Studiová nahrávka & celé představení



Když začnu onou studiou nahrávkou - dnes ráno jsem našla video Chvíle štěstí s Antonem Avdeevem a Verou Sveshnikovou a začalo to jako úplně normální nahrávka z představení, když tu se najednou "přecvakl" zvuk a to, co jsem uslyšela musí jednoznačně být studiová nahrávka, o jejíž existenci jsem neměla nejmenší tušení a někdo ji takto "propašoval" do klasického videa ze show. :D Zaprvé slyšet Verušku a Antona v nejlepší možné kvalitě mě strašně potěšilo, zadruhé jsem byla překvapená hudebním podkladem, který pokud mě paměť neklame (a to snad ne) je něco pro tuto píseň dosud neslyšeného - klade větší důraz na elektrické kytary, má tudíž výraznější zvuk i tempo a já to milovala! Přišlo mi to, jako by tenhle hudební podklad vytvořil větší kontrast mezi dvěma časovými linkami, které se v muzikálu odehrávají plus konečně využil potenciál téhle písně do plné míry!
Ale to je subjektivní názor - na takovéhle změny bývají fanouškové obvykle citliví, tak jsem zvědavá, jestli na to něco povíte i vy. :)



Co se týče toho celého představení, to nepřináší nic nového. To veliké množství videí Mistra a Markétky, která jsou dostupná už nejednoho fanouška zlákaly k tomu, aby si vytvořil takovou "splácaninku" (s láskou řečeno), kdy vezmou svá oblíbená videa z různých představení, spojí si je do jednoho a vytvoří si své ultimátní představení Mistra a Markétky. :D
Obsazení na tomto videu je: Ivan Ozhogin, Natalia Martynova, Igor Krol a Maria Lagatskaya (v náhledu videa ale Anna Kovalchuk).

Komentáře

  1. Vážně jsi ji neslyšela? Já ji mám staženou z netu už nějaký ten pátek. Teď si tím nejsem jistá, ale mám pocit, že na stránkách muzikálu se i tato verze objevila v playlistu a fanoušci měli hlasovat, která verze se jim líbí nejvíc. Toto byla první verze, druhá byla klasická, kterou známe ze samotného muzikálu a ještě tu byla třetí verze této písně. (No a fanouškům se nejvíc líbila ta druhá, kterou díky tomu použili.) :-)
    (Vím, že 100% proběhlo hlasování ohledně nejlepší verze Ukolébavky pro vášeň, ale v tomto případě se spíš jednalo o hlasování o nejlepší Helu. Jenom jedna verze byla odlišná, a to klavírní od Ivana a Iriny Lyubimskaye.)
    Jinak k písni samotné musím říct, že jsem z ní byla nadšená hned na první poslech, ale musím se přiznat, že netuším, kterou z nich mám radši. V tom videu mi jen chybí začátek skladby -ach, ty housle...- na druhou stranu chápu, že autorka (předpokládám, že se jedná o autorku videa) chtěla do videa zakomponovat i úvodní dialog.Záznam jsem si jen zběžně projížděla a mám taky pocit, že tato "splácaninka" nepřináší nic nového (přesto je hezké mít videa seřezaná pěkně popořadě). :D

    OdpovědětVymazat
  2. Panejo! To mu docela uniklo. Díky za info. :) Tak odtud to fanoušci berou. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky