Cast change v Londýně, září 2012

Dámy a pánové, Lotte měla zase jednou pravdu! Anna O'Byrne bude OPRAVDU Sofiina londýnská alternace pro roli Christine! Ovšem to nejsou všechny novinky, které nás čekají! Jak oficiální stránky říkají, tak nás čeká plno fantomáckých nováčků. What an exciting time for Lotte! 8D

Petera Jöbacka v roli Fantoma vystřídá Marcus Lovett.
Raoula od Killiana Donnellyho převezme Simon Thomas. (To už je třetí muž, jménem Simon, který hraje Raoula, kterého znám. :D)
Her Majesty's Theatre též opustí Wendy Ferguson a jako Carlottu ji nahradí Lara Martins.
A abych to měla kompletní, již profláklou informací je, že místo Katy Treharne převezme Anna O'Byrne a bude dvakrát do týdne hrát Christine.


Neměnné je obsazení pro leading lady, Sofii Escobar, která zůstává.
Rodina Giryových také zůstává, takže Cheryl McAvoy jako madame Giry a Anna Forbes v roli Meg.
Nevystřídá se ani Piangi, tedy Jeremy Secomb.
Páni ředitelé zůstanou i nadále ve své kanceláři, tedy Barry James jako Firmin a Gareth Snook v roli monsieur Andrého.

Marcus Lovett

Je herec známý především na Broadwayi. Mezi jeho nejzajímavější role bych počítala jeho debut v původní americké produkci Bídníků, nebo Fantoma v Majestic Theatre - pro hlavní roli muzikálu tím pádem žádný začátečník. :) Dokonce se účastnil oslavného koncertu v Royal Albert Hall, na počest padesátých narozenin A. L. Webbera. V roce 2008 vydal své album pod názvem 'The Give Moment.'

Simon Thomas

Hrál v muzikálech jako Pravá blondýnka, střihnul si i roli Flinna - "Rapunzel's Prince", Tarzana v...no Tarzanovi a tak dále...Co se Fantoma týče, tak Simon začátečník bude. :)

Lara Martins

Je podle všeho nováčkem nejen fantomáckým, ale i muzikálovým. Její předešlé role byly především operní, což je ovšem pro roli Carlotty ten nejlepší základ. :)

Anna O'Byrne

Ach, který fantomák by neznal Annu. :) Původní Christine v australské verzi Love Never Dies, dostupné i na DVD a Blu-Ray. Též známá pro svůj profesionální debut v roli Christine v australské tour FO.

A ještě jednou: What an exciting time! Lidi, uvědomujete si to?! V září skončí a začne nová éra!


A abychom tak nějak měli o našem novém obsazení větší přehled: Marcus Lovett a jeho působení v titulní roli Fantoma na Broadwayi:



A mám dokonce aktuální fotku ze zkoušek kostýmů Marcuse v Londýně. Takhle bude v září vypadat jeho perská róba. :)


Simona jsem nějak nemohla vyčmuchat, tak alespoň fotka! :)


O Laře Martins jsem zaznamenala ještě větší fail. Jen jsem četla recenzi, kde ji popisovali jako "silvery soprano". :D Nu a její fotka naznačuje, že nová Carlotta bude velmi mladá.





Komentáře

  1. děckáááá???? nevyrazíme do Londýna? Já mám Annu ráda, a vidět ji na živo, to by bylo! a FO jsem v divadelní verzi neviděla... a ještě by jsme si mohli prohlédnout Anglii!ale no tááááák, perská róba? copak nebyla Gerryho rozhalenka lepší? :-DLotte, jsi fakt dobrá! tomu říkám kompletní zpravodajství!

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně ráda bych Annu viděla i v roli FO Christine, pravdu díš! :D A navštívit Londýn je můj nesplněný sen :)Hm. Tohle už jsme probíraly, nač otevírat staré diskuze/hádky. :DChichi, stalker Lotte k vašim službám. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ne! Ne! Ne! Žádná rozhalenka! Nic proti Butlerovi, na Raminovi vypadá stejně nepatřičně :DTýjo - a kam všichni jdou? Kam jde Killian? Killianééééééé! Já bych ho tak moc chtěla vidět naživo!Simon vypadá vážně jako Eugene! (Lotte, překlep: Flynn) Vypadá fakt sympaticky - a tím, že hrál v Tangled, si u mě šplhnul :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mě teda nevadí. :D At all. Hua. *.* :DKillian bude dělat nějaký muzikál, který zatím nemůže upřesnit, v Dublinu. :DAjé, tvrdé! :D Hned to napavím. :D
    Hehe, někde jsem viděla jeho fotku jako Tarzana. Funny. :D

    OdpovědětVymazat
  5. To je mi jasný :DV Dublinu? Sakra Killiane, co budeš dělat v Dublinu? Čert vem, že to máš blíž domů, kdo za tebou bude jezdit do Dublinu? Chlape, prober se, Londýn, to je místo pro tebe! :DJo, to může být fajnové. Asi jako ta fotka Bena z nějakého toho odvázaného muzikálu, víš, o čem mluvím?

    OdpovědětVymazat
  6. :D :D :DV Dublinu mají přece jen to strašně dobré pivo. Nejdřív tam JOJík s tím pivem přidá fotku, pak i Simon, pak se ozve žárlivý Killian, protože on s tím pivem má též zkušenosti a závidí, pak už JOJík napíše něco ve stylu "mé mámě to pivo moc chutnalo. Táta tvrdil, že takhle opilou ji neviděl od roku 19něconěco." - ha největší výtlem! Takže Killianova motivace je nějaké  zázračné pivo. :D Ještě že tour už tam není, ti by to rozjeli! :DVím, na tu fotku se zapomenout nedá. Brrr. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky