Fantom Opery v Česku

Nežertuju. Vážně. Téměř 27 let čekáme na tento okamžik. Kdo z vás si vlastně myslel, že se toho dožije?
Neskutečné! Já sním! Já létám! Já tančím!
A nemám slov.
Má radost je...bezmezná, bezbřehá a....KONEČNĚ!!!!!!!!

Chcete-li znát texty písní v češtině, požadavky na věk, hlas atd. pro historicky první Christiny, Fantomy a Raouly, odkaz ZDE!!!

Komentáře

  1. Ach. Věřte nevěřte, já jsem smutná. To je tak, když se člověk snaží přebásnit celej muzikál, a když už je skoro v půlce, tak zjistí, že ho už přebásnil někdo jinej...Ale Fantom, Fantom!
    Má cenu něco dodávat?

    OdpovědětVymazat
  2. A ty texty jako myslí vážně?!?!?!

    OdpovědětVymazat
  3. četla jsem to...ach bože, jen aby to bylo kvalitní a nebyl z toho  trapas-když se Češi do něčeho pustí, tak z toho bývá fiasko
    taky si nedokážu poředstavit, koho obsadí-z našich známých pseudocelebrit snad nikoho, spíš opravdu dobré a širší veřejnosti neznámé lidi
    pro srovnání s originálem by stálo za to to vidět, o ceně vstupenky nechci raději spekulovat, aby mě to nestálo víc, než POTO v Her Majesty´s

    OdpovědětVymazat
  4. Lidi, já trpím. Trpím, trpím, trpím.

    OdpovědětVymazat
  5. AHHHHHH! Upřímně nevím, zda se mám radovat nebo spíš bát. No záleží na tom, koho tam obsadí, ale ta naděje, že bych viděla Fantoma konečně naživo!

    OdpovědětVymazat
  6. Panebože! Oni napíší do not: ...Fantom vede Kristýn!!! GRR!

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: A tos ještě neviděla ten text! Song! SONG! NEVINNOST MLÁDÍ SEKLA NÁM!

    OdpovědětVymazat
  8. Dívám se dál a bojím se čím dál víc.Ale ty komentáře na musical.cz jsou vtipné :D
    například hned první: "Pane Bože... jen to ne..." http://www.musical.cz/zpravy/praha/fantom-opery-skutecne-poprve-miri-do-cr-dr-frantisek-janecek-vypsal-konkurz/

    OdpovědětVymazat
  9. [7]: CO?! Mám se dívat na další?No, pro jistotu to nechám na zítra, dneska to musím rozdýchat... Takovou bombu jsem fakt nečekala.

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Raděj se nedívej, riskuješ oči. (přeložíme to, přeložíme, přeložíme to tak, ať se na to dá koukat!)

    OdpovědětVymazat
  11. Já to zkoušela zazpívat jestli ta slova jdou do pusy a jdou ale nevím kdo by z našich celebrit měl hrát ty hlavní role???
    Marián vojtko? (fantom s dlohým hárem?) to tu ještě nebylo
    Tomáš trapl? - uzpívá to?
    a to ty dva mám zrovinka ráda a mohla bych takto ve výběru herců pokračovat  co si myslíte vy???

    OdpovědětVymazat
  12. S tímto názorem budu koukám v menšině, ale jako celek se mi texty líbí.
    Citovaná pasáž od Aničky je VELICE slabé místo, ale kupříkladu text AIAOY mi přijde hezoučký. Taková titulní píseň by mohla být lepší, ale potom, co zpíval Gott s Urbánkovou jsem za to vděčná.Co se týče obsazení tak svoji velkou trojku jsem si dohromady dala, ale nevěřím tomu štěstí, že by se mi to splnilo. :)A jedno jsem chtěla hodit do placu: Četli jste si scénické poznámky u Masquerade? Poněkud mě zmátly, protože se z toho zdá, že to nebudou dělat podle originální produkce ale podle...hm, odpovídalo by to britské tour.

    OdpovědětVymazat
  13. [12]: Já zrovna citovala z Vzpomínám (úfff), ale je možný, že v All I Ask of You jsem si toho nevšimla.Nechci se vychloubat, ale tos nečetla All I Ask of You, jak jsem ho přeložila já s Venduleee. A to ještě (bohužel, sakra) není hotový.
    Kdyby s tím přišli o půl roku později!

    OdpovědětVymazat
  14. Lotte nejseš sama mě se texty taky líbí, ale nevidím reálně ty zpěváky :-( zatím ale napadla mě Christine http://www.youtube.com/watch?v=cG70lGnT16s :-) jinou mladou neznám :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to jsem to musela přehlédnout. Je to možné. :)Ech, to je opravdu nemilé, to věřím....Já z toho mám asi jediná pozitivní dojem, so far, eh? :D

    OdpovědětVymazat
  16. [14]: Ta je až příliš mladá, obávám se. Hedvika Tůmová je můj tip. :)

    OdpovědětVymazat
  17. [15]: Ale né, já jsem moc ráda, že se k tomu konečně někdo (proplatil) dostal. Jenom kdyby to bylo s jinýma textama... Co se dá dělat :) Některý části zas tak špatný nejsou.

    OdpovědětVymazat
  18. [16]:psali tam čím mladší tím lepší :D koho typujete na fantoma??? texty do pusy jdou do pusy takže mi vyhovují a textově asi sedí alespon okrajově pořád lepší než toto http://www.youtube.com/watch?v=ZunHoCkxXUI

    OdpovědětVymazat
  19. [17]: Vždyť je jí kolik? Patnáct? Za několik let velké ano, ale teď ještě ne-e. :)[18]: Londýn nám sem Fantom už strašně let nechtěl pustit, takže čučím na drát. :)
    Třeba slabší části textu ještě vypilují, ani ještě nemají herce. Mě se jinak totiž opravdu líbí. :D

    OdpovědětVymazat
  20. Mno mou nejoblíbenější píseň tam v textu ještě nedali třebas jí nemají je ot point of no return a tu bych ráda viděla v čj :-)

    OdpovědětVymazat
  21. [20]:  Che, já to zrovna přeložila :D (ovšem pouze z trucu, nečitelně a needitovaně) A jinak... Ano! Ať žije Point of No Return!

    OdpovědětVymazat
  22. [21]:ale já ju chcu vidět :-) prosím prosím moc prosím :-)

    OdpovědětVymazat
  23. [12]: Ty máš představu o obsazení hlavní trojky? Já mám představu jenom o Fantomovi (Radim Schwab), ale u Raoula hodně, hodně přemýšlím, vůbec nemám představu o Christine ani nemluvě.A jo, podle poznámkám to vypadá, že se bude jednat o verzi z britské tour. :DAle je tu konečně šance vidět Fantoma naživo... (Že bych se začala radovat?)

    OdpovědětVymazat
  24. [22]: Klidně ukážu (ale až v nějaké editované verzi), jenom jsem slíbila, že se s překladem celkově nebudu veřejně šířit, takže tohle bych raděj řešila spíš přes email (pokud by ti to nevadilo). Kdybys teda měla zájem, tak mi napiš nějaký kontakt... třeba ke mně do kometářů, já ho pak klidně smažu...Jak tak koukám po okolních komentářích, tak jsem ráda, že českou pěveckou (a ruku na srdce, ani zahraniční) scénu vůbec neznám :D

    OdpovědětVymazat
  25. Radim Schwab jako Fantom, Hedvika Tůmová Christine a Michael Foret Raoul.
    Pro začátek by to takto šlo, podle mě.

    OdpovědětVymazat
  26. [25]: Jj, jediná Hedvika mě napadá do role Christine

    OdpovědětVymazat
  27. [26]: Mladá, krásná, talentovaná, prověřená rolí Cosette.
    Vlastně ve světě je docela normálka, že bývalé Cosetty se později stávají Christinami.
    Sierra Boggess, Katie Hall, Gina Beck, Tabitha Webb...mnoho, mnoho dalších.

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, tak jsme po delší době zase tady. Ano, ty holky, co přeložili Beauty Underneath atd. Po tom, co jsme si přečetly český text k Music of the night, rozhodly jsme se, že si to trošku poupravíme k obrazu svému, alespoň pro náš dobrý pocit.
    Jinak se na Fantoma u nás moc těšíme.
    Pokud si to budeš chtít přečíst, budeme rády. http://www.piste-povidky.cz/dilo/124300

    OdpovědětVymazat
  29. Holky, jak jsem ráda, že o vás po dlouhé době zase slyším. :)
    A ještě raději jsem, že pokračujete v překladatelské činnosti. Opět se jedná o velice citlivě zpracovanou píseň, s láskou pravých fantomaček.
    Přála bych si tuto verzi slyšet od našich budoucích českých Fantomů...to je divné...říct českých Fantomů. Nečekala jsem, že se toho kdy dočkám. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Snažíme se snažíme :-) Rády by jsme překládali víc, ale bohužel není tolik času :-( ......no taky jsme zvědavé koho obsadí do hlavních rolí

    OdpovědětVymazat
  31. To mi nemusíte říkat, sama času nemám nazbyt, zvlášť když jsem v maturitním ročníku...
    Inu, nezbývá doufat ve zdravý rozum lidí, co o tom budou rozhodovat. :)

    OdpovědětVymazat
  32. [31]:
    Jen se neboj maturu zvládneš, všichni ti budeme držet palce :-) A pokud tě to potěší tak pracujeme (no snažíme se ) na další písničce z LND :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Jé, děkuju. :) Inu, alespoň někdo. Učitelé, jak se zdá, se snaží o náš nervový kolaps...:D
    Žjůůůů! To je parádní zpráva! :) Až se vám zadaří, tak dejte vědět. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Taky sem si zažila, takže tě chápu.
    No to uvidíme zda se to podaří zrovna lehké to není :-/ spíš aby to nakonec nebylo něco strašného :-)

    OdpovědětVymazat
  35. od listopadu mají být prodeji vstupenky na Fantoma v Praze! Sledujte ticketon.cz, který vedle agentury GoJa bude mít lístky k mání!

    OdpovědětVymazat
  36. [34]: Těžké to období, right? :(
    To se mi ve vašem případu nechce věřit ;)[35]: Woooah, tak brzy? To se asi očekává velký zájem...no bodejť :)

    OdpovědětVymazat
  37. [36]:
    ani mi nemluv :-)No to ještě uvidíme, už bude skoro hotová jen doladit detaily(ale né že by to bylo úplně brilantní) tak pak posoudíš samaTo si piš však já sleduju každý den co se děje :-D bude to hned vyprodanéZrovna před chvilkou jsem zjistila, že se do druhého kola dostal Bohuš Matuš.A chtěla jsem tě poprosit o nějaký email na tebe nebo tak, aby jsme ti ty písničky necpali pořád do diskuzí k něčemu jinému :-D

    OdpovědětVymazat
  38. Tak se budu těšit. :)Já teď každý den...nemám čas na nic. Achjo. No, naštěstí se vždycky najde někdo, kdo mě informuje. ;)Weeeell. To bych nebyla dvakrát nadšená.Konecnamarc@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  39. No já jsem od rána do večera v práci,takže taky docela záhul :-D ale čas se najít musí na fantoma vždycky :-)Však ono ti to uteče a budeš  to mít za sebou.On ten výběr asi moc slavný nebude......já osobně bych byla pro Radima Schwaba :-D ale uvidíme co ztoho bude... nakonec to bude opravdu Bohuš Matuš a Marián Vojtko a to by bylo moje poslední.Děkuji děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  40. No já jsem od rána do večera v práci,takže taky docela záhul :-D ale čas se najít musí na fantoma vždycky :-)Však ono ti to uteče a budeš  to mít za sebou.On ten výběr asi moc slavný nebude......já osobně bych byla pro Radima Schwaba :-D ale uvidíme co ztoho bude... nakonec to bude opravdu Bohuš Matuš a Marián Vojtko a to by bylo moje poslední.Děkuji děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Já ho hledám čím dál obtížněji. I když...zase tolik se neučím. I když bych měla. Achjo. :DNo právě, utíká to. Maturita je blíž a blíž. Brr.Já taky, já taky! :) Radima navrhuju už od samého začátku. :) Ale mám obavy, že nakonec obsadí nějaké "čučavější" jméno...Není zač. ;)

    OdpovědětVymazat
  42. ahojtak už to sem zase cpeme :-DV pátek jsme posílali na email, ale kdyby náhodou nedorazil tak je ten text i tady. Teda nemusíš to číst :-) máš určitě hodně učení, ale jsme hrozně rády když k tomu slyšíme nějaký ten komentář...teda zrovna jednoduché to nebylo opravdu některé věty se musely předělat trochu no ...zvláštně :-Dhttp://www.piste-povidky.cz/autorske-dilo/127337

    OdpovědětVymazat
  43. [42]: Jééé, akorát jsem vám na mail opožděně odepisovala, hehe. Já ho občas zapomínám kontrolovat. :)
    Tak reakci máte tam.
    Chválím tam a chválím.
    Opravdu jste odvedly kus skvělé práce, zpívala jsem si to hned  několikrát! :') (K smůle těch, co to slyšeli :D)

    OdpovědětVymazat
  44. Jo, vím, že je trochu pozdě psát k tomuto nějaký komentář, ale stejně- Jesus! Já toho Janečka zabiju! (leda by dal originální texty, což se nestane...)

    OdpovědětVymazat
  45. Nikdy není pozdě. :) No nedá, když se podíváš na ten odkaz v článku, tak si můžeš nějaké texty přečíst a no....jsou české jsou....eh, originální. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky