Fantom Opery v Paříži!

Velká novinka, která oblétla a překvapila fantomácký svět je, že Fantom Opery se pod záštitou Stage Entertainment (teď lituju, že SE nepůsobí v ČR protože bychom měli replikového Fantoma a třeba i Tanz. :D) konečně dostane domů - do Paříže!
Fantom bude konečně zpívat francouzsky! :D
Velká otázka, která zněla z celého fandomu byla: jak do tohohle ukecali Lerouxovu rodinu? Odpověď zní, že odpověď se asi nikdy nedozvíme. Pokud teď nechápete o čem mluvím, odkazuji na svůj článek "Proč se Fantom Opery nikdy nehrál ve Francii?"
Všechny problémy, které jsem v tom článku řešila jsou samozřejmě stále aktuální a proto jsou otázky, jak se podařilo FO do Francie dostat, pořád relevantní.
Ale opravdu si myslím, že tuhle záhadu nikdy nerozluštíme a tak se raději radujme z té dobré zprávy, že Fantom míří domů. :)
Btw, poté co jsem viděla francouzskou produkci Tanz der Vampire, bych si skutečně přála, aby Fantoma hrál Stéphane Métro, jakkoliv předčasné takové přání v tuhle chvíli je. :)
Btw podruhé, poněvadž se zdá, že ještě předtím, než se otevře Fantom v Paříží, se zavře Fantom v Moskvě, dá se tušit, že kostýmy a kulisy Francie podědí po Rusku, protože i moskevský Fantom spadá pod Stage Entertainment. Ale to je jen takový divoký odhad vyčtený z Tumblr. :)
Btw potřetí, divadlo kde se francouzský Fantom bude hrát je kouzelné, velmi fantomovské, nemyslíte? :) Je to divadlo Mogador (stejné kde se hrál oněn zmiňovaný francouzský Tanz).

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky