Beneath a Moonless Sky - Ramin Karimloo, Sierra Boggess

Vzhledem k tomu, že BAMS je píseň, která se v originálním podání nedochovala ve zfilmované podobě, fanoušci se uchylují k výrobě vlastní verze písně.
Na YouTube naleznete jedno krásnější video vedle druhého a tak jsem si řekla, že své oblíbené učiním videem prvního školního týdne.
Protože co člověk potřebuje ke zlepšení nálady? Rierru! (Akorát mi něco v tomto duchu napsala do posledního dopisu Zuzka a nemohu víc souhlasit.:))
Při pasáži "again and then again" autorka videa rozhodla zvolit záběr z interview s Rierrou, přičemž Ramin tam, už si nepamatuju kvůli čemu, zvedá pět prstů a to....takhle v kontextu té písně vyzní poměrně legračně. :D Nemyslím to nijak ve zlém, to je něco, při čem si člověk nemůže pomoci. Stejné pravidlo jako při "I need some air." "I need a drink!". HAHAHA. Je fuk, kolikrát už jsem LND viděla, tohle nikdy nezklame. :D
Přeji hodně štěstí v novém školním roce. Sama ho budu potřebovat tuny. :D




Komentáře

  1. Ach, LND s Rierrou... Nádherné video se špetkou nostalgie. A to s Raminem jak zvedne ty prsty :D. Jj to je fakt vtipný, hihi:-)

    OdpovědětVymazat
  2. jo ty prsty jsou fakt dobrý :-) ale moc hezký videjko tuhle píseň bych chtěla vážně vidět s těma dvěma na prknech co znamenají svět :-)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Zajímalo by mě, jestli tohle byl záměr odhadnout co "again and then again" přesně znamená. :DDDDDD[2]: To jsme dvě, dearie. Opravdu škoda. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky