Novinky k Liebe Stirbt Nie

1) Rachel Anne Moore, Christine, postnula na Facebooku tuto fotku s popiskem, že by nikdy nečekala, že kdy obleče kostým Christine z "prvního díla".
My už tušíme, že se jedná o nafocení fotek pro ten zvláštní pohyblivý obraz Christine, co má Erik ve své pracovně v Coney Islandu. :)


2) U Rachel a focení ještě chvíli zůstaneme. Tady je krátké video z jejího promo focení k Liebe Stirbt Nie (ne jako Christine ale "v civilu").
Obdivuji její němčinu, Rachel je Američanka, takže wow. :)

3) A reportáž o Rachel ještě jednou! Je to reportáž německé televize s ukázky ze zkoušek, Rachelin proces učení se textů plus je tam zachyceno první setkání Rachel s jejím Fantomem Gardarem T. Cortesem.
Jejich první setkání proběhlo na lodi na Labi! Geniální! O tom by se psali fanfikce! :D


4) Rozhovor s Gardarem. V angličtině! Yes! :D
I když zase tak zajímavý není, být krutě upřímná...spousta a spousta promo řečí, všechno je úžasné, unikátní, on se nemůže dočkat a tak dále...:D
Ale od něj bych s radostí poslouchala cokoliv, i kdyby do videa předčítal telefonní seznam. :D





5) Televizní spot číslo dvě (číslo jedna TU). Záběry opět z australské produkce..."das Phantom zwei" a tak dále. :D Už se těším, až budou záběry přímo z této produkce. A Gardar jako Fantom! *.*







Rachel's Facebook page, source of the photo:
https://www.facebook.com/sopranorachelannemoore?fref=ts

Komentáře

  1. No jo, australská produkce je nejvíce propagovaná... musím se přiznat, že jsem doufala, že v Německu s "vlastními" kostýmy, kulisami, scénou... (mě to porovnávání produkcí LND bavilo)
    Sluší jí to v kostýmu z "prvního díla". Její němčina je perfektní to ano, jako rodilá Němka (no ale já nejsem expert na Němčinu, takže jestli má nějaký přízvuk, tak já to jen těžko poznám.)
    Mě moc baví sledovat videa ze zkoušek. :-) Jééé, Rachel má oštítkovaný noty!!! :D Setkání na lodi? Velmi stylové. :-)
    Ve videu s Gardarem to zavání propagantistickýma řečičkama, ale on se při tom tváří jako nevinnost sama a zní tak, že mluví o svých dojmech upřímně. (Zvláštní že v rozhovoru mi připadá mladší než ve videoklipu So sehr fehlt mir Dein Gesang - to bude tím hlasem :D)Když je premiéra v říjnu, tak snad nebude čekat moc dlouho na trailer přímo z německé produkce. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No, ta australská se asi začíná tak obecně chytat...když ji měli už i v Japonsku...
    Já neslyšela žádný přízvuk ani u Gardara v tom oficiálním klipu k Till I Hear You Sing a pak vyšlo najevo, že on zřejmě nemluví německy, takže já už vůbec nejsem expert na přízvuky. :D
    Hehe, Gardar mi v tom videu taky připadá mladší! :D Noo...já si myslím, že řekl, co mu nakázali aby řekl, tak asi neměl moc na výběr. Budiž mu k dobru že to podal tak nenuceně a mile. :DTaky doufám! :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky