Lotte hodnotí: London vs. Sydney/Melbourne

Pouštím se do velkého srovnávání produkcí LND. Spojené králoství proti Austrálii. Kdo z koho? :D
Hodnotím podle lotteměřítek (já prostě miluju svůj nick!!! :D) takže, se nemusíme shodnout. Takže se pak pěkně rozepište, jak to vidíte vy! :D
Here we go!

Till I Hear You Sing

Začneme touto písní a necháme pro tento článek originální produkci LND v Londýně být. To proto, že v australské úvodní číslo se slečnou Fleck a madame Giry není a ostatně v té londýnské po úpravách už také ne. Ruku na srdce, stejně to tak nějak moc zavánělo POTO, a aukcí v Opeře. O:)



Pěvecké, či herecké výkony: V těchto produkcí jsou odlišné jako voda a oheň. A je už jen na vás, kterému hlasu dáte přednost. V Lottelandu za to dostává bod Londýn, protože zvyknout si na Benův hlas mi stále činí jisté potíže a Till I Hear You Sing je vždy takový řekněme prvotní šok když si pouštím australskou produkci. :D Ramin do TIHYS dává značně víc emocí. A emoce jsou v muzikálu základ, pane Lewis!
Choreografie: Zatímco Ramin v TIHYS pobíhá po celém jevišti, Ben si musí vystačit s kruhem opatřeným zábradlím, což má znázorňovat jeho věž. U této písně ruku na srdce choreografie zase tak podstatná není, ale když už jsem v tom, další bod pro Londýn, protože Ben své posunky v podstatě v průběhu celého muzikálu jen opakuje dokola, zejména když má být zoufalý vždycky napřáhne ruce před sebe a sleduje je s pohledem ztraceného štěňátka. Ramin vypadá přirozeněji, i když sámo, přirozený není ani jeden z nich, protože v muzikále nikdo nedělá přirozené posunky, co si nalhávat. :D
Kostýmy: První bod pro Sydney, kde si s Benovým kostýmem více vyhráli a ani Raminova rozkošná vestička to nezachrání. :D :D
Kulisy: Chich. To je těžké. Osobně dávám opět přednost Londýnu, líbí se mi ta Christinina busta nahoře a ty světelné efekty, se kterými si už narozdíl od těch kostýmů krásně vyhráli. Na druhou stranu v Sydney to mají vychytané s tím, jak se tam Ben zvedá, či zase klesá v tom svém kolečku, jak jsem to překřtila. :D A cení se i strašidelný hýbací obraz Christine. Brr, vždycky mi z toho naskočí husí kůže. Takže bod pro Londýn i Sydney!

Londýn: ***
Sydney: **

Coney Island Waltz


Pěvecké, či herecké výkony: Chich. Chich. Neposouditelné. Takže body pro oba.
Choreografie: Tak se na to podívejme! V obou produkcí nám začíná CIW velmi zlehka, v Londýně se nám v temnotě na pohyblivém jevišti otáčejí akrobaté, polykači ohně a tak dále, zatímco v Sydney nám trio předvádí roztodivné akrobacie. V tomto ohledu u mne vítězí Londýn. Pak se nám v Londýně objeví jakýs lidský páv viz obrázek a slečna a pán na houpačkách, zatímco v Sydney nás překvapí stan, za kterým je prostě úchvatný kolotoč s dětičkami! ^.^ Zbožňuju obojí! Ale hodnotíme choreografii, nezapomeň Lotte, na kulisy dojde. A v tomto směru je pro mne více dechberoucí podívaná Londýn, takže bod pro Londýn!
Kostýmy: V Sydney je to barevnější podívaná, originálnější zpracování a kostýmů je tam i podstatně víc. Takže Sydney.
Kulisy: Stan a kolotoč jasně vedou. Ale tady vidíme, kde se Sydney inspirovalo s pávem v titulní písni, že? Kopírování nikdo nemá rád, přesto buďme spravedliví s bodem pro Sydney.

Londýn: **
Sydney: ***

Only For You

Pěvecké, či herecké výkony: Kuš! To jsem si na sebe ale upletla bič! Miluju Sharon, miluju Summer. Co s tím? Summer do toho v této písni dává o něco více elánu, což mě vysvobozuje z této náročné, přenáročné volby a první bod si utrhuje Londýn.
Choreografie: Mhmm...londýnská je super, přesto oproti Sydney zaostává.
Kostýmy: Lonýnská produkce vsadila na vyzývavost. Ovšem Summer je tu tak vyzývavá, až je laciná a vulgární. Kdežto Sharon má prostě skvělý kostým s peříčky... a ty punčochy a boty! Geniální! ^.^
Kulisy: Londýn už zase zaostává. Opět jen maličko, ale přesto.

Londýn: *
Sydney: ***
Christine Disembarks
Před touto scénou je v londýnské produkci scéna, kdy se Meg ptá Erika, na jeho názor v australské zase své matky. Nebylo by spravedlivé to porovnávat, protože v Sydney je tam navíc ještě jedna píseň, kde Giryové vzpomínají na Christine a to v Londýně zkrátka není. Scény, které se nedají srovnat, abych tak řekla, protože jsou až moc jiné! :)


Pěvecké, či herecké výkony: Christine tam ani nepípne, lonýnský Raoul je poněkud naštvanější, což je v této situaci k dobru pro něj, tedy Josepha a pro Gustíka naprosto miluju toho australského, neboli Jacka, takže to máme vyrovnané.
Choreografie: Ha! Je tu nějaká? V tomhle můžeme říci, že si obě produkce opět stojí naprosto stejně.
Kostýmy: Christine - vede ta australská, protože já mám ohromnou slabost pro ty obrovské klobouky! ^.^ Ne, každý má to štěstí a může je nosit, protože ne každý má na tohle obličej, ale Anna tyhle problémy vůbec neřeší a vede! :D
Raoul - V tomhle případě je moc velký klobouk na škodu, londýnský je větší, řekněme švihák. ^.^
Gustík - Je rozkošné, jak mají oba Gustíci zjednodušenou verzi toho, co nosí tatínek! *.* Ke škodě toho londýnského, on to má zjednodušené až moc.
Kulisy: Zbožňuju, jak v Sydney udělali, že se tam rozpršelo. Ale asi ještě víc zbožňuju ten skleněný kočár v Londýně. Je jako z Popelky, či jiného světa, což je pro Phantasmu trefné!

Londýn: ***
Sydney: ***

What a Dreadful Town!
Pěvecké, či herecké výkony: Na obou stranách velmi dobré, ale tak nějak to víc věřím Sierře a Josephovi, i když na obrázku teď máme Celii a Davida. ^.^
Choreografie: Úplně stejná, drazí, úplně stejná. Jen tu máme změnu, že melodii LND tu místo Christine hraje Gustík, což je ruku na srdce lepší nápad!
Kostýmy: Tak to nejspíš vyzdvihnu Londýn. Co se Raoula týče, zastávám stejný názor jako v Christine Disembarks, u Christine se mi víc líbí ty kanýrky a naušnice (na fotce vypadají stejně, já vím, ale nejsou, fakt. :D) Gustík vypadá v Londýně roztomile s tou bílou košilí a stužkou okolo krku, kterou teď bohužel nemám na fotce...zkrátka Londýn! :D
Kulisy: Austálie je v tomto ohledu jak kulis tak nasvícení o dost ponurejší. Což by odpovídalo na Fantoma, ale tohle je přeci jen pokoj Christine, ne Erika, takže se mi ten něžnější lonýnský výzor scény líbí více. :)

Londýn: ***
Austrálie: *

Look With Your Heart
Pěvecké, či herecké výkony: Už to svádí k tomu, napsat, je to nerozhodné, u Gustíka vede Jack, tedy ten australský u Christine ta londýnská, tedy Sierra. Ale...přisoudím to Sydney. Anna je v této písni taková...stěží to popsat, no víc maminkovská, ale myšleno v dobrém. :)
Choreografie: Těžko rozsoudit, je zase stejná, až na pár detailů, které tu nerozhodnost ani moc neovlivňují. :D
Kostýmy: No, tak poněvadž jsou oba oblečeni stejně jako v WADT tak je rozsudek stejný. Londýn.
Kulisy: Chich. To samé.

Londýn: ***
Sydney: *

Beneath a Moonless Sky

Pěvecké, či herecké výkony: Ramina a Sierru jsem v této scéně nikdy neviděla, pouze slyšela. U Bena a Anny jsem měla to štěstí i vidět i slyšet. Oba páry to zazpívaly skvěle, u Sierry a Ramina však přesto můžeme slyšet víc citu a chemie mezi nimi. Anna se nadruhou stranu na Erika opravdu umí rozčílit, což Sierra ani tak ne. Proto to dejme nerozhodné.
Choreografie: Zde přisuzuji bod pro Sydney, protože je o dost lepší, když Christine omdlí, ve chvíli, kdy uvidí poprvé Erika, než aby mu vrazila facku, hehe. :D
Kostýmy: Jak jsem pravila, u Christine preferuji Londýn a u Erika také. Ten zvláštní plášť, co má na sobě Ben, vypadá, jako by si ho půjčil od madame Giry, nemohu si pomoci.
Kulisy: Scéna se opět odehrává v hotelovém pokoji na Coney, takže opět Londýn.

Londýn: ***
Austrálie: **

Once Upon Another Time
Pěvecké, či herecké výkony: Opět. Sierra a Ramin - víc prožitku v písni, víc chemie, víc Fantom a Christine.
Choreografie: Jsem zamilovaná, do té chviličky na konci, kdy k sobě Erik a Christine natahují ruce, ale nakonec se rozmyslí a nedotknou se. To však můžeme vidět jen v londýnské produkci, takže opět...Londýn.
Kostýmy: Stejná situace jako v Beneath a Moonless Sky. :)
Kulisy: V Austrálii jim dopřáli balkon o něco větší, stejně se mi více líbí ten londýnský. Jak jsem již psala, je méně ponurý, líbí se mi opět ta žena na vršku, což bohužel nejde vidět na fotce, a to namodralé osvícení je úžasné. Dodává tomu na tajemnu. :)

Londýn: ****
Sydney: -

Mother, please I'm scared!
Pěvecké, či herecké výkony: Pozor, pozor. A ještě jednou. Pozor, pozor! :D Já se právě chystám k tomu, že budu preferovat Bena nad Raminem. Já prostě miluju ten tón, který nasazuje, když láká Gustíka na procházku po Coney. Takový líbivý, zároveň však naznačující, že by toho Raoulova syna nejraději pustil z balkónu. No jo, kdyby tušil, že to Raoulův syn vůbec není...předbíhám! :D Gustíci jsou opět oba slaďoučcí, ale Jack je nepřekonatelný a výkony Sierry a Anny jsou rovnocenné.
Choreografie: Sydney vede! Líbí se mi ten nápad, kdy Gustíka postaví na zábradlí a Christine je z toho na infarkt. :D
Kostýmy: Londýn a....
Kulisy: ....Londýn!

Londýn: **
Sydney: **

Dear Old Friend
Pěvecké, či herecké výkony: Australská produkce je v tomto ohledu o dost sympatičtější. Meg a madame Giry sice stále nejsou tak docela nadšené, že vidí Raoula a Christine, přesto však UPŘÍMNOU radost projeví. Meg byla přece v POTO tak nevinná a milá a změna, jakou s ní udělali v Londýně je až moc drastická, to samé madame Giry. Proto Sydney.
Choreografie: Sydney si s tím opět více vyhrálo, vždycky když jsem poslouchala to závěrečné "dear old frieeeeeeeend" na konci, viděla jsem tam to zvedání číše. Lodnýn mi to nedopřál, Sydney ano!
Kostýmy: Christinin kostým tady je celkově můj nejoblíbenější, a když jsem jen na základě klobouku přisoudila bod Sydney v Christine Disembarks, přisuzuji ho teď Londýnu. Fakt mám slabost na klobouky. ^.^
Kulisy: Líbí se mi, jak se v Londýně otevřou 'Stage door' a vejde rodinka de Chagny a v pozadí můžeme vidět Coney. Vážně je to pěkné, tak, že to předčí Sydney. :)

Londýn: **
Sydney: **

Beautiful
Herecké, či pěvecké výkony: Když Ben zase nasazuje ten božský hlas. ^.^ A pak božský Jack. ^.^ Jenže pak tu máme božského Ramina, který ho předčil v herectví, zvláště v reakci na zjištění, že Gustík je vlastně jeho synem. Tak to dejme opět nerozhodně.
Choreografie: Podobné, či přímo stejné. Opět nerozhodně.
Kostýmy: To nám vede Sydney. Ten Gustavův námořní obleček je sice roztomilý, ale proč z něj pořád v londýnské produkci dělají malého námořníka? :D Londýnský Erik je takový, až moc "free" s rozepnutou košilí a delším sakem. Takže Sydney.
Kulisy: V Sydney se možná až moc spoléhají jen na zábradlí a tmu. V Lodnýně jsme oproti tomu v pěkně udělaném věžním bytu Erika, takže vítězí Londýn.

Londýn: ***
Sydney: ***

The Beauty Underneath
Pěvecké, či herecké výkony: Ramin tady Bena předčil. Opravdu neskutečně předčil. Ben pěkné zpívá. Ramin zpívá jako anděl, Ramin to i cítí. Co se hereckého výkonu týče, to samé. Ben se až moc spoléhá na třeštění očí, což není ta pravá cesta.
Choreografie: V Londýně nám ti dva pobýhají sem a tam po Erikově bytě. V Sydney vsadili na pohyblivé jeviště a geniální je ta skupinka "šílenců" co tam tančí uprostřed. A ta kostra. ^.^ Jojo, Sydney.
Kostýmy: No, samozřejmě to samé jako u Beautiful u Erika a Gustava, ale pak tu máme ty okouzlující kostýmy Erikových příšerek v Austrálii, takže...^.^
Kulisy: Výjev podobný zrcadlové mučící místnosti, ovšem místo mučivých zrcadel tu máme pohádkové příšerky, kroužící okolo Erika a Gustava. Kouzelné. Magické. Geniální. Ať už Erikův dům držel londýnské LND sebedéle, na tohle nemá! :)

Londýn: *
Sydney: ***

The Phantom confronts Christine




Herecké, či pěvecké výkony: Jo a to si pak vyber. Rozzuřený Erik jako z POTO, či zhroucený Erik? Škrcení, či klečení na kolenou a žádání o odpuštění? Těžká volba by to byla v tom případě, kdyby Ben, neudělal své známé gesto, když neví, co si počít se svou rolí. Jak jsem vám zachytila na svém screenu, ano je to jeho hypnotizování rukou. :D Takže jo, Ramierro, vedete! :D
Choreografie: Preferuji Erika fantomáckého, než zhrouceného, takže here we go, London!
Kostým: Chm. Vážně moc těžké. Obě Christine mají krásné šaty, ale mám tak nějak slabost, pro ty bílé + perly, i když klobouk, už je pryč. ^.^ U Erika stále dávám přednost produkci v Sydney, takže dejme tomu, že je to nastejno.
Kulisy: Zrcadla, zrcadla, zrcadla! ^.^

Londýn: ***
Sydney: **

Why Does She Love Me?
Herecké, či pěvecké výkony: Joseph vs Simon? Ale noták! To se nedá, to jsou dva moji tak velcí oblíbenci! A vím proč! ^.^ Naprosto úžasní. Úžasně úžasní.
Choreeografie: Oba sedí u baru a litují se. What else? :D
Kostým: Londýnský Raoul vypadá tak nějak jako...doktor, celý v bílém. A co hůř, on má ten oblek i pomačkaný! Sydney. (:
Kulisy: V Sydney to mají o něco víc propracované, což je bod k dobru pro ně.

Londýn: **
Sydney: ****

Devil Take the Hindmost
Pěvecké, či herecké výkony: V Londýně jsou skvělí oba dva. V Sydney oproti tomu Simon skvělý, Ben se za ním tak nějak vleče a zase sází na to své třeštění očí a je oproti Simonovi takový...křečovitý.
Choreografie: Jooo...no, tak ta je zas stejná. :D
Kostýmy: Mě se hrozně líbí ta Raminova bílá košile a vesta! Já zbožňuju chlapy v bílých košilích! :D Lol! :D Kazí to pomačkaný Raoul, v Sydney to nekazí nic. Tak fajn, máš to tam, Sydney! :D
Kulisy: No, tak jak jsem řekla, Sydney.

Londýn: **
Sydney: ***

Bathing Beauty
Pěvecké, či herecké výkony: A teď se nám do toho zase víc opřela Sharon, abych tak řekla! Nehledě na to, že Sharon je tam zkrátka úžasná!!!
Choreografie: O dost víc propracovaná a lépe provedená je ta v Sydney.
Kostýmy: Ani ta krásná mašle ve vlasech to Londýnu nezachrání. ^.^
Kulisy: Ojé! Sydney to má opět více propracované!

Londýn: -
Sydney: ****

Before the Perfomance
Pěvecké, či herecké výkony: Co se týče začátku scény s Gustíkem a Christine, tak to si mě spíše získala australská produkce. Co se týče Raoula a Christine, zase australská, protože ačkoliv Sierra byla výborná, Joseph poněkud křečovitý. Ovšem potom! Když na scénu vejde Erik, docela mě rozčiluje, jak to Australané zpracovali. Christine spíš než kouzlu Erika podlehla vidině slávy a pozlátka, nezdá se vám? No, tak či tak - mě jo! Tím se to u mě vyvážilo!
Choreografie: Londýn, ach Londýn! Miluju, jak Erik Christine připíná ten úžasný náhrdelník a pak jí dá ruku okolo ramen jako v Music of the Night a prostě...ach, perfektní!
Kostýmy: V kostýmu Anny je pro mě nějak moc bílé a krajek. Už to splývá do sebe a ztrácí kouzlo. V kostýmu Sierry tohle rozbíjí ta vykukující růžová. Takže Londýn.
Kulisy: Jo, jednoznačně Sydney. V Londýně je jen Christinin stolek a nic. V Sydney máme krásné pozadí dopracované do posledního detailu. Precizně perfektní!

Londýn: ***
Sydney: ***

Devil Take the Hindmost Quartet
Pěvecké, či herecké výkony: Raoul, Erik i madame Giry jsou tam víc naštvanější. Má to tam i větší spád. A kdeže? V Londýně.
Choreografie: Nervózní přecházení sem a tam. Totéž v obou produkcích.
Kostýmy: V obou produkcích srovnatelné.
Kulisy: Více se mi líbí, jak se tam postupně otáčejí v Londýně, než ta zábradlí v Sydney. Možná, že na ta zábradlí v Sydney spoléhají až moc často...

Londýn: ****
Sydney: **

Love Never Dies

Pěvecký, či herecký výkon: Hmm. Sierra tu píseň umí více prožít a zahrát Christininu nerozhodnost na samém počátku písně. Co se týče pěvecké stánky, Annin hlas mi nepřijde tak vřelý jako Sierřin. Mám docela jasno.
Choreografie: Sierra se umí ladněji pohybovat. Taakže...i když je v podstatě stejná, Sierra to Londýnu vyhrála.
Kostýmy: Světlá stánka Christine, proti té tmavé. Prostota proti přeplácanosti. Přece jen ten náhrdelník, k tomu ty naušnice, výrazné rukavice, hvězdičky ve vlasech...už je toho moc. Na druhou stranu ta australská paruka je ze všech LND paruk ta nejkrásnější. To se nedá jinak, než dát nastejno!
Kulisy: Temno, nebo páv zavánějící Londýnem? Hold ten páv. :D

Londýn: ***
Sydney: **

Please miss Giry, I Want to go back
Pěvecké, či herecké výkony: Meg alias Sharon tuhle scénu zkrátka převažuje! Ramin a Sierra v Christinině umírání které je s krví poněkud důvěryhodnější, to zase převažují v Londýně. Dopřejme bod oběma.
Choreografie: V Sydney to vyřešili líp.
Kostýmy: Asi vede Sydney, ale kvůli tomu, že Christine tam nepřevlékli a zemře bez kapky krve, což je nepřesvědčivé. Ale ano, Sydney.
Kulisy: V tomhle případě je Sydney přímo jasné!

Londýn: *
Sydney: ****

TOTAL
Londýn: 47
Sydney: 40
V Lottelandu vede britská produkce!
Ale to není žádná novinka, chich! :D

Omlouvám se Ellanor, která pronesla, že tyto dvě produkce by se neměly srovnávat. Já to právě provedla! :D

Komentáře

  1. His name is RAOUL de Chagny! Kušuj s Kraulíkem! :D
    Já teda čučím na drát. Vlastně jsem u některých scén čekala prostě "Londýn má Ramina a to všechno řeší", ale tys přihodila pár bodů i Benovi! :-O :D Nutno říct, že já Bena rozhodně ráda nemám. Líbí se mi jen jak říká Gustíkovi. Jak jen mu to říkal? Malý vikomte? Vikomtíku, řečeno česky. :D Ale fakt, zvlášť v Devil take the hindmost se mi nelíbí, zvlášť vedle skvělého Simona se skorem zdá, že si roli fantoma nezaslouží...

    OdpovědětVymazat
  2. Kraulíka mě neodnaučíš a ani to nezoušej! :D A párkrát jsem mu myslím i řekla Raoul, takže můžeš být spokojená! :D
    Tak aby jsi věděla, tak jsem se to snažila brát objektivně. :D A je fakt, že v některých scénách se mi Ben fakt líbil, ale celkově ho stále nemusím, jak jsem vysvětlila u TIHYS :D
    Jojo, malý vikomte, ale tak mu říkal i Ramin, sím! :D Po změnách mu tak taky říkal!!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nofájn. Pořád lepší Kraulík než něco horšího :D (Přece jenom od antiraoulistky se dá čekat všelicos :D)I on mu tak říkal? No, to potom v mých očích Ben ztratil další bod :D

    OdpovědětVymazat
  4. No, vidíš! Osobně to shledávám za roztomilé! ^.^ Navíc jsem to vymyslela já! What else!? :DJojo, říkal. Slyšela jsem to na nějakém audiu...^.^

    OdpovědětVymazat
  5. Roztomilé? No tomu se snad nedá věřit, že bys byla k Raoulovi tak blahosklonná, že uživáš jeho přezdívky, která se ti zdá roztomilá! :DAhá, ahá, ahá! Nojo, když to člověk nemá naposlouchané bambilionkrát... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jo! Je to roztomilé! :DCo tím naznačuješ? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Raoul je velmi roztomilá postava. Zvlášť v podání jistého roztomilého mladého muže :DJá? Niiiic! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Víme, víme. :DTo ti nepapám! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jojo, vííííme... mmmmm... :DAle pločpak ne? :D

    OdpovědětVymazat
  10. Zním teď jako děsný neznalec, ale jak se vlastně jmenuje představitel Erika z verze v Sydney? Já tedy jinou neviděla... Ale je to nádherné... :)

    OdpovědětVymazat
  11. Holky, budou nejake dalsi dily? :)..

    OdpovědětVymazat
  12. Pločpak? Pločpak? Huh?[10]: Ben Lewis :)Měly by. Nevím kdy, vázne to. :D Inspirační krize. :D

    OdpovědětVymazat
  13. [11]: Máš recht! Chci vědět, jak to bude dál se zamilovaným inspektorem! :D[12]: Co jiného se dá říct na "To ti nepepám"? :D

    OdpovědětVymazat
  14. Není zač! :)To bylo ale i na tebe, my dear! :DNežeru mi přišlo moc ošklivé! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Však já vím, ma chérie, já se z toho snažím obloučkem vyvléknout :DMně obyčejné "proč" taky :P :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ale to se ti nepodaří! :DTo vysvětluje vše! :D

    OdpovědětVymazat
  17. Hmmm, hmmmm, hmmmmm. Uvidíííme :DPřesně tak!
    Fakt? :D

    OdpovědětVymazat
  18. Nene! Už zase to dlouho zanedbáváš, z toho se nedostaneš! :DNe, ale kazíš mi teď dojem inteligentní Lotte :D

    OdpovědětVymazat
  19. Nojó, už na tom pracuju, už píšu! :D (Vem si ze mě příklad! :D)Dojem inteligentní Lotte? Počkej, když pokazím dojem inteligentní Lotte, jaký dojem zůstane? :D

    OdpovědětVymazat
  20. Já taky píšu, ale jak jsem psala, mám teď tvůrčí krizi! :DNechtěj vědět! :D

    OdpovědětVymazat
  21. Aha. To je zlé, moc zlé! Co bude s Henrim? :DDobře, nechci.
    Ale vážně, co? :D

    OdpovědětVymazat
  22. Uvidíš! :DNe, vážně. Nechtěj. :D

    OdpovědětVymazat
  23. Kdy? :DAchjoooo! :D

    OdpovědětVymazat
  24. Who knows? :D
    Kde to bylo? West Side Story nebo tak něco?

    OdpovědětVymazat
  25. Já bych řekla, že asi jo. Zpíval to Tony, myslím.
    COž mě přivádí na to, že mi musíš vykoumat, jak Sierra přišla na to, že bude mému Hadleymu říkat Tony :D

    OdpovědětVymazat
  26. Jak to mám asi zjistit, símtě? :D

    OdpovědětVymazat
  27. Tak jako všechno ostatní. Vím já, jak to děláš? :D

    OdpovědětVymazat
  28. Achjo. Copak umím číst slečně Boggess myšlenky? :D

    OdpovědětVymazat
  29. To nevím. Umíš? :D

    OdpovědětVymazat
  30. Fakt ne? Škoda, tak to musíš vykoumat jinak. :D

    OdpovědětVymazat
  31. No, protože je to fakt důležité a já věřím, že ty to jediná zmákneš! :D

    OdpovědětVymazat
  32. Znáš to. Moc důvěry se nevyplácí. :D

    OdpovědětVymazat
  33. Ale já cítím, že ti můžu věřit, fakt že jo! Dokonce bych ti svěřila závěť, kdybych byla Erik - ale nejsem, tak tě pověřuju ješt důležitějším úkolem, abys viděla, jak si tě vážím :D

    OdpovědětVymazat
  34. Jé, mohla by jsi do děje přimotat mladou rusovlásku, když jsme u toho! :D :D
    Vážně ohromné, jak si mě vážíš, ehm. :D

    OdpovědětVymazat
  35. Jo, to bych mohla - kdybych měla kam. Ale já nemám. Tvůj Raoul se rozvádí, tak se čiň! :DŽejo? :D

    OdpovědětVymazat
  36. Klidně jako křoví! :D Já kvůli tomu nebudu nikoho vraždit! :DJoojooo! :D

    OdpovědětVymazat
  37. Bude stačit něco jako "Zdálo se mi, že vidím v dáli osobu v oblečení, jaké snad do naší doby nemohlo patřit, ale nejspíš to byla jen halucinace"? :D
    Vraždit? Ale prosím tě, kdo tu mluví o vraždění? :D

    OdpovědětVymazat
  38. Vynikajícně. :D
    A proč mluvíš o vraždění? To mi teda vysvětli! :D

    OdpovědětVymazat
  39. Chápej, Meg chtěla vraždit, protože se jí jakožto křoví nedostalo pozornosti. Ale já bych za to nevraždila! :D

    OdpovědětVymazat
  40. Chápu, už chápu! :D A to si vem, že Meg byla ještě takové to důležitější křoví! :D(Chich. Tak, máš to tam. Potkáš se s Erikem a všema ostatníma, i když... trošku jinak :D)

    OdpovědětVymazat
  41. Booooooožeeeee. Jsi prostě geniální. :D

    OdpovědětVymazat
  42. A žádná vražda, pěkně prosím! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky