Remember, love never dies! 20. část

"Vy nevystupujete, protože jste to vlastně celou tu dobu nenáviděla." zopakoval Henri nezvykle tiše. Témata jeho hovorů s Meg za posledních pár dní zvážněla, jeden druhému se otevírali více, než zamýšleli. Oba však před sebou ty nejpodstatnější věci i nadále skrývali.


Meg svraštila obočí. "Ach ne! Nedá se říci, že bych to nenáviděla. Je to složité, víte? Ale to je jedno! Jsem na řadě, už přes deset minut si překračujete čas." uculila se nad hrou, ve které trávili jejich procházky.
"Takže vy jste se stal policistou navzdory vašemu otci. Ten vás za to vyhodil z domu, že? A teď si můžete tak dobře žít jen díky dědictví po vaší mamince." opakovala nahlas úryvky z jeho života, které z něj namáhavě vypáčila.


Henri se zachmuřil. Neříkal jí celou pravdu, jen zkosená, místy pozměněná fakta. Ale cítil, že i ona mlží. "Ano..." brouknul.
"To mi povězte! Proč policista? Nemusel jste dělat nic. Máte staršího bratra, takže majetek vaší rodiny by spravoval on, ani by na vás nikdo nenaléhal, abyste se výhodně oženil..."
"Z vašich úst to zní jako pohádka." uchechtnul se Henri.

"Cožpak není? Inu, objasněte mi tu věc. Přece jen mluvíte s někým, kdo se zamlada protloukal jako chudá baletka." pokrčila rameny.
"Jak vám to jen vysvětlit, uvažujete o tom docela jinak, než já...přesně to, co popisujete jsem nechtěl. Být vydržován." prohlásil Henri opět tiše.

Tenhle tichý tón značil vždy buď to, že mluví o vážné věci, či lže. Meg z jeho posunků a nešťastného těkání očí pochopila, že v tomto případě se jedná o to druhé, ale nic na to neřekla. Stejně tak spolkla poznámku, že v podstatě vydržován je, dědictvím jeho maminky. Už ve chvíli, kdy ji tato myšlenka napadla, se musela zastydět. Henri k matce musel mít výjimečný vztah, jak pochopila z vyprávění. Hovořil o ní s nábožnou úctou, jako o křehké víle. Na základě tohoto, jí velmi lichotilo, když jí tu a tam složil kompliment, kdy ji právě k tomuto něžnému stvoření přirovnal.
Zmohla se jen na pokývání hlavou. "Byl jste tehdy velmi odvážný. Kolik vám bylo? Osmnáct? To já v těch letech..." s povzdechem větu nedokončila.

***

Práce na stavbě nové koncertní haly přilákaly pozornost mnoha lidí. Christine se zmínkám o ní vyhýbala, Raoul ji naprosto ignoroval a Gustave z ní dvakrát nadšen nebyl. Stavbyvedoucí všem Erikovým pokynům nerozuměl, ani on sám nedokázal zachytit tok otcových myšlenek. Meg byla z tohoto projektu poněkud zoufalá. Nevěděla, co si s tak monstrózní stavbou počít, z úcty k Erikovi si však ani nepřipouštěla myšlenky na její zastavení. Dala vedoucímu stavby volnou ruku z paniky, než důvěry. A přesně to se o měsíc později projevilo jako osudová chyba.

Henri kráčel rychlým krokem přes park a obcházel základy haly, kolem kterých se vršila lešení. Raoul se o této stavbě nikdy nezmínil, záležitosti Phantasmy nebyly ani tématem jeho hovorů s Meg a proto, ačkoliv kolem staveniště téměř denně procházel dalo by se říci, že si ani nově vznikající budovy doposud nepovšimnul.

Jeho rozptýlenou pozornost však přece jen něco upoutalo. "Mladý vikomt. Zdravím Gustave! Tak jak jsi utekl dnes?" zajímal se když uviděl chlapce stojícího u nejbližšího lešení se zadumaným výrazem.
Gustave zpočátku Henrimu nemohl přijít na jméno a dokonce dočasně trpěl slepou nenávistí ke všem policistům.

Často však Raoula se synem doprovázel při procházkách, či spolu všichni tři pojídali zmrzlinu, až si na sebe zvykli. Henri mimoto Gustava opakovaně nalézal všemožně v parku při chlapcových velmi častých útěcích z domu a tím, že Henri o tom shovívavě mlčel mezi nimi vzniklo jakés spiklenectví.

"Papá si dnes stěžoval na bolesti hlavy, tak se z dnešního setkání omluvil. Žal jsem to zapomněl oznámit maman. Jsem vlastně s papá." mávnul rukou Gustave upřeně sledující dělníky s neskrývaným nesouhlasem. "No jen se podívejte! Tohle je úplně špatně! Ale poslouchá mě tady někdo?" prohlásil úmyslně hlasitě, ale pracovníky tím ani nejmenším nevzrušil.

Gustave ani nestačil znovu otevřít pusu, aby si postěžoval, jak zacházají se stavebním materiálem, když se ozval mohutný otřes. Henri nebyl zato přesně říci, co se to událo. Možná se vlnila zem, možná už měl halucinace z nedostatku spánku, či snad to lešení se zachvělo. Doběhl ke Gustavovi blíž a odhodil ho dozadu. Sám už však nestačil nic. Ani jeden jediný spásný pohyb. Ani jedna poslední myšlenka. Nic. Ucítil prudký náraz do zátylku a cosi lepkavého stékajícího mu po hlavě. Vzápětí vše pohltila temnota a Henri zmizel pod návalem lešení.

Na Coney Islandu se ztratil pod sutí Henri, ve stejný čas, v Paříži se skácel na koberec monsieur Moreau. Klíček, který pevně svíral v ruce se zakutálel pod robustní skříň. Dostal infarkt natolik silný, že jeho srdce na místě přestalo bít. Henri byl osvobozen z jeho pobytu v Americe. Příliš pozdě.

Komentáře

  1. Achjo, jsem kvuli Tobe zapomnela prestoupit:( :) a daal?

    OdpovědětVymazat
  2. Ojé, tak to jsem nerada. :D
    Dál...dál se to musí napsat. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne!!!Nooooo! Henri! Say something! Say anything!Lotte! Lotte, prober ho, dělej!

    OdpovědětVymazat
  4. Remember, love never dies! But Henri....Ehehm. No jo. Chudák.

    OdpovědětVymazat
  5. Henri won't die!
    Henri! You will live, you must live! It's too soon, too soon to say goodbye!She kills without a thought - she murders all that's good!My God! My poor young friend!Noooooo!Lotte, you bloody murderess! This is NOT a Shakespeare's tragedy! You don't have to kill all your characters!Nooooo!Please, I will pay any price to save him! Just let him live! He is too young to die! And he loves her - he can't die! Let him kiss her before he'll die, please!

    OdpovědětVymazat
  6. Ale on neumřel, viď, že ne? On žije. Sice je zavalený, ale žije. To se stává, občas na člověka něco spadne, ale tolik lidí to přežilo! Tak ho ale musíš honem vyhrabat!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahá - a hjá už vím! Ono mu to, že je zavalený, vlastně pomůže. Když se to dozví Meg, uvědomí si, že jí na něm vlastně dost záleží, stejně tak i Raoul kápne na to, že je to fakt kamarád, kterého nechce ztratit. No a tak ho vyhrabou a budou ho kurýrovat a konečně mu všichni řeknou, jak moc ho mají rádi, a budou šťastní až na věky.

    OdpovědětVymazat
  8. Nepustila sis milého inspektora k tělu více, než je zdrávo,  my dear?
    Ale těší mě, že se teď o mě bude zpívat stejně, jako o Erikovi! No, není to bombózní?! :DAle no tak. Zkus si na sebe nechat spadnout lešení a pak vymýšlej teorie. :D

    OdpovědětVymazat
  9. No ja se o neho taky trochu bojim, prestoze jsem se nad poslednimi tremi komentari zasmala :). Pripomina mi to Cyrana, taky ho praskli kladou po hlave (atentat), ten sice delal, ze se nic nestalo, ale pak umrel Roxane v naruci :((..

    OdpovědětVymazat
  10. Henri je ještě oblíbenější, než jsem myslela. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Nojo, ale Henriho Roxana to vůbec neví!Ty ses smála mým komentářům? Já tu skáču tři metry vysoko vztekem a rmoutím se pro chudáka Henriho - a ty se směješ?Lotte, podívej se na své ruce. Vidíš ty rudé skvrny? Vidíš je? Ty nesmyješ, nikdy! A pokud máš v sobě kouska citu, vypálí ti je svědomí všude tam, kam se podíváš! Henriiiii! :'(

    OdpovědětVymazat
  12. [10]: To není legrace. Já a Hadley Ploutička tě nemáme rádi.

    OdpovědětVymazat
  13. Mám ruce akorát scvrklé, protože jsem před chvílí vylezla z vany. Jinak nic. :DTak to mě mrzí, že jsem upadla v nemilost. Heh...:D

    OdpovědětVymazat
  14. No prosím! Ona nemá vůbec žádné svědomí! Doufám, že tě budou Erik s Henrim strašit!
    A mně jsi vyčítala, že je Erik nemocný, ty, ty... vražednice!

    OdpovědětVymazat
  15. Lotte, noták! Že neumřel, že ne? Přece nemůžeš být tak krutá!

    OdpovědětVymazat
  16. Zrovna vcera jsem si vzpomnela na rybicku, ze uz jsi ji dlouho nezminovala :)..Ja se smeju tomu, jak trefne to davas najevo.. tak promin.. Nestastna jsem z toho taky, doufam, ze to snad prezije, nejlepe bez nasledku.. A jestli me/nas bude Lotte takhle trapit, napisu si vlastni pokracovani.. vy vite, ze jsem toho schopna :o)..

    OdpovědětVymazat
  17. nestavkujes nahodou?

    OdpovědětVymazat
  18. No to ti nevím. V případě RLND jsem silně majetnická. :D :DNechceš už na chvíli mé ubohé jméno přestat vláčet bahnem? :D Budu mít s takovou zlé sny...:D

    OdpovědětVymazat
  19. [18]: Zlé sny? Ty ti patří!O něco podobného se jednou pokusila Agatha Christie, jestli si ji nepletu s jinou autorkou detektivek. Prostě se pokusila zabít Poirota, ale čtenáři ho měli tak rádi, že musel vstát z mrtvých.

    OdpovědětVymazat
  20. [15]: Jo! Bude pokračování a Henri vstane z mrtvých, tak je to! :DTrefně. Spíš potrefeně. Upřímně doudám, že jsem ve všem tom rozčarování nenasekala fůru chyb.[17]: Stávkuju - ale tady je to pomyslné náměstí, kde jsem se usadila coby demonstrantka, abych ten čas, kdy stávkuju, využila k zviditelnění stávky.

    OdpovědětVymazat
  21. Jsi vlastně takový barikádník, že? :D

    OdpovědětVymazat
  22. Ano, to jsem. Jsem jako Enjolras. Neskloním se před nepřítelem a nepokusím se utéct, až půjde do tuhého. Bojuju za dobrou věc - a i kdybych měla padnout, vím, že nepadnu zbytečně.

    OdpovědětVymazat
  23. No nic. Jdu číst Vzdálené vrcholky hor v dobré víře, že Lotte není úplně úplně úplně zlá a že Henri přežije (protože musí, je to Henri). Jediné, co mě děsí, jsou poslední slova článku, ale dá se to chápat i tak, že kdyby mohl Henri z Ameriky dřív, nemusel by mít ani škrábnutí. Ale on by stejnak neodjel, to je jasné. No nic. Dobrou noc, hodně štěstí, Henri!

    OdpovědětVymazat
  24. Do you hear the people sing? Singing the song af angry...Barbara Jane!

    OdpovědětVymazat
  25. Who is this girl?
    What sort of devil is she?

    OdpovědětVymazat
  26. /Of -.-The world is hard, the world is mean....

    OdpovědětVymazat
  27. Jdu snad raději také spát. Než mě vydeptáš k smrti. :D Dobrou noc asi nemá cenu přát, nikdo mi to tady nazpět nepopřeje. No jo. :D

    OdpovědětVymazat
  28. Víš co? Tak jinak, zeptám se rovnou: je tu možnost, že bude Heenri žít?

    OdpovědětVymazat
  29. Já bych ti popřála dobrou noc, ale bylo by to nespravedlivé, protože z toho sama nebudu moct spát :-(

    OdpovědětVymazat
  30. Sama víš, že na to ti neodpovím jinak, než, dočkej času. :D

    OdpovědětVymazat
  31. [30]: Ahá! Takže to je možné! I kdyby málo, je to možné! Je tu šance - on bude žít, bude, já to vím! :)Nuže: dobrou noc, Lotte! :D

    OdpovědětVymazat
  32. ....nevím jak jsi k tomuto závěru dospěla, ale budiž. Za to přání dobré noci mlčím. :D

    OdpovědětVymazat
  33. To máš jednoduchý. "Dočkej času" prostě dává dost prostoru nejen pro uvolnění mysli čtenářovi, ale i pro rozpracování se jakéhosi svědomí pisatelova. A Henri bude žít! A vezmou se s Meg v kostele sv. Magdaleny, jako chtěl Erik kdysi dávno. To je kousek od Opery, to vím, koukala jsem na to na mapě. Bude to moc fajn!

    OdpovědětVymazat
  34. No kdyby umrel, tak to snad uz bude v tomto dilu, ne? Nebo je mozne, ze by byl dalsi dil, kde jen napisou "vyhrabali mrtvolu Henriho"?

    OdpovědětVymazat
  35. Teda BJ, ty to mas namalovane dost jasne, to uz zavani fanfiction :o)..

    OdpovědětVymazat
  36. A ja tu budu na barikade spolecne s BJ, budem se tu stridat a tahat v krizovem vyslechu z Lotte nejake jakekoliv informace!:)Uvedomila sis, Lotte, ze cim vic jde do tuheho, tim vetsi a prudsi je nelehani ctenarovo? Kdyz uz ses do toho pustila a napla jsi nas jak ksandy, tak tedy pevne dofam, ze nas nenechas dlouho trpet!:))ja jsem vam ty svoje epilogy taky davkovala ve snesitelnych rozestupech..Todle pisu tesne pred spanim zpod periny, tak doufam, ze hned poranu BJ prevezme prudi-stafetu!:)))

    OdpovědětVymazat
  37. Ted pisu zpod periny zase ja milebarikadnice.
    Dalsi dil nebude mit zadnou vyjimku ani po vasem natlaku...tzn s trochou stesti zase pristi vikend...
    Odmitam mit tez neco spolecneho s tim ze na zaklade slov dockej casu by mel Henri zit...na to jsou ta slova az moc nicnerikajici....

    OdpovědětVymazat
  38. Coooozeeee? Pristi vikend?!!! :(((

    OdpovědětVymazat
  39. To je klasická čekací doba na nový díl, none? :D

    OdpovědětVymazat
  40. Protestuju! Protestuju! Protestuju!Lotte, sejdi z cesty zla a přidej se na naši stranu! Vyzývám tě po dobrém, v případě setrvávajícího odporu tě pobijeme do posledního... nevímčeho, ale pobijeme tě. Vydej nám Henriho živého a zdravého a nic se ti nestane!

    OdpovědětVymazat
  41. A pokud jsou přítomni zástupci médií, toto je mé oficiální prohlášení: Stávka stále trvá a bude trvat, dokud se neuskuteční záchranná akce a následné zjištění, že je policení inspektor známý pod jménem Henri Ledoux živý.

    OdpovědětVymazat
  42. Lotte, já myslím, že i tvoje postavy by byly radši, aby Henri neumřel. Protože jinak jim tam přijde někdo jinačí a udělá s nimi krátký proces.

    OdpovědětVymazat
  43. Zdravi barikadu! Dame si nejakou pisen?Ja taky zadam, aby byla hned vyslana zachranna jednotka a okamzite ho vyhrabali!

    OdpovědětVymazat
  44. Taky si myslim, ze smrt hlavniho inspektora a nehoda/zraneni/smrt vysetrujiciho nebude znamenat, ze afera se smrti zpevacky a fantomem opery se jen tak zamete pod koberec.. Tezko rict, co doposud tam Henri delal, kdyz byl ve slepe ulicce, clovek si myslel, ze treba ne neco kapne.. ale ted..

    OdpovědětVymazat
  45. [45]: Píseň? Napadá mě buď Do you hear the people sing? nebo Marseillaisa :DCha! Takže si Lotte zavařila!

    OdpovědětVymazat
  46. Můžete se trochu krotit? Pro Henriho cokoliv, ale panebože...:D

    OdpovědětVymazat
  47. Půjdem hájit právo vzpřímeni i srdce dáme všanc,
    naše trikolóra zavlaje a neztratíme glanc,
    jen ať žije svoboda, život a vlast.
    Viva France!

    OdpovědětVymazat
  48. [48]: Cokoliv? Stačí jeden život. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  49. Já se vás začínám bát D:

    OdpovědětVymazat
  50. No vida, to je fajn. O to taky jde. Až se budeš bát natolik, že radši vzkřísíš Henriho, dej vědět :D

    OdpovědětVymazat
  51. Bát se můžu, zastrašit se nenechám!!! A tím, že jste na mě tak ošklivé si vůbec nepomáháte! D:

    OdpovědětVymazat
  52. Ošklivé? Ošklivé! Jak by sis teda představovala, že bychom se k tobě měly chovat, drahá vražednice?

    OdpovědětVymazat
  53. Ty jsi zase Erika nechávala trpět na bolest a byla jsem na tebe taková?

    OdpovědětVymazat
  54. Ano, o tom jsem se taky chtěla zmínit: můj Erik byl docela normálně nemocný - a že už měl nějaký věk! - a měl čas, aby si dal všechno do kupy a tak vůbec; a vy dvě s Ellanor jste se několikrát nechaly slyšet, že s tím opravdu nesouhlasíte. A ty - ty! Ty už jsi zabila dva chlapy! :(

    OdpovědětVymazat
  55. Noták, Lotte, nech ho aspoň si naposled promluvit s Meg!

    OdpovědětVymazat
  56. No to jsme nesouhlasily. A to bylo všechno co jsme mohly, žeano. xD

    OdpovědětVymazat
  57. Necháš, viď? Určitě jo. Věřím tomu. Muzikálofil není nikdy zlý člověk.

    OdpovědětVymazat
  58. Vypadala, ze se nenecha obmekcit, ale nechala se..

    OdpovědětVymazat
  59. Ale Erik přece neumřel - teda ne hned. Teda nemluvil o tom. (Konec konců, o tom, že umřel, by nás asi sám neinformoval, to je fakt :D)No dobrá.  Asi zastavím stávku a ponechám autorce trochu klidu, budu věřit, že Lotte není žádná Cruella - a že když ji necháme, nebude mít důvod Henriho najust zavraždit. Souhlasí má spolubarikádnice?

    OdpovědětVymazat
  60. No nevim, aspon naposledy romluvit s Meg, to by chtelo... achjo..

    OdpovědětVymazat
  61. Ellanor, ty nesouhlasíš s opuštěním barikády? Myslíš, že máme vytrvat? Inu, pak vytrváme! :D

    OdpovědětVymazat
  62. Jeste, ze ja sve postavy trapim jedine pochybnostmi, laskou atd.. nicim horsim....

    OdpovědětVymazat
  63. Dělejte jak myslíte, žíly mi to trhat nebude! xD

    OdpovědětVymazat
  64. Lotte, koukej, kdo prosí o Henriho život! A ty psí očička!
    http://www.youtube.com/watch?v=HVXefBBk2go

    OdpovědětVymazat
  65. :DDD, ano, psi vocicka! :)))))....Konecne nejaka vhodna hudba, ja tu mam jen samou naprosto nevyhovujici.. leda, ze bysme si prizvali na pomoc tohoto pana..
    http://www.youtube.com/watch?v=IbImgdKrPQ8

    OdpovědětVymazat
  66. Ach! Ne! Ramina na mě nevytahujte! D:

    OdpovědětVymazat
  67. Ale jo! Ramina na tebe! Abys viděla, jak moc jsi zlá a jak moc nás to trápí! Ramina na tebe. Pustila sis ho? Poslechla sis ho? Jak je ti? Už slyšíš svědomí?

    OdpovědětVymazat
  68. BJ nasadila nejtezsi kalibr! :)))

    OdpovědětVymazat
  69. Vím oč ti jde, ale kromě toho, že mě ta píseň dojala - jako vždy - jsi ničeho zvláštního nedocílila. -.-

    OdpovědětVymazat
  70. No to mě podržte! Píseň ji dojala, ale že zabila mladého člověka, to ji nedojalo ani trochu :/

    OdpovědětVymazat
  71. Literární postavu, abychom tak byli přesní.

    OdpovědětVymazat
  72. Lotte, ty to nechápeš, já mám Henriho ráda! Ze začátku byl sice dost podivný a nesympatický, ale pak se z něj vyklubal docela sympaťák, none? A každá slušná literární postava má právo před smrtí naposled vidět svou milovanou.

    OdpovědětVymazat
  73. Taková jsou pravidla. Ani Hugo nenechal Eponinu umřít bez Maria. A to byl fakt sérioý vrah!

    OdpovědětVymazat
  74. Fantine taky zemřela, aniž by mohla vidět Cosette...

    OdpovědětVymazat
  75. A otec Maria ho taky před smrtí neviděl...!

    OdpovědětVymazat
  76. A Marius toho celý život litoval!

    OdpovědětVymazat
  77. Když už jsme u toho Maria - a když čteš Cosette... Tam je jasná inspirace, none?

    OdpovědětVymazat
  78. Což ovšem na tom faktu, že zemřel bez syna nic nemění, žeano.

    OdpovědětVymazat
  79. Ale ano, mění - jasně to ukazuje, jaká to byla chyba. A co Enjolras a Grantaire? Taky neumřeli sami!

    OdpovědětVymazat
  80. A Lerouxův Erik! Zemřel až potom, co mohl políbit tu, kterou miloval!A když jsme u toho, Christine v LND taky neumřela bez Erika, žeano.

    OdpovědětVymazat
  81. A o Erikovi u Kay vůbec netřeba mluvit...

    OdpovědětVymazat
  82. Pokaždé nemůžeš umřít v něčí společnosti! Většina lidí umírá sama!

    OdpovědětVymazat
  83. Ale Henri nepotřebuje umírat, potřebuje žít! Noták, dej mu aspoň pár minut, ať se rozloučí!

    OdpovědětVymazat
  84. (Upřímně doufám, že nepatřím k té "většině", co umře sama :D)

    OdpovědětVymazat
  85. Lidé potřebují tolik věcí...a nemají je. Tak už to je.

    OdpovědětVymazat
  86. Ellanor, já na tohle nemám buňky. Přeber velení barikády. :D
    (A nevíc budu do úterka pryč od přístupu k internetu a asi bych nemohla v klidu užívat volna, kdyby mi v hlavě strašila tahle rozmluva spolu s faktem, že většina lidí umírá sama - ne,ne,ne!!! -, takže bych ráda alespoň dočasně, nejlépe trvale uzavřela mír)

    OdpovědětVymazat
  87. Bylo to v nějakém dokumentu...ale ehehm, fajn, nechme to už dobré nebe být...

    OdpovědětVymazat
  88. Ano, nechme. Jak jsem říkala, pořád věřím, že možnáááá.... :DHehe, a když ne, dopadne Lotte jako Dracula:
    http://www.youtube.com/watch?v=yKLaCehsYIs

    OdpovědětVymazat
  89. (12. minuta, 33. sekunda - asi tak)

    OdpovědětVymazat
  90. No ja to tu budu kontrolvat, ne sice nonstop, ale obcas jo, uzij si dovolenou, baracnice :)..Lotte, vis o tom, ze aspirujes na to, abys byla podobne kruta ke svym ctenarum jako Sapkowski??? A nebo ten clovek co napsal Pisen ledu a ohne (viz serial Hra o truny)??..

    OdpovědětVymazat
  91. A víte, že vy jste kruté ke mě? Tohle už je trochu moc, nezdá se vám?

    OdpovědětVymazat
  92. Sapkowski prostred knizky vlozil jednu kapitolu, kde se ctenar seznamil s poslem, ktery nesl kralovi vzkaz. Rozepsal so o nem na par stranek, jak uz je strhany cestovanim, jak na neho doma ceka rodina, jak uz se tesi na svoje deticky atd.. a na konci kapitoly ho zabil jednou ranou specialne upravenym sipem elfich povstalcu. A to se nezminuju o tom, co udelal hlavnim hrdinum..A ve Hre o truny nechaji ke konci prvni knihy popravit jedineho jasne kladneho hrdinu. Na tendle serial nemam moc nervy se divat :o)..Nechces doufam smerovat timto smerem?!

    OdpovědětVymazat
  93. V klidu Lotte, v klidu, podarilo se Ti rozvasnit sve ctenarky.. sice ted na Tebe tlaci, ale je to lepsi, nez reakce "hmm, dobry", ne? :o)..

    OdpovědětVymazat
  94. Mimochodem, slovo "baracnice" jsem doposud slysela jen v souvislosti s timto skecem Monty Pythonu: "Rekonstrukce bitvy u Pearl Harbor v podani Batleyskych baracnic" ("Batley Townswomens' Guild presents the Battle of Pearl Harbor"
    http://youtu.be/6mX-uKqdhdQ?t=2m35s

    OdpovědětVymazat
  95. V klidu? Jak pravil Erik - That's quite enough!

    OdpovědětVymazat
  96. Nojo, to máš tak, máš psát zcela nudně, pak bys nevyvolala tak  vášnivou reakci :DNe, ale vážně - já osobně musím po dlouhém mozkovém hloubání a dloubání uznat, že tohleto sahá trošku dál, než jsem si představovala. Konec konců, kam bychom dospěli, kdyby čtenáři kecali všem spisovatelům do psaní? Lotte, promiň, vážně to je "quite enough" - když mně bylo Henriho tak líto!

    OdpovědětVymazat
  97. Team Raoul se oficiálně omlouvá a odstupuje od podpory stávky, což znamená, že tímto oficiálně stávku ukončuji.

    OdpovědětVymazat
  98. To už bych nebyla já, kdyby to bylo nudné. ;DNoné! Takže už žádné krvavé stopy na rukou a tak dále? :D
    Ale povím ti, máš v tomto ohledu velmi bohatý slovník! :D

    OdpovědětVymazat
  99. Krvavé stopy? Hm, já nevím, radši se koukni i za nehty :DNo, to jsem taky vypozorovala - když mě něco takhle rozvášní, používám výrazy, jaké jsem nikdy nepoužila :D

    OdpovědětVymazat
  100. Byla jsem díky tobě natolik rozčilená, že jsem se na ten smajlík ani nezmohla, víš? :D

    OdpovědětVymazat
  101. Tak aspon vis, Lotte, co dokze rozvasneny dav, zde skvele nasimulovany BJ:))nejspis bychom vsechny ocenily, kdyby byl dalsi dil co nejdriv:)
    (jeste ze moje povidka je nuda sama:))

    OdpovědětVymazat
  102. Jo, BJ věrně simuluje dav....I když mi váš nátlak psaní tak nějak spíš znechucoval, abych byla upřímná, mám toho na to, že poslední díl byl zveřejněný včera docela dost. Mohl by být brzy....:D
    Není nuda! To nás tak málo zásobuješ! :( :DTak já to podívej se nedoporučuju. Riskl to někdo? :D

    OdpovědětVymazat
  103. [111]: Ja omylem, nastesti to je nejake pako, ktere linkuje asi neco z mailu, tudiz se dostanes na uvodni stranku serveru..

    OdpovědětVymazat
  104. Urcite kdyz jde ted do tuheho, tak Te napada spousta veci, jak to bude pokracovat.. pac jestli ne Tebe, tak me fakt jo :o))

    OdpovědětVymazat
  105. To je fajn, že fantazie tě neopouští. :D

    OdpovědětVymazat
  106. Myslíte, že se mi rozvášněný dav povedl? Děkuji, děkuji, děkuji! :DCo je pod tím odkazem? :-O

    OdpovědětVymazat
  107. Povedl se ti převelice! Snad to nebyl ten samý dav, co Erika vystrnadil z Francie, echechm. :DTak už jsi zpět? :D Chceš na přivítanou jednadvacítku? :D

    OdpovědětVymazat
  108. Tím myslíš dav hodící vraha? Možná tu jistá podobnost bude... Plánuješ se stěhovat? :DŽe se ptáš! :D

    OdpovědětVymazat
  109. A jak mu mám říkat? Člověk, kterému se nešťastnou náhodou povedlo usmrtit neznámý počet osob? :D

    OdpovědětVymazat
  110. Chtěla jsem si taky provětrat Caps Lock a nic už se mi nechtělo kopírovat. :D BUUUM :D

    OdpovědětVymazat
  111. Tak tohle je ještě lepší než ta metoda hlavně-aby-písmenka-neovanul-vítr :D :D :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky