Wishing You Were Somehow Here Again - Mary Michael Patterson

Velmi nově se na YouTube objevilo jedno ze současnějších videí Fantoma Opery na Broadwayi z 3. 5. 2014, které je, jak z titulku víte, Wishing od Mary.
Mary má takový ten klasicky znějící, bohatý hlas, který je docela typický při obsazování na Broadwayi.
Líbilo se mi, jak se na začátku choulila k červené šále, tohle gesto mám strašně ráda. :)
Zvlášť bych vypíchla, jak Mary tuto píseň pojala jako takové hledání vnitřní rovnováhy - začala tuto píseň velmi rezignovaně, téměř apaticky, ale postupně v sobě znovu nalézala ten oheň, touhu posunout se dál a přestat žít jako ve snách s hlavou otočenou do minulosti. Skutečně to vzala do hloubky a já to strašně oceňuji. :)
Krásný nový týden. :) xxx



Komentáře

  1. Jsem to ale ostuda. Mary jsem si ještě v roli Christine nepouštěla. Aspoň to díky tvému článku můžu napravit. :-)
    Ano, taky bych řekla, že na Broadway obsazují herečky podobného zabarvení hlasu.
    Já nevím, ale mám dojem, že u postavy Christine jsem asi extrémně přísná. Nepamatuji si, kdy mě od Sierry nadchla jakákoliv jiná alternace.
    I v případě Mary docházím k závěru: nenadchne ale ani neurazí. Zní mi to hrozně krutě, jenže je to tak. Ono je strašně těžké vložit i do hlasu emoce, když se jedná o takto náročnou hudbu. Zazpívat čistě, s emocemi, také nasadit hereckou mimiku, nepřehánět to s gesty - to není vůbec žádná sranda. Nemohu říct, že by Mary něco z toho nesplnila, řekla bych že ano, ale... něo tomu prostě chybí.
    Asi jsem zaujatá či co... bohužel. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano na Broadwayi obsazují typicky takhle a ve West Endu naopak mají samé křehce a mladistvě znějící Christine. No aspoň ty produkce mají své poznávací rysy. :)) Ale na obou stranách bývají výjimky, to se ví. :)
    No v podstatě s tebou souhlasím - chválila jsem Mary výše za co jsem ji chválila, ale krom toho už jsem neměla moc co podotknout, většinou se rozepisuju víc. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky