Interview with Hugh Panaro

Narazila jsem na zajímavý rozhovor u stage door s oblíbeným Fantomem Hughem Panarem.
Rozhovor je na téma "Broadway vs Hollywood", takže se dozvíme, co si Hugh myslí o filmu FO a jak by jej srovnal s divadelní verzí. Nemůže se samozřejmě nezmínit o velkém rozdílu mezi vizáží obou Fantomů, kostýmy a v čem spatřuje kouzlo a sílu muzikálu, který na Broadwayi běží téměr 26 let.
Dozvíme se, že Hugh se setkal i s představitelkou filmové Christine Emmy Rossum, která pro svoji roli v broadwayském domově Fantoma Majestic Theatre trénovala, což jsem vůbec netušila. :O
Vypráví vtipnou historku, když se Emmy zeptali, jestli bude filmový představitel Gerard Butler nosit stejný typ deformace a ona odvětila "Ne. Fantom tam má vypadat sexy." Hughův výraz je sladký. :D
Tento nález mě také velmi potěšil už jen proto, že za poslední dobu jsem si Hugha opravdu oblíbila. Jeho Fantoma snad ani nejde nemilovat. :) A s Hughem bude váš nadcházející druhý školní týden určitě parádní! :)




Komentáře

  1. Mno Hugh je božský fantom o tom není pochyb a v tomto rozhovoru je sladký jako vždy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To jo, on je vždycky takový....no prostě sladký, to se těžko specifikuje. Něco na něm je.  :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mno Hugh je herec s velkým H, co si budeme povídat jeho fantom je úžasně fantomácky děsivý, takový výbušný, ale něžný zároveň, prostě PERFEKTNÍ :-) (navíc pořád nevím zda mám radši fantoma v podání Ramina, nebo Hugha :-))

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Hugh hraje Fantoma jako velmi složitou osobu...což je přirozeně velmi lerouxácké a správné. I v MOTN je takový....že svým chováním občas Christine očividně mate, zvláštní reakce na nějaké podměty...je génius, co si povídat. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, Hugh je absolutní ZLATÍČKO! Je fakticky suprovej, popovídá si s fanoušky, klidně kývne i na interview... Hlavně to jeho "You´re welcome!" - Týjo, řekl to takovým tónem jako: "Není zač, jestli budete chtít další rozhovor, stačí říct." Strašně milej pohodář:D

    OdpovědětVymazat
  6. To říkají všichni fanoušci, že tak ochotný a milý herec se u stage door jen tak nevidí. :) I herečtí kolegové si ho vždycky nemohou vynachválit. He's totally awesome! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nejsem ani anděl, ani génius, ani fantóm... Jsem Hugh Panaro!

    OdpovědětVymazat
  8. Ach ano božský Hugh, někde jsme četla, že Sierra od něj dostala pugét žlutých růží :-) jejích nejoblíbenějších v den premiéry 25 výročí :-) protože byl rád, že s ním bude hrát právě ona  :)to je tak zlatí :D

    OdpovědětVymazat
  9. V den její premiéry na Broadwayi v roli Christine jí dal růže s cedulkou "Konečně" protože ti dva spolu toužili hrát Fantoma  a Christine už strašně dlouho. :)

    OdpovědětVymazat
  10. [13]: Mega hafo galakticky moc! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky