Setkání s fanoušky

Série promo akcí před odstartováním world tour v Shanghai pokračuje.
Christine Claire Lyon a Fantom Brad Little se zúčastnili setkání s novináři a fanoušky. Odpovídai na otázky a na závěr si ještě dali autogramiádu.
Tyhle fotky jsem si procházela za přítomnosti kamarádky (která se tu a tam v Lottelandu zjeví pod přezdívkou Dixí) a u fotek Claire jí ujel vzdech "Mít tak její tvář!".
Taky si říkám. Ta Claire je snad den ode dne krásnější, don't you agree?
A když se tak na ty fotky dívám, mám pocit, že Brad si dal trochu zkrátit vlasy, což ho úplně omladilo! A černá barva mu docela lichotí! Vlastně docela hodně lichotí! :D Žjů! :D
Claire nijak neohrozila svoji pověst jedné z nejlépe oblékaných hereček Christine a ve sladkých světlých šatech s vyčesanými vlasy a výrazným make-upem zazářila.
A protože jsem hodně ujetá na naušnice, tak musím zmínit i je. Claire Lyon, I love your style!
Pojďme se podívat na fotky! :)

























Komentáře

  1. Dokonalost, dokonalost, dokonalost sama! Miluju Claire! Miluju její obličej! Kdybych někdy podstupovala plastiku, mým vzorem by byla ona! :D Jen ty vlasy si mohla učesat poněkud jinak, trošku (ale vážně jen nepatrně) ji to zestařuje. :) Ale jinak miluju tu její šálu, či co to je! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu, Claire je den ode dne krásnější (týjo, jak ta bude vypadat za 20 let:D ) a Bradovi ta černá fakt sekne:-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky