Cast recording ruského Fantoma Opery

Fantomácká událost roku! :D
Konečně vyšel cast recording ruského FO, o kterém už se mluvilo velmi dlouho a dokonce k nelibosti managementu pár písní uniklo ven předčasně.
Tak či tak, den D nastal. Fyzická kopie CD se dá zatím pořídit pouze v domově ruského Fantoma, tedy divadla MDM, legální digitální kopie zase pouze na ruských iTunes.
To by bylo vcelku frustrující, ale všimněte si, jak jsem dala důraz na legální digitální kopie.
Fantomáci sobě, aneb stahujte ZDE.
Celé to album je...vcelku logicky...v azbuce, takže pokud je to pro vás stejně jako pro mě sice milé, ale nepoužitelné, nebo pokud nechcete jednu píseň hledat na milion pokusů, nebo pokud chcete něčím navnadit, abyste si toto CD nenechali ujít, pod cutem je výpis písní, včetně informace, kdo je nazpíval. Vzhledem k tomu, že v Rusku se o roli Christine a Fantoma dělí dvojí obsazení, zpěváci si museli písně mezi sebou nějak spravedlivě rozdělit.
Nicméně mě velmi potěšilo, že třeba titulní píseň nebo MOTN je tam dvakrát, aby si tyto ikonické písně posluchači vychutnali v provedení obou Fantomů i Christine. :)
No a vzhledem k tomu, že se jedná o skutečně velkou událost, protože je to první produkce FO a tudíž originální obsazení, na oslavu vydání CD se uspořádalo setkání herců s fanoušky a rozhovorovalo se - pár fotek ze zmíněného opět pod cutem. :)

image host

CD bylo oficálně předáno i A. L. Webberovi.



Ouverture
Think of me - Tamara Kotova, Eugeny Zaycev
Angel of Music - Ivan Ozhogin, Valeria Migalina, Elena Bahtiyarova
The Mirror - Tamara Kotova, Ivan Ozhogin
The Phantom of the Opera - Elena Bahtiyarova, Dmitry Ermak
The Music of the night - Ivan Ozhogin
Prima Donna - Yuri Mazihin, Alexei Bobrov, Eugeny Zaycev, Irina Samoylova, Oganes Georgiyan, Elena Charkviany, Valeria Migalina
All I ask of you - Tamara Kotova, Eugeny Zaycev
All I ask of you (reprise) - Ivan Ozhogin, Tamara Kotova, Eugeny Zaycev
Entracte
Masquerade - Elena Charkviany, Valeria Migalina, Alexei Bobrov, Yuri Mazihin, Ekaterina Lehina, Oganes Georgiyan, Elena Bahtiyarova, Eugeny Zaycev
Wishing you were somehow here again - Elena Bahtiyarova
Point of no return - Tamara Kotova, Dmitry Ermak
Final lair - Tamara Kotova, Dmitry Ermak, Eugeny Zaycev
BONUS:
Think of me - Elena Bahtiyarova, Eugeny Zaycev
Prima Donna - Yuri Mazihin, Alexei Bobrov, Eugeny Zaycev, Ekaterina Lehina, Oganes Georgiyan, Elena Charkviany, Valeria Migalina
The music of the night - Dmitry Ermak
The Phantom of the Opera - Tamara Kotova, Ivan Ozhogin





image host

image host

image host

image host

image host

image host






image host

image host

image host

image host

Komentáře

  1. Ty jsi nejúžasnější, nejzlatější!!! Moc děkuji za odkaz :D
    Ale stejně mě překvapuje, že CD někdo vložil na internet tak brzo, dá se říct, že téměř hned po uvedení CD do prodeje. (No nejsou fanoušci fantastická stvoření? A jsou, a jsou :D )
    Noné, hlavní duet jsem Ivana slyšela/viděla zpívat jen s Elenou - to mě těší, že na CD je nahrávka i s Tamarou. (Jen škoda, že na CD není PONR v Ivanově podání... alei tak je sestavení CD phamózní!!!)
    Díky, díky, díky :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec není zač. :)
    Taky mě překvapilo, že se prakticky okamžitě objevil odkaz online...management Stage Entertainment by nebyl nadšen, ale nadšení fantomáků je větší. :D
    No jo, PONR je škoda, ale obecně vzato se jim to rozdělení písní mezi dvojí obsazení povedlo vcelku férově, to se musí nechat. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky