerous Game (Ivan Ozhogin, Agata Vavilova) - já si pořád říkala, čím je to nejnovější, srpnové Dangerous Game jiné a tady, když jsem dohledala tu samou píseň z března už mám srovnání a vím co to je. Ubrali s tím rockovým nádechem což píseň zase činíí bližší svému originálu.
Vražda lady B. - tak ti pánové z "My Fair" mě dostali. :D :D :D

Komentáře

  1. Jůůů, další zoomy s Ivanem. :D
    Konečně Sympathy, Tenderness!!! Ano, ano, bylo by krásné jej vidět v dalších kladných rolích. (Ovšem to neznamená, že by se mi jeho záporáci nelíbili. Nene, ty přímo zbožňuju!!!)
    U In His Eyes jsem to měla přesně naopak, Verušku jsem viděla, zato Agatu v této písni ještě ne. :-)
    U Dangerous Game je ve videu s Ivanem Agata, tak nevím, jestli jsi sem nechtěla dát jiný odkaz s Natalií?
    Haha, ty kostýmy jsou... vtipné :D

    OdpovědětVymazat
  2. Uuuuh, odkaz je správný, jméno je špatné. Děkuji za upozornění. Ani nevím, proč jsem tam tak bezmyšlenkovitě napsala Natalii...asi že jsem byla doteď zvyklá s Ivanem vídat jako Lucy výhradně jen ji...:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky