Point of no Return - Hugh Panaro, Mary Michael Patterson

Dávala jsem sem už jednou tohle video? Nemůžu si ho vybavit. Vím určitě, že jsem sem dala PONR Mary a Lairda Mackintoshe, ale jestli i s Hughem.....no pokud ne, tak super, pokud ano, tak...si to zopakujeme. :D
Asi už bloguju moc dlouho a tohle mi to dokazuje. :D

Zkouší Hugh na začátku přízvuk? Já jsem v poznávání přízvuků beznadějná, ale tady trochu zní, jako by s tím něco zkoušel, none? :D
No nicméně Hugha už jsem si strašně dlouho nepouštěla a úplně mám teď po jeho Fantomovi stýskání. On je fantomovská legenda na Broadwayi stejně jako je John Owen-Jones ve West Endu. Kéž by si někdy JOJ zahrál Fantoma na Broadwayi, když už jsme u toho. Třeba bychom se konečně dočkali nějakého novějšího videa. Ale k věci.
Přemýšlím, jestli Hugh neměl ten den trochu off voice day? Téměř jako by mu na začátku trošku přeskakoval hlas. V pasáži "dropped all defences" mi přišlo, že to slovo dropped ani nedozpíval do konce, jak mu zničehonic zmizel hlas. Nebo to jen dělá to video? Co myslíte?
Maryina Aminta je zajímavá - je pořád taková "svůdnice" jak má být, ale přece v sobě má zároveň něco z Christininy nevinnosti....zajímavá kombinace, skvělé vyvážení tak odlišných charakterů, za to musím Mary velice vyzdvihnout. :)
Dále byl pozoruhodný ten okamžik, kdy Christine ucítila Fantomovu masku - Mary to zahrála jako by si nebyla tak úplně jistá a proto se nebránila tak zuřivě, když ji Fantom vzal za ruce a táhnul zpět.
Poměrně zvláští mi přišla chvíle, kdy Fantom Christine nasazoval prsten...pozorovala jsem Maryin obličej a dumala co přesně v ten moment chtěla vyjádřit protože ona vypadala tak nějak....potěšeně? Což si asi vážně jen špatně čtu, protože to by nedávalo smysl. :D Leda by to byla hodně zarytá fantomistka a promítala to takhle do show. :D
Celkově mi tohle představení přišlo takové lehce rozvláčné, téměř jako by oba Mary i Hugh byli unavení....já jim nechci křivdit, vskutku ne, ale na druhou stranu i kdyby unavení byli, nelze jim to mít s jejich šíleným rozvrhem za zlé.

No a s tím vám přeji zítra krásný start do nového týdne. :)



Komentáře

Oblíbené příspěvky