Love Never Dies naposledy v Londýně

Aby se kvůli sledovanému vydání DVD australské produkce Love Never Dies dočista nezapomnělo na tu starou dobrou londýnskou produkci přicházím zkompletovat svoji rubriku článkem o posledním dni LND v londýnském Adelphi Theatre.
Toho závěrečného dne se nejvíce nejspíš obával představitel Fantoma, Ramin Karimloo. Z ukončení muzikálu byl jako celé obsazení nešťastný a ponocující fanoušci na Twitteru noc před uzavřením si mohli všimnout, že spolu s nimi ponocuje i Ramin, litující toho, že dvouleté období jeho života se právě chýlí ke svému konci. Nemohl spát a okomentoval to slovy "No sleep, no voice." Což asi nebylo právě to, co fanoušci chystající se na poslední představení LND chtěli slyšet.
I tvůrce, Andrew Lloyd Webber nevalného konce svého nejnovějšího muzikálu litoval. Jak podotknul, ve chvíli, kdy oznámili, že se muzikál uzavírá, zájem lidí se najednu rapidně zvýšil. To už však bylo příliš pozdě a divadlo se zamluvilo pro jiný kus.
Dle nadšených reakcí publika se Ramin o svůj hlas obával zcela zbytečně. Jako na důkaz tohoto tvrzení přikládám malou perličku: při večerním, tedy úplně posledním představení se po jeho vystoupení s písní Till I Hear You Sing show musela na dobrých deset minut pozastavit, protože publikum bylo k neutišení a Raminovi se dostálo ovacích ve stoje.
Po představení k publiku promluvil i Andrew Lloyd Webber a prohlásil, že toto je jeden z nejsmutnějších dnů jeho kariéry, ale díky úžasné podpoře publika také jeden z nejúžasnějších.
Velmi vtipné bylo, když ještě před Andrewovým příchodem na scénu si Ramin sundal masku a naznačil pohyb házející ji do publika. Na poslední chvíli si to ale asi rozmyslel. Přesto se s lidmi o kus Fantoma nejspíš chtěl podělit a proto si strhnul kus svého nalepovacího znetvoření obličeje (že tohle zní ale dost vtipně? :D) a hodil ho mezi diváky. Ve chvíli kdy si všimnul, že na scénu přichází sir Webber obrovskou rychlostí si raději masku začal zase nasazovat.
Podívejte se ostatně sami. :)
A pamatujte, láska nikdy neumírá a naděje, že Love Never Dies znovu uvidíme v Londýně také ne! ;)



Komentáře

  1. Remember, love never dies...!
    Srdce fantomákovo krvácí, to ti povím!
    Ty, Lotte... Koukni ke mně na blog, úplně nahoru, jak je nápis fantóm Opery - to, co tam stojí, jsem nepsala já :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, ano, toho osudného 27. srpna jsem celý den držela smutek. Kamarádka mi dokonce nakreslila obrázek, aby mě rozveselila. Vzhledem k tomu, že to byl obrázek jeviště, uprostřed kterého stojí písmeno R jako Ramin a všude kolem pavučiny a nápis "Love Never Dies Closed" tak to možná mělo opačný efekt...:D
    Páni. Že by odpověď na titulek tvého článku Je tu...fantom blogu? A už sis zkoušela měnit to heslo?

    OdpovědětVymazat
  3. Já se to sice dozvěděla pozdě, ale stejně jsem byla den v černém :D No vida, kamarádka umí povzbudit :D
    Nejspíš... Jj, heslo už mámnové, tak nevím...

    OdpovědětVymazat
  4. I to se cení. :D Náhodou to bylo celkem milé. :D
    Podivné. Narušitel fantomáckých blogů je nepřítel číslo jedna! :<

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, milé, to jo... Na mě jen koukali jak na debila (s odpuštěním) a když jsem vysvětlovala, proč jsem v černém, tak se v tom, že jsem debil (s odpuštěním) utvrdili :D
    Pane Erik, tam někde nahoře, vy už si s ním poradíte, že? :D

    OdpovědětVymazat
  6. To mám ještě zlaté kamarády. :D
    Odnese ho do pekla! :D

    OdpovědětVymazat
  7. To teda. Nemáš nějakého na půjčení? (spokojím se i s chlapcem :D)
    A nebo hůř, do zrcadlové mučírny! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Obávám se, že na to jich mám moc málo. :D
    Joooo! :D *evil face* :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tento článek není moc optimistický. V poslední době si třídím názor na LND, hlavně když jsem našla ten záznam skoro celé délky na YT. Asi to taky potřebuje svůj vývoj a prověření časem a projít více rukama, aby se z něj vytříbilo to nejlepší. Důkazem může být australská produkce, která je podle mě lepší (když vynechám hlavní dva představitele, čímž nechci hanět Annu a Bena)..Asi se mnou nebudete souhlasit, ale v některých těch videích jsem měla dojem, že ten příběh jak je našponovaný nereálnými zápletkami - stejně šílenými jako Fantom opery - potřebuje ještě usadit. Že je prostě v některých chvílích lidem do smíchu tam kde by nemělo být.. A upřímně řečeno, když jsem viděla ten z nejstarších záznamů Fantoma se Sarou Brightman (jak má Fantom ještě tu "antickou" masku), tak mi to bylo povědomé, nedokázala jsem udržet vážnou tvář...

    OdpovědětVymazat
  10. Pardon, do deprese jsem tím článkem nikoho uvést nechtěla. :D
    Já si přeberu, kterou produkci mám raději až po shlédnutí celé australské verze, ale Anna i Ben si to u mě po Beneath a Moonless Sky dost vyžehlili. :)
    Mě upřímně řečeno LND k smíchu nepřišlo nikdy...:)
    A ta antická maska, no to je něco....:D

    OdpovědětVymazat
  11. Sakryš, ale kde se k nim přijde? :-/ :DJá osobně jsem si zamilovala LND díky úžasné hudbě, ten příběh se může zdát trošku "nevychytaný", ale člověk si k tomu najde cestu. Konec konců, je to muzikál :D Tak jako tak je rozhodně škoda, že byla londýnská produkce uzavřena. když si člověk vezme, že u nás lidi doslova baštěj třeba Kleopatru... :-/

    OdpovědětVymazat
  12. [10]: Ja jsem se taky nikdy nesmala u LND, ale bylo tam par (mozna nechtenych) situacnich gagu, kde se to dalo snest. Napriklad pri DTTH, kdy se barman otoci a divaci vidi, ze je to Fantom - tato situace muze byt vazna, ale kdyz se nekdo zasmeje, neni to nic hrozneho..Ovsem pri TIHYS mel Ramin velmi tezkou situaci, zvlaste s tou chodici figurinou.. To bylo fakt na hranici a mel co delat, aby to charakterem uhral.. Podobne The beauty underneath, kde mu sekunduje maly kluk a musí s ním udržet celou několikaminutovou scénu, aby se nepoložila a náležitě gradovala..Napriklad písnička Music of the Night je neco podobneho. Dva zkuseni a skveli herci uhrajou ten text bez deje tak, ze clovek bez dechu hledi a pozornost nikdy nepolevi. To je nejvyssi level muzikaloveho umeni :))...Hrozně se těším na tu australskou verzi, hlavně až to někdo sepíše a budu si ty nové texty moct v klidu přeložit :)..Omlouvám se, pokud moje příspěvky zní moc přemoudřele, byla jsem o víkendu na divadelním kurzu, tak jsem pochytila pár začátečnických moudrostí. Například jak vypadá hra, kde selže dramatik (což nechci říct, že je případ LND)..[11]: No asi jsou Češi jiná nátura, to si jinak nedokážu vysvětlit :).. tažko říct, co je to za cílovou skupinu, co chodí na původní české muzikály (ne, že by všechny byly zlé) :))..

    OdpovědětVymazat
  13. Ve scéně DTTH si myslím, že to mělo být vtipné záměrně, protože to, jak Fantom Raouovi za tím barem ještě mává...to nemůže být myšleno vážně.TIHYS a ta figurína...no, tak se ukáže dobrý herec! :D Je pravda, že s tou chodící robo-Christine to moc nevychytali a v The Beauty Underneath jsem se ani nebála o Gustíka, ale spíš o ty divné chodící a hrající věci...chtě nechtě musím přiznat, že s tímhle si australská produkce poradila lépe a efektněji. :)Music of the Night! To je prostě ta nejlepší muzikálová písnička pod sluncem! :)) Pokud tu nějaký herec pokazí, tak si u mě už obvykle ani neškrtne. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Já prostě tu robotku nemůžu vystát, přijde mi to hrozně vyumělkované a nehodící se k fantomovi a... a... Prostě se mi nelíbí! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tak zase takový velký problém s ní nemám. :D

    OdpovědětVymazat
  16. Já jo :D Ani nevím proč, je tam fůra podivností - a zrovna ta robotka mi takhle leze krkem :D

    OdpovědětVymazat
  17. Ale no tááák. Je to zajímavější, než obraz :D

    OdpovědětVymazat
  18. Jakýpak notáák! Ne a ne a ne. Já jsem pro obraz! :D

    OdpovědětVymazat
  19. Souhlasím s BJ, tvůrci si trochu naběhli s tou figurínou, přestože i ona byla dobře zahraná. A byla tam jasná návaznost na figurínu z Fantoma opery - i když od té je již také tendence ustupovat :o)..

    OdpovědětVymazat
  20. To je spiknutí! :D Ale názor neměním. :D

    OdpovědětVymazat
  21. Já bych mu postavila do pracovny tu samou finurínu, co měl v FO a oblékla bych ji do svatebních šatů, to by bylo takové... Muzikálovější :D
    Ale noták, Lotte, když nás nemůžeš přemoct, přidej se :D

    OdpovědětVymazat
  22. Figurína ve svatebních šatech to už tu bylo.. mohla by mít něco na tu dobu sci-fi - třeba sukni po kolena :o))).. i když to ne, to se nosilo až kvůli válce..
    Muzikálovější by tedy mohla být nějaká maxiróba.. třeba ta z pavího peří :)..Btw další věc, proč mám ráda tu australskou produkci - kvůli výtvarníkovi. Mají to perfektně stylizované, jako vypadnuté z dětské knížky (například ilustrované panem Bornem) oživlé a dovedené k dokonalosti :)..

    OdpovědětVymazat
  23. Nenene, zůstávám věrna svému přesvědčení. Jak ušlechtile to zní! :DO ano, Gabriela Tylosova je vskutku génius, až by jeden nevěřil, že se to není film, ale hraje se to na scéně. ;)

    OdpovědětVymazat
  24. No právě, já bych oblékla do svatebního právě proto, že "už to tu bylo" - prostě si ji Erik vystavil tak, jak ji měl oblečenou kdysi pod Operou...Mně se hrozně líbí ty šaty, co má Christine, když zpívá Love never dies :)

    OdpovědětVymazat
  25. [23]: No to si děláš prču, že to dělala Češka, to jsem vůbec netušila 8-O..

    OdpovědětVymazat
  26. [24]: Nasla jsem je tady v tom portfoliu: http://www.karentorrisibeading.com.au/portfolio/love-never-dies-2011
    Bohuzel tam neni moc fotek, asi ona vysivacka nechce prozrazovat know-how :( :))

    OdpovědětVymazat
  27. Já jí pokazila příjmení! NO tak Tylesova, víme, žejo? :D To byl překlep,  já vím jak se jmenuje! :DMě se víc líbí ty růžové šaty, ehm...:D

    OdpovědětVymazat
  28. No počkat, ona je ta paní odsud? Myslela jsem, že to -ová jsi přidala jentak ze zvyku a ono houbeles, fakt se tak jmenuje!
    To mně spíš ty modré. Ty růžové jsou takové nevýrazné...

    OdpovědětVymazat
  29. Nene, to je jako kdybych já nevím...dala Boggessova. :D Fakt je to její jméno. Jeden z nejlepších designů scény je z našich krajin! Jop! Jop! :)) Tak proč bude DVD LND dostupné v podstatě všude, ale v ČR ne???:D
    A ty modré jsou na Christinin charakter moc temné...

    OdpovědětVymazat
  30. Já to -ová upřímně nenávidím, vždycky se ošívám, když to vidím :D Ale jak řekl náš pan třídní, je docela divné říct, že "jsme mluvili s panem Obamou a paní Obama" :D

    OdpovědětVymazat
  31. Nehces udělat článek o té scénáristce (?), výtvarnici a kostymérce ? :))..

    OdpovědětVymazat
  32. Ani já to ova dvakrát nemusím. Proč my si tím neustálým skloňováním tak komplikujeme život? :D[31]: Inu, moc toho o ní nevím. A i na internetu se toho o ní něco bližšího špatně dohledává.

    OdpovědětVymazat
  33. No jistě, proč primitivně neužíváme stále stejného tvaru jako praštění Angláni? :D
    To je ale dobrý námět na článek!

    OdpovědětVymazat
  34. Angláni nejsou praštění, nechej toho! :D

    OdpovědětVymazat
  35. Do debaty o rozdílech mezi češtinou a angličtinou bych se nepouštěla, to by na to celý blog nestačil :))..
    Náš jazyk je sice výrazně komplikovanější, ale aspoň víme, jak se co čte, když je to napsané... to se můžem nad praštěné Anglány vytahovat :o)..

    OdpovědětVymazat
  36. Nutno poznamenat, že když mám mít prezentaci v němčině, s láskou vzpomínám na jednodušší angličtinu - a to je němčina, řekla bych, lehčí než čeština

    OdpovědětVymazat
  37. To mi povídej. "Das Phantom der Oper" - to zní jak nepovedenej fór :D

    OdpovědětVymazat
  38. No jo...ať žije čeština. :D

    OdpovědětVymazat
  39. No prosím, to potřebuju celou dobu slyšet! Duše vlastenky plesá :D

    OdpovědětVymazat
  40. Napsala jsem to speciálně pro tebe :D

    OdpovědětVymazat
  41. Jsem poněkud zmatená. Mám být ráda, žes to pro mě udělala, nebo se coby pravá Češka zlobit, že ten výrok nebyl až tak upřímný? :D

    OdpovědětVymazat
  42. No dobře, když myslíš... Ale přece jenom... :D

    OdpovědětVymazat
  43. JACKPOT! :D
    Dodáváte výhru do domu nebo si pro ni mám zajet? :D

    OdpovědětVymazat
  44. Zajeď si pro ni do Londýna! :D

    OdpovědětVymazat
  45. Výborně! Součástí výhry je tedy výlet? No úža! Taky bych brala nějakou romantickou véču... :D
    Mimochodem, ráda bych se zeptala: jsem jedinou výherkyní nebo je třeba výhru rozdělit na několik částí? :D

    OdpovědětVymazat
  46. Jak by jsi tuhle výhru chtěla proboha dělit? O.o :D

    OdpovědětVymazat
  47. No to právě nevím, přemýšlela jsem, že v případě, že by bylo víc výherců, bych výhru popadla a přestěhovala se s ní někam daleko. Třeba na opuštěnej ostrov, hehe :D

    OdpovědětVymazat
  48. Přímo geniální!
    A tam spolu budeme žít až do smrti a budeme se koupat v moři a budeme mít papouška a budeme se spolu opalovat na pláži.
    A víš, co je nejlepší? Nebudu potřebovat mp3 přehrávač! :D

    OdpovědětVymazat
  49. A víš co je nejlepší? Co Rosalie? O:)

    OdpovědětVymazat
  50. No, tu taky nebudu potřebovat, zůstane doma a bude mi hlídat mp3ku :D

    OdpovědětVymazat
  51. Ty potřebuješ taky hlídání? :D

    OdpovědětVymazat
  52. Tse! Má otázka spíše zněla, jestli mě tu klidně necháš? :D

    OdpovědětVymazat
  53. Joták! Děvče, to si musíš zařídit sama! Počkej, až se Mandy nebude dívat, popadni Ramina a jeho děti a my s Hadleym vás ubytujeme u nás na ostrově :D

    OdpovědětVymazat
  54. Mh. Tomu se říká rada do života! 8D

    OdpovědětVymazat
  55. Žejo? Musíme jednat trochu dospěle! :D
    Jo, vyřiď Raminovi, ať si vezme kytaru :D
    (akorát pech je v tom, že když se ho v jednom rozhovoru ptali na tři věci, co by vzal na pustý ostrov, odpověděl "MANŽELKA, syn a kytara." To mu vymluv :D)

    OdpovědětVymazat
  56. Sakra, tak to mu musím vymluvit. :D

    OdpovědětVymazat
  57. Jistě, s časem se názory mění. :D

    OdpovědětVymazat
  58. To teda!
    Ale zas... Je to nějakou dobu zpátky, mluvil tam jen o jednom synovi. Třeba změnil názor :D

    OdpovědětVymazat
  59. No, snad. Kdyby ne, jsi i tak zvána, Hadley tě jistě rád uvidí :D

    OdpovědětVymazat
  60. Jsem si jista, že Ramina přesvědčím...:D

    OdpovědětVymazat
  61. Držím pěsti! :D
    Kdyby se náhodou vzpíral, řekni, že jsi kamarádka pisatelky dopisu, co má pod polštářem :D

    OdpovědětVymazat
  62. To jistě bude velmi pádný argument! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky