Animačky z LND

Ano, plně si uvědomuji, nakolik je mé šílení okolo DVD australské produkce otravné ale !!! (tři vykřičníky prý používají nevyrovnané osoby).
Tedy, našla jsem na internetu naprosto úžasné animace! A víte co? Zírám na některé a vůbec netuším, z jaké písničky proboha jsou...tahle produkce toho má nového ještě víc, než jsem si myslela! A víte vy ještě co? Je tam i jedna animačka z té osudné scénky zastřelení Christine! Oh my Gooood!!!!










Komentáře

  1. Týjo! A kdy bude tedy k sehnání DVD?

    OdpovědětVymazat
  2. No já když jsem se dívala na fotky ze zkoušek LND, tak mi přišlo (a mimochodem jsi to možná Ty nebo BJ psala), že dost předělali i písničku My dear old friend. Že Meg s Christine jsou opravdu rády, že se vidí. Což bylo v té původní verzi taky takové trochu přitažené a vlasy. Že by byly pokrytecké hned od chvíle, kdy se potkají - ještě dřív, než Meg zjistí proč Christine přijela..Mimochodem herečka, co hraje Meg, vypadá nenamalovaná aspoň na čtyřicet nicméně (nebo právě proto) je mi dost sympatická :)..

    OdpovědětVymazat
  3. A když budeš každý svůj nález komentovat takovými výkřiky a citoslovci, brzo ti dojdou :)).. Pak už budeš moct jen kombinovat shluky písmen třískáním do klávesnice :))..

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: No, u nás? Nikdy...[3]: To už jsem ostatně učinila, když jsem objevila Beneath a Moonless Sky...:) Ehm, dámy? Uvažovaly jste, že by jste zkusily štěstí? Věta, že odpovědi ze všech zemí jsou vítány mě potěšila. :D
    http://www.thephantomoftheopera.com/the-show/competition

    OdpovědětVymazat
  5. Teď se dívám na ty gify s textama, to mi fakt žádnou písničku nepřipomíná.. hm...[4]: No možná když to proženu slovníkem, tak bych byla k odpovědi blíž :)..

    OdpovědětVymazat
  6. To bude nějaká píseň, kde Meg vzpomíná na staré časy s Christine. Jsem ráda, že v Austrálii dali Meg více prostoru. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím tak, všeobecně...Noné! Musím se zapojit, i když jsem nikdy nic nebvyhrála :D

    OdpovědětVymazat
  8. No, přesně se mi to nechce dohledávat. Zatím je to dostupné v Austrálii a Novém Zélandu, postupem tohoto měsíce i v ostatních státech...Tak jo, jdu se zapojit taky. :D Teď jen abych se v úterý v jednu hodinu dostala na mail. :D

    OdpovědětVymazat
  9. No vida, tak to už bych mohla zapojit kamaráda kouzelníka, co říkáš? :D
    Co o to, to já se dostanu, ale nepředpokládám, že tam bude něco ke čtení, o tom, že člověk nevyhrál, se maily neposílaj :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jasně, vyšli ho do boje! :D
    U nás to vlastně budou dvě hodiny, že? :D No...asi holt budu muset nažhavit internet v Raminovi. :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  11. Včera jsem zkoušela hledat po netu LND DVD a stahala jsem nejaky japonsky trhiler s cinskyma titulkama, ktery nesl tento nazev.. %)).. asi to nebude uplne jednoduche sehnat :o)..

    OdpovědětVymazat
  12. Přece jen je to zatím v oběhu jen krátkou chvíli...

    OdpovědětVymazat
  13. Nevadí, sehnat to musíme, to vám říkám! :D
    Noné, s čínskýma titulkama by to mohlo být docela fajn :D

    OdpovědětVymazat
  14. Taky že seženem. Spoléhám na Jendu. Když nepomůže on, tak... tak teprve něco uvidíte :D

    OdpovědětVymazat
  15. No, sice se bojím zeptat ale....co?

    OdpovědětVymazat
  16. To se neptej, ale bude to síla.
    (Sama ještě nevím co :D)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky