Remember, love never dies! 7. část

Počasí na Coney Islandu se zhoršilo z minuty na minutu. Spustil se protivný drobný déšť, který ho díky slabému větru vháněl odvážlivcům, jenž opustili teplo domova do obličeje. Gustave s Christine i přesto dál kráčeli k pláži do míst, kam je vedl Gangle.

Squelch pobíhal sem a tam po náměstí a narychlo vydával pokyny dělníkům, kteří museli uzavírat atrakce a zakrývat je plachtami aby kvůli dešti nevznikly poruchy.
Slečna Fleck jakožto nejschopnější z tria mezitím pátrala po stopách Giryových, po kterých jako by se slehla zem.

"Jak daleko to ještě je?" přivřela Christine oči proti dešti a se starostí se podívala na Gustava.
"Už jsme téměř tam, slečno. Navíc ten nečas už přestává." odvětil Gangle a měl pravdu. Než došli na místo, déšť ustal.

"Jak se ti tu líbí, zlatíčko?" sklonila se ke Gustavovi, který od ní posléze postoupil několik krůčků dopředu.
Nacházeli se na mýtice, na které díky bujnému porostu ze strany jedné a prudkému svahu odkud bylo vidět zrovna na to nešťastné molo, kde Erik zemřel, ze strany druhé. Pečlivě ukryto pohledům nežádoucích, přesně jak Gangle vyprávěl.
"Líbí se mi tu, maman. Přijde mi to tu tak... magické. Dokonce odtud mohu slyšet moře!" Gustave se po dlouhé době usmál a přešel blíž ke srázu, fascinován výhledem na moře.
"Opatrně. Nechoď už blíž." napomenula ho Christine úzkostlivě.

"Dobrá práce. Opradu je to místo přesně pro Erika. Přál by si to tak." Christine ztišila hlas, když mluvila s Ganglem a celá se roztřásla a ten ji šetrně podepřel. "Nechcete raději doprovodit zpět do hotelu, slečno Daaé?"
"Maman! Maman! Podívej! Pan Y je živý! Vidím ho!" poskakoval Gustave.
"Ale co to říkáš, Gustave? Pojď sem, vrátíme se, než se znovu rozprší." zavrtěla Christine hlavou.
"Maman! Nelžu, podívej se! Pojď sem!" Gustave se nenechal odbýt a popadl ji za ruku a vedl sebou na úpatí srázu.
"Gustave, prosím!" zaúpěla Christine ale podívala se příslušným směrem.

Po molu zvolna kráčela osoba v dlouhém splývavém plášti temné barvy, který ji očividně byl o něco delší, protože o něj škobrtala. Plášť ve větru povlával a zkresloval tak siluetu pod ním. Hlavu měl návštěvník mola v tento ne zrovna vhodný den na procházku dobře skryt pod kápí. Christine mátlo, proč Gustave usoudil, že se jedná právě o Erika.

"Ale Gustave, to může být kdokoliv. Někdo se jen pro....ach!" Christine si přiložila ruku na srdce a její vzdech se ztratil v obvzláště silném závanu větru, který osobě pod nimi srazil z hlavy kápi. Samozřejmě tam dole nestál Erik, ale drobná žena se světlými vlasy.

"Pane Gangle! Prosím, mohl byste sem přijít?" polkla Christine nasucho.
"Přeje si slečno?" Gangle se hned objevil po jejím boku.
"Je možné....aby to byla slečna Giryová? Léta spolu pracujete, mohl by jste ji poznat i přes tu dálku..." zadoufala Christine.
Gangle však k její radosti vytáhl z kapsy dlouhého kabátu, který nikdy neodkládal drobný dalekohled. "Hned se o tom přesvědčíme, slečno." Zkřivil obličej, když se tu osobu u moře snažil poznat. "Ach ano, přísahal bych, že je to slečna Meg." přisvědčil.

"Za ní! Musíme hned za ní! Rychle!" Christine vzala Gustava za ruku a jak rychle to jen strmá cestička vedoucí klikatě nejméně prudkým místem srázu dovolovala se rozeběhla dolů.
"Slečno, prosím počkejte! Je to nebezpečné!" zděsil se Gangle a mířil za nimi, ale Christine se zastavila. "Ne, vy se musíte vrátit do Phantasmy. Pomůžete slečně Fleck hledat madame Giry."
"Ale slečno...."
"Žádná ale. Vím co dělám." naléhala Christine s prosebným výrazem v očích, aby se již dále neptal.
Gangle stále na vážkách přikývnul a odporoučel se.

Komentáře

  1. To jsem zvedava, co z toho vyleze :o)..
    A slovo "maman" se tam hodi naprosto idealne. Srdce francouzstinare plesa :)..

    OdpovědětVymazat
  2. bitka bitka bitka!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. jo jinak pomin, ale musela jsem zveřejnit ten překlad ještě jednou. nějak se mi nedařilo uložit změny.. tak aby ses nelekla

    OdpovědětVymazat
  4. no tak.... bude legrace a tu potřebuji jako sůl

    OdpovědětVymazat
  5. Bude bitkááá! Já se budu rvát, to se budete divit!
    A proč se vlastně bitkuje? :DJéje, to jsem zvědavá, co nám z toho ještě vyleze a jakou úlohu bude hrát Meg!
    Vida, na vlastní "dílko" bych skorem zapomněla :D

    OdpovědětVymazat
  6. [7]: Ja jsem na sve dilko nezapomnela. Vytiskla jsem si tu zmet textu a bezradne nad nim sedim. Premyslim, jestli to ma cenu prepisovat. Pac uz se mi to tak nelibi jak pred par dny :(..Vcera jsem sice zpovidala kamaradku, ktera sije saty z te doby, ale na par zajimavych detailech o oblekani a chovani ta povidka nelze zalozit :(..

    OdpovědětVymazat
  7. [7]: No přeci mezi Chris a Meg. Musíjí vrazit facku že zastřelila Eika, Ne? Jako ženský na to máme právo.

    OdpovědětVymazat
  8. Copak vám přijde Christine jako povaha, co by bitkovala? Její vrchol ve FO bylo, když seřvala Carlottu, v britském LND když vrazila Fantomovi, a v australském když se s Erikem dohádala. Co je tohle za povahu, co by začala bitkovat? :D
    Nerada kazím radost ale...tehee. :D

    OdpovědětVymazat
  9. sakra... no tááák... někdy musí přeci vypěnit. Každá jednou vypění.

    OdpovědětVymazat
  10. Vždyť to byla nehoda, Meg Erika nechtěla zastřelit...

    OdpovědětVymazat
  11. [7]: To sleduju, že na své dílko nějak zapomínáš! Snad nám nechceš "nadělit" víkend bez Fantomova dědice? :(

    OdpovědětVymazat
  12. [8]: Achjo, doufala jsem, že si ho budeme moc v nejbližší době přečíst... No, hlavně doufám, že se na to ve výsledku nevydlábneš, to bych asi byla vážně trochu rozčarovaná :D[9]: Joták! No, vzhledem k tomu, jak Chrsitine Meg bránila před triem... No, uvidíme. Komu budeme kdyžtak fandit? :D[13]: Uvědomila jsem si, že vás ještě musím chvilku trápit čtením mých výtvorů, takže sedmička je na blogu a na zbytek se vrhnu příští týden, protože tentokrát MÁM PRÁZDNINY JÁÁÁÁ! :D

    OdpovědětVymazat
  13. O, ano! Na to jsem se taky chtěla obracet...to jak Christine Meg bránila. :DTak výborně! Takže můžeme očekávat Fantomova dědice v častých intervalech? Skvělé! :D

    OdpovědětVymazat
  14. To jde o to, co přesně jsou pro tebe časté intervaly :D

    OdpovědětVymazat
  15. Pro mě to je děsivý pojem, který mě zavazuje k něčemu, co nevím, jestli budu schopna plnit :D

    OdpovědětVymazat
  16. [14]: Prepisuju to (statecne) :o).. je mi jasne, ze jsem vas navnadila. Ale chtela bych, aby ten vysledek nebyla splacanina, proto taky to chci mit cele hotove na papire, nez to zacnu zverejnovat.

    OdpovědětVymazat
  17. [19]: Có? :D[20]: ...takže to bude stát opravdu za to :) Nojo, moje zveřejňování z fleku je asi trochu splašené... :D

    OdpovědětVymazat
  18. Tim nechci rict, ze vy, co to pisete jednu dve kapitoly dopredu to mate udelane spatne.Spis muj pristup je podivny az chaoticky. Ja jsem proste mela nejakou kostru (ktera je velmi primitivni a predvidatelna) a jak me prelitla pres nos inspirace, tak jsem do ruznych casti pribehu napsala odstavecky, ktere nejsou nijak propojene. Obcas to byla dobra slina, tak jsem to sem pak cela nadsena nahazela. Ale predstav si, ze bych mela napsane jen to, co jsem vam sem prepsala a mezi tim nic :o)...

    OdpovědětVymazat
  19. Ale snad ani nic....:DKaždopádně se na tvé dílko, Ellanor už opravdu dost těším! :)

    OdpovědětVymazat
  20. No, to může být docela legrace se to snažit propojit a ucelit :D
    Tak jako tak to určitě ve výsledku bude eňo ňůňo, včetně Christine s červenýma ušima :D

    OdpovědětVymazat
  21. Achjo, zrovna ty usi jsem chtela dneska vystrihnout.. no dobre, tak ja je zas vmacknu nekam vedle..

    OdpovědětVymazat
  22. No ták! Uši by byly senzační! :D

    OdpovědětVymazat
  23. Mohu se vas odbornic zeptat, kolik si myslite (nebo pisou v knize) ze mela Christine let? Ve filmu jsem se dopocitala 16, coz mi prijde ujete (tim se nechci dotknout mladsich rocniku:o).. Osobne bych ji dala aspon 19, nebo 20.. proste dobu, kdy uz se trochu da vzit rozum do hrsti.. :).. Ale nevim jak to zamyslel Leroux..

    OdpovědětVymazat
  24. Já myslím, že jí bylo fakt hrozně málo, spíš bych se klonila k té šestnáctce, ale ruku do ohně bych za to nedala...

    OdpovědětVymazat
  25. Tak to nevim, jestli se muzu s takovou osobou ztotoznit,... kdyz ja si vzpomenu, co jsem delala v sestnacti?!.. no urcite ne karieru ani zasadni zivotni rozhodnuti a uz vubec me nezajimali chlapi :o))).. No dobre, zajimali, ale kdybych byla doted s tim, co jsem do neho byla tehdy zakoukana, tak uz me davno kleplo :o)).. Asi jakekoliv zminky o veku obejdu sirokym obloukem, jinak bych si musela udelat svoji alternativni Christine..Problem mam s tim, ze ted zacit cist knihu je blbost. Jsem, doufam, tak ve trictvrtine prace. A v nekterych bodech se ale nemam ceho chytit. Nepriklad popis podzemi nebo Fantomova obydli jsem nasla sem tam v nejake fantvorbe (a ve filmech) a to je slaby zaklad :(.. ale asi bude muset stacit.. Navic treba toho moc nevim o Meg (pani Giryovou nepocitam), takze ta se tam chudera skoro nevyskytuje, coz me mrzi..

    OdpovědětVymazat
  26. A jeste dumam co najit spatneho na Raoulovi, krom toho, ze nerozumi hudbe :o)..

    OdpovědětVymazat
  27. Tak si o Meg nebo o Raoulovi něco přimysli, vždyť to zase tak moc ničemu vadit nebude. :)

    OdpovědětVymazat
  28. [30]: Já si nejsem jistá, jestli ten věk vůbec je uváděný, nerada bych kecala...
    No, jestli to pomůže, tak Erik bydlel v bytě o několika místnostech, jeden pokoj byl zařízený ve stylu Ludvíka Filipa, ve svém pokoji měl rakev, ve které spal, jinak ono těch popisů ani v knize moc není.
    No, Meg je u Lerouxe taková trošičku pitomoučká a ani bych neřekla, že by byly s Christine velké kamarádky. Když Christine poprvé vystoupí místo Carlotty, Meg se hrozně diví a řekne něco v tom smyslu, že Christine ještě nedávno kvákala jak žába. Paní Giryová je jen uvaděčka, ani ona nejspíš nepobrala nějak supermoc inteligence, ale je hodná, ze všeho nejvíc jí zálelži na Meg a protože jí fantom slíbil pro Meg skvělý život, nadšeně mu pomáhá.
    No, ono těžko říct i s tím, že Raoul nerozumněl hudbě, nedá se říct, že by měl hudební hluch... A co na něm najít špatného, to sama nevím :DAle Lotte má pravdu, každý ty postavy pojme úplně jinak, ty muzikálové jsou od knižních naprosto odlišné, takže jestli navazuješ na muzikál, můžeš se normálně chytit toho a nebo si to trošku poupravit, none? :)

    OdpovědětVymazat
  29. Už je tolik předloh pro naše hrdiny, že je těžko správně vystihnout, aby se to zavděčilo všem. :)

    OdpovědětVymazat
  30. [34]: Ale nám budou ke štěstí stačit ty uši, none? :D

    OdpovědětVymazat
  31. Diky.
    No ja si samozrejme vymyslim a to tak ze hodne. Chci jen ramcove informace, abych  tam nemela nesmysly (vcera jsem nasla misto, kde si protirecim ob jednu vetu). Nebudu tam zminovat zadne konkretni veci, ktere jsem sama nenastudovala (napr tu rakev), stejne jako se nechci odkazovat na konkretni veci z muzikalu (pisnicky uz vubec ne)..
    Uz jsem na toho Raula neco vymyslela, taky jsem udelala o neco krvelacnejsiho Erika. Ale jen o kousicek:)..
    S tou Meg je to zajimave, popremyslim, jak to tam dat.Jak jsi, BJ, prisla na to, ze Raul neni vikomt, ale hrabe. V titulech se vubec neorientuju. Raoul je tedy sirotek bez pribuznych? Jak by se reklo manzelce od vikomta?

    OdpovědětVymazat
  32. Ojé, co jsi s Raoulem provedla? :DRaoulovi rodiče umřeli, takže se o něj vlastně staral jeho bratr Filip. No a když hrabě Filip umřel, byl Raoul nejstarší z de Chagnyů (a asi jediný), takže zdědil titul hrabě. Předevčírem jsem se na to projistotu ptala pana třídního :)No, v Otci Goriotovi byla sestřenice Evžena de Rastignac vikomtesa, to by mohla být manželka vikomta...

    OdpovědětVymazat
  33. Diky. Hm hm, jak se do toho nezamotat?...

    OdpovědětVymazat
  34. [38]: Co jsem mu provedla? Kouse si nehty a dloube se v nose, to jsi nevedela?! :o)..

    OdpovědětVymazat
  35. [40]: Dokud nenosí tričko s Teletubbies a v noci se nepočůrává, je to pořád ještě dobrý :D

    OdpovědětVymazat
  36. tak tuhle reakci jsem opravdu necekala :o)))

    OdpovědětVymazat
  37. Jsem jedno velké překvapení! :D Přece si nemyslíš, že bych Raoula zavrhla kvůli nehtům! :D

    OdpovědětVymazat
  38. Tobě se pořád něco nelíbí. Ty bys Ramina odepsala, kdyby si kousal nehty? :D

    OdpovědětVymazat
  39. Tak vidíš! Tak fakt nevím, co se ti nelíbí na tom, že ani já jsem svého hrdinu neodepsala! :D

    OdpovědětVymazat
  40. Když nevím co by....hodím smajlíka. Tvá pointa? :D

    OdpovědětVymazat
  41. Prostě a jednoduše nepoužívej v takových situacích zrovna tohohle smajlíka, je to zavádějící! :D

    OdpovědětVymazat
  42. None fakt! :D To jsi jistojistě nechtěla, že? :D

    OdpovědětVymazat
  43. Kdybys byla Pinokio, byl by monitor tvého počítače propíchnutý dvoumetrovou tyčí :D

    OdpovědětVymazat
  44. To ti přijdou dva metry málo? :D

    OdpovědětVymazat
  45. Já mám hned za monitorem okno, zkouším, jestli budu mít klimatizaci zdarma!

    OdpovědětVymazat
  46. Tak až si budeš příště vymýšlet, nařiď nosu směr Solopysky, připíchnu ti odznáček jako princezně ze Tří veteránů :D

    OdpovědětVymazat
  47. "Největší kecálistka světa!" :D

    OdpovědětVymazat
  48. Oh yes, I know! It's a great idea, isn't it? :D

    OdpovědětVymazat
  49. That's not a real answer!
    (It's soooooo funny! :D)

    OdpovědětVymazat
  50. I can't give you a real answer! And why? Because my English is sooooo baaaaad. :D

    OdpovědětVymazat
  51. My English isn't much better, I think :D

    OdpovědětVymazat
  52. :D And...why we're speaking English? :D

    OdpovědětVymazat
  53. Do you really want to hear the answer? :D

    OdpovědětVymazat
  54. Well... Eh... I must ask: does the answer exist? :D

    OdpovědětVymazat
  55. It is! Our world is very funny! :D

    OdpovědětVymazat
  56. It must be boring to be "normal" :D

    OdpovědětVymazat
  57. I have an idea! We can use German, too! :D

    OdpovědětVymazat
  58. Tedy přesněji: Why not?Lotte hat keine Lust, auf Deutsch zu sprechen :D

    OdpovědětVymazat
  59. Nooo. Noo German. I beg you! :D

    OdpovědětVymazat
  60. But we must practise both of these languages! :D

    OdpovědětVymazat
  61. Me too - but don't speak about it with Fanta :D

    OdpovědětVymazat
  62. No, that's false!
    It's a GREAT and AMAZING idea! :D

    OdpovědětVymazat
  63. Good God! :D Well, sorry. You're right! :D Are you happy, now? :D

    OdpovědětVymazat
  64. Nikdy jsem neviděla někoho tak krásně vyjádřit své city :) http://www.youtube.com/watch?v=aLDsgNk2Jjw&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  65. [91]: Of course I am! What about you? :D[92]: Tohle bohužel není můj šálek cafééé :D

    OdpovědětVymazat
  66. Oh, yes! Sooo happy! :DAni můj. :D

    OdpovědětVymazat
  67. Eh... Quite happy or too much happy? :D

    OdpovědětVymazat
  68. I heard this word in How I Met Your Mother. :D

    OdpovědětVymazat
  69. What?! This word really exists? :DOh, I love this serial! :D

    OdpovědětVymazat
  70. Yes!!! :DVery funny serial! :D

    OdpovědětVymazat
  71. Yes, one of the best! I hardly ever watch TV but this one is really great :)
    (Did you notice that I really love using the word "really"? :D)

    OdpovědětVymazat
  72. Yes, really good! But I prefer The Big Bang Theory. :)
    (Yes, I did! But why not? It's lovely word. :D)

    OdpovědětVymazat
  73. Super song :))) http://www.youtube.com/watch?v=aLDsgNk2Jjw&feature=youtu.be :)) fakt moc krásný, kdo má city, tak to pochopí naprosto!!

    OdpovědětVymazat
  74. [102]: Oh yeah! I love Sheldon when he!s knocking on the door, it's soooo funny! :D
    (Yes, it is! I thing, it's the best of all words I know! :D)[103]: Üž zas? :D

    OdpovědětVymazat
  75. *Knock, knock* BJ?
    *Knock, knock* BJ?
    *Knock, knock* BJ?

    OdpovědětVymazat
  76. Yes, he is. And what about The Simpsons?

    OdpovědětVymazat
  77. It must be fantastic feeling! :D

    OdpovědětVymazat
  78. Hm... And I'd like to have blue hair. I love Marge's hair! :D

    OdpovědětVymazat
  79. Oh, yeah! What a lovely hair! :D

    OdpovědětVymazat
  80. Pfff... I'm too tired to write in English now. Good night! :D

    OdpovědětVymazat
  81. What a lovely evening, don't you agree? :D

    OdpovědětVymazat
  82. (What a stupid sentence! My English is really horrible! :-/)

    OdpovědětVymazat
  83. Meh...just the same as all evenings. :D(My English is horrible too, so don't worry, be happy! :D)

    OdpovědětVymazat
  84. Do you thing so? This evening is a special one - in some way, I think. Something big will come tonight! Something strange is in the air! :D(Your English is NOT as bad as mine. I learn it for three years and I can't say anything more than a few ugly sentences :-/ :D)

    OdpovědětVymazat
  85. WHAT is in the air? :D(I learn it for four years so I think....it's the same. :D)

    OdpovědětVymazat
  86. I don't know. It's only my feeling but... I'm sure that it's something very special! It will be an amazing nigt tonight - maybe you'll dream about HIM once again! :D(Three years with my class are less than four years with yours. It's less than ONE year in a NORMAL class! :D)

    OdpovědětVymazat
  87. Gosh! I hope, I will! Lottemin!:D(I had so stupid teachers...I don't think so, my dear. :D)

    OdpovědětVymazat
  88. Lottemin? What the f---?! :D(My teacher calls us "dušinky" - is THIS alright? :D)

    OdpovědětVymazat
  89. Cute, right? *.*(And my teacher calls us "little bastards" I won! :D

    OdpovědětVymazat
  90. Cute? CUTE?! It ISN'T cute! :D(Little bastards? You lie! :D)

    OdpovědětVymazat
  91. Of course it is!(No! She's really mad! :D)

    OdpovědětVymazat
  92. No, it isn't!(And why does she call you so?)

    OdpovědětVymazat
  93. Yes, it is! :D(I don't know. But she looks like she's enjoying it! :D)

    OdpovědětVymazat
  94. No, no, no, no! It is NOT cute! :D(She must be an interesting lady! :D)

    OdpovědětVymazat
  95. Oh, yes! Very cute!(Huh...yes! In her way! :D)

    OdpovědětVymazat
  96. NONONONONONONONONONONOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!(I'd like to meet her face to face! :D)

    OdpovědětVymazat
  97. Absolutely yes! :D(Not good idea. :D)

    OdpovědětVymazat
  98. Of course yes! *.*(She's more mad than you can imagine. Believe me. :D)

    OdpovědětVymazat
  99. Of course NOT! (Chichi... Sweet Raoul! :D)(She is mad, I am mad -> We're both mad. What's the problem? :D)

    OdpovědětVymazat
  100. Come on! Yes! :D(She doesn't like musicals. Big problem, I think. :D)

    OdpovědětVymazat
  101. No, no, no, no! I can't say "yes" becouse I can't betray the truth! :D(She does NOT like musicals? This is not possible! :D)

    OdpovědětVymazat
  102. BUT the truth is YES! :D(She loves hard rock music. And she makes us to listen her music. Bleh. :D)

    OdpovědětVymazat
  103. No, you lie! You lie to me and you lie to yourself, too! :D(Hard rock? I like rock music but the word "hard" scares me. Isn't it something between rock and methal? :D)

    OdpovědětVymazat
  104. No! I'm right! :D(Yes, it is! And...when she makes us to listen her music...she's dancing! Bleh, bleh! :D)

    OdpovědětVymazat
  105. Are you sure? Are you so sure? (And the right answer is NOT "yes" :D)(:D :D How old is she?)

    OdpovědětVymazat
  106. Yes it's very right answer! :D(I don't know. About 30 years old. :D)

    OdpovědětVymazat
  107. No, it isn't! Oh, I'm soooo tired because of this conversation! :D(30 is not too much. She might be a good dancer :D)

    OdpovědětVymazat
  108. No, it isn't! Oh, I'm soooo tired because of this conversation! :D(30 is not too much. She might be a goot dancer :D)

    OdpovědětVymazat
  109. Tak. Nevím, proč je to tu dvakrát, ale ta druhá verze je správně, snad :D

    OdpovědětVymazat
  110. Yes, it is! And I am tired as well!(No, she's not. She's really bad dancer.)

    OdpovědětVymazat
  111. No, it isn't. Dot. :D(But is must be very funny! :D)

    OdpovědětVymazat
  112. Yes it IS!(Yes! She makes me laugh so hard! :D)

    OdpovědětVymazat
  113. NO, it isn't!  (What is this duscussion about? :D)(It must be amazing to have such a teacher! :D)

    OdpovědětVymazat
  114. YES! YES! And...meh...YES! :D (About cute word Lottemin!)(Do you think so? She's sooo loud when she's singing her stupid songs! :D)

    OdpovědětVymazat
  115. Lottemin is NOT cute! :D :D :D(Why don't you tell her how stupit her singing is? :D)

    OdpovědětVymazat
  116. It's very cute! *.*(Because we are scared. She can be mean to us! :D)

    OdpovědětVymazat
  117. No, it isn't. It sounds so strange! "Lottemin..." :-/ :D(Poor woman! Evil pupils! :D)

    OdpovědětVymazat
  118. It sounds lovely! Don't be like this! :D(We are an angels! :D)

    OdpovědětVymazat
  119. Lovely? Cute? Just try to say it: Lottemin. Lovely???? Cute?!!!! :D(Angels? Do you believe it? :D)

    OdpovědětVymazat
  120. Yes! Lovely! Cute! Mhmm! :33(Yes! Absolutely!)

    OdpovědětVymazat
  121. Ehm... This :3 looks like... ehm... nothing, nothing! :D(Little angels from hell :D)

    OdpovědětVymazat
  122. I love this :3. It's so cute! :D(Like the Phantom! :D)

    OdpovědětVymazat
  123. No, it's not cute! "Lottemin" is not cute and :3 looks like a bottom with eyes :D :D :D(Yes. Mad as him, evil as him. :D)

    OdpovědětVymazat
  124. No, it's cute smile! It's like a cat! :D(Yay!!!! :D)

    OdpovědětVymazat
  125. She can't be happy if she looks like that! :D

    OdpovědětVymazat
  126. You're right! She's not happy! She's the most happy animal of the world! :D

    OdpovědětVymazat
  127. Well, we're both are serious...good. :D

    OdpovědětVymazat
  128. Great! So for once, we can start a serious dicussion! :D

    OdpovědětVymazat
  129. Okay! But serious dicussion is boring dicussion!

    OdpovědětVymazat
  130. Yes, but our "funny" discussions are a bit crazy... :D

    OdpovědětVymazat
  131. But they aren't boring! :D

    OdpovědětVymazat
  132. Let's start a new crazy discussion! :D
    Hm, what could it be about?

    OdpovědětVymazat
  133. What is the meaning of this?! :D

    OdpovědětVymazat
  134. What do you think, my dear? :D

    OdpovědětVymazat
  135. No, I'm not. I love him! :D
    (And Hadley isn't the only one funny topic :D)

    OdpovědětVymazat
  136. I just saw perfect photo with him from backstage! Aww! :D *dying of cuteness*

    OdpovědětVymazat
  137. Errr... Lotte, show me one simly photo of Ramin, which is not perfect for you :D

    OdpovědětVymazat
  138. No, it's not difficult. It's impossible! :D

    OdpovědětVymazat
  139. Well, I´m a bit surprised :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky