FF aneb Fantom Filipín!

Fakt, že Fantom bude mít za 2 DNY premiéru na Filipínách a já to pořádně vzala na vědomí až teď....ghhhrrr! Ne fakt, když sleduju data zveřejnění této zprávy, tak si říkám - to jsem tak zahleděná do novinek okolo Ramierry, že tohle šlo mimo mě?? Ne, vážně. Úplně a naprosto jsem nepostřehla, že se něco takového chystá. O.o Shame on Lotte! >< Fu.

Takže, 25. srpna 2012 proběhne ve městě Manila premiéra tohoto světově úspěšného muzikálu, inspirovaného knihou Gastona Lerouxe. Jedná se o časově omezenou produkci, od zmíněného 25. srpna do 30. září.
Ačkoliv jsem prohledala každý článek, kde se o Fantomovi na Filipínách psalo, nikde jsem nenašla zminku, že by to byla snad světová tour. Ovšem popisek webových stránek naší Claire Lyon, což bude Christine zní: "Claire is currently perfoming the role of Christine Daaé in the World Tour of The Phantom of the Opera..."
Světová tour? Co? Kdy? Jak? Proč se o tom teda nikde nepíše?

Nevermind, bude se na to muset ještě zaměřit.
Co se obsazení týče:
Fantom - Jonathan Roxmouth - kdo řádně čte mé články, ten ví, že to byl africký Fantom
Christine - již zmíněná Claire Lyon, kdo ví, že byla jednou z alternací Anny O'Byrne v Love Never Dies má u mě plusové budy
Raoul - Anthony Downing - fantomácký nováček :)

A tuhle fotku jsem našla, když jsem zoufale (a neúspěšně) hledala, proč Claire píše o světové tour. Její příprava na roli Christine :) :


Komentáře

  1. Hm, pamatuju si, že před časem byla na fb nebo někde prostě na internetu fotka nějakého divadla nebo tak něčeho, kde se bude FO na Filipínách hrát, ale nějak jsem na to mezitím pozapomněla...Týjo, nevěděla jsem, že se FO s touhle obálkou dá sehnat jinak než ve fránině! :-O

    OdpovědětVymazat
  2. Já to nějak úplně zazdila....shame ><Objev dne! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hehe, to je legrační, Lotte na něco přišla později než pět minut potom, co se to objevilo na netu :D :Da jaký! :D

    OdpovědětVymazat
  4. ...hodně později. Aaaach _._To teda! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky