Fotky z představení - FO světová tour

Konečně jsme se, drazí muzikálofilové, dočkali fotek ze světové tour s Kristi Holden & Final Lair. S politováním ovšem dodávám, že to nebyli pořadatelé, kdo na nás mysleli, ale samotní fanoušci, aneb muzikálofilská solidarita.
Jedná se o osm momentek přímo ze show ve velmi slušné kvalitě, kde máme jak Kristi tak i její leading lady Claire Lyon.
Z tohoto úhlu fotek je mi zatěžko poznat kdo je Fantomem, ale budu předpokládat, že je to Brad Little a žádná jeho alternace.
S Raoulem jsem ukořištila jen jednu fotku (upřímně se ti omlouvám, Zuzko). Raoula ztvárnil Anthony Downing.
Co se Kristi týče, mám ještě jedno oznámení navíc. Příští zastávka tour, tedy Shanghai bude její poslední. A tak můžeme spekulovat, kdo nahradí její místo a stane se v pořadí již třetí alternací Claire Lyon. Před Kristi Holden tomu byla, jak si vzpomeneme, Emily Lynn.
Kristi nad tímto vyjádřila lítost, ale je samozřejmě velmi vděčná za zkušenost s Fantomem jak z World tour, tak z jejího působení v Las Vegas. Do budoucnosti přejeme Kristi jen to nejlepší a snad ještě někdy naviděnou v roli slečny Daaé! xxx










Komentáře

  1. Jůůů! ANTHONY!!! (Né, vůbec nemusíš předstírat, že jsi nevěděla, že on bude to první, nač budu reagovat! :D) I když z něj není vidět téměř nic, JE TAM!!! A je táák ňuňatej!A ten polibek! Oujéáíj! Tenhleten je něco tak nádherného, že zapomínám na Raoulismus a přeju jim lásku na věky věků... :)A PONR!A mně se tak líbí Megina bílá stuha ve vlasech!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Je tam a to je hlavní. Chápu. :DTenhle se povedl. To bude tím, že není strojený, ale je to fakt přímo z představení. Jemné, čisté, krásné...:)Stuha Meg je extrémně pěkná, máš pravdu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je tam! Nothing less! :DVidět tak videozáznam!!! A ještě s Antem! Ale to bych toho asi chtěla hodně... :DNožejo?! :D Věřila bys, že jsem asi ještě rok od počátku své fantomofílie (páni, to už bude nějaké ty čtyři, pět let zpátky! :D hůůů! To to se mnou pěkně cloumá, co?) věřila, že všechny ty vlasy jsou jejich? A né, vůbec mi nepřišlo divné, že Emmy Rossum normálně přece takhle extrémně kudrnaté vlasy vůbec nemá! Ale to by nebylo to nejhorší! Úplně při prvním shlédnutí, ač bylo po Stranger than you dreamed it zcela očividné, že důvod, proč Erik nosí masku je ten, že je znetvořený, já až do finální části PONR věřila, že ji má na obličeji kvůli identitě - aby ho nikdo nepoznal! :D Jak moc praštěná jsem? Ani nevím, zda to chci vědět! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Lotte! Mám dvě novinky ohledně tebe:
    Hele co jsem objevila!Tak ta první: Kdysi, s tvou začínající Russelofílií (to víš, pročítala jsem staré články) jsi do Lottina kina přidala Beautiful Mind a řekla jsi, že tě příběh inspiroval při vymýšlení nové povídky... TY ZLÁ! Nebohá Arielle!!! :DA ta druhá:
    Kdysi dááááávno, když tato Tour přicházela do povědomí tvého blogu, jsi o možnosti AIAOY Sierry & Ramina řekla toto:
    5 Lotte Lotte | Web | 23. února 2013 v 20:18 | Reagovat
    To asi ano. Vždyť oni po sobě až zamilované pohledy hází při běžné komunikaci, natož při zpěvu nejkrásnějšího romantického duetu, jakým AIYOY je. Ach...to je asi stejně nesplnitelné, jako video z jejich BAMS...:)A jelikož a právě proto, že ono video z jejich BAMS už existuje, (jak opět víme jen a zaručeně díky tobě a Tahmed) možná bychom měly mít velice pádný důvod k nadějím, neboť, jak se zdá, sny se plní... ;) :DA když už jsme u toho: Myslíš, že existuje nějaká šance, že by Anthony Downing zazpíval s KÝMKOLIV (ale nejlépe s Claire Lyon - ale zde si skutečně až tak vysoké nároky nedělám. Kecám, samozřejmě, že nejlépe se mnou! :D) právě AIAOY?! Já bych AIAOY chtěla slyšet právě od něj!!! Je to jedno z mých největších přání a řadí se hned vedle návštěvy pražského Jesuse! :D

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: And that's all that matters. I know. :)Já naprosto skálopevně věřila, že jsou to skutečně vlasy Emmy též. Zkrátka jsem se domnívala, že jí je nakulmovali.
    Co hůř, mnohem, neskonale hůř, já se tak zpočátku domnívala i u velmi očividných paruk v divadelní podobě FO, což je přímo zavrženíhodné pro takového fanouška Sherlocka Holmese. :D
    Co se týče Erikova znetvoření, tak jsem měla příběh naspoilerovaný dopředu, ale jsem si jistá, že kdyby tomu tak nebylo, nechala bych se až do PONR zrovna jako ty opít rohlíkem. :D[4]: Je pro mě milé zjištění, že si někdo pročítá i starší články z archivu. :)Ale ještě brilantnější je odhalení, že někdo tu spojitost, v tehdy nic neznamenajícím náznaku zpětně odhalil a vynesl na světlo boží. :D Skvělá, skvělá práce, miss! :)Přímo vyskakuju do stropu a nechávám tam jeden důlek vedle druhého při zjištění, že někdo nejenže čte staré články, ale i staré komentáře! :D
    Vskutku jsem se tehdy nedomnívala, že by přišel čas odhalení londýnského BAMS, ale muzikálofilská solidarita přece jen existuje!!
    Ramin a Sierra nejednou zatoužili po vlastním větším koncertu a věřím, že se podobné akce dočkáme a zrovna tak AIAOY. A tajně bych si přála i píseň Poison & Wine, ve které velká část Rierra fandomu vidí cosi jako jejich hymnu a i já ty dva v tom textu jaksi mohu vidět. :DWorld Tour se právě stěhuje do Shanghaie, takže je naděje, že někdo natočí samotnou show, samozřejmě.
    Pak je šance, že Anthony bude po FO koncertovat.
    Pak je šance, že Claire bude mít nějaké to vystoupení jakožto promo ke svému albu a mohla by si na něj oblíbeného kolegu z obsazení pozvat...
    A myslím, že bych vymyslela i více teorií.
    Je to možné, je to pravděpodobné, bylo by to táák krásné číst pak tvůj dlouhý oslavný a chválící článek. :)

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: That is right!To jsou takové menší faily z muzikálofilského života... :DHeleho, třeba ze mě  bude Sherlinda, ačkoliv jsem Sherlocka nikdy neviděla a ani se to nechystám měnit! :D Jsem zkrátka Koumes! :DAchjejej... :DJééé! Nedávej mi plané naděje, nebo zešílím! Mně se dokonce jednou i zdálo, že jsem narazila na AIAOY s Anthonym, ale v okamžiku, kdy jsem si to chtěla pustit, klekl počítač a kolem mě začala tancovat konvička z Krásky a Zvířete... A to vážně nekecám! :DNo to si piš, že by to byl článek hned na několik sérií!!! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nikdo nemůže pochopit náš život, dokud se nestane jedním z nás! :DTo ti gratuluji, jsi talent od přírody! :DTak oproti tomu jen sen, jak jsem Nickovi OMYLEM podpálila vilu hadra. Chacha. :DVěřím, že to by byl materiál postačující na založení nové rubriky! ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý fotky! No jo, kdyby nebylo těch fanoušků... (tak nemáme nic:-D )Máte pravdu, holky, Megiina stužka je fakt roztomilá.
    A hned první fotka je přesnou ukázkou toho, jak jsou kostýmy POTO dokonalé, propracované do detailů (ty vzory, zdobení, atd. ...)A nepřemýšlel jste někdo, proč má Christine hnědou paruku? Já bych řekla, že to bude kvůli Sarah. Buďto hrála bez paruky nebo měla "hnědovlasou" paruku, protože jí blond neslušela.
    (Schválně, zkuste si Sarah představit jako blondýnku:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Fanouškovská komunita je mnohem důležitější, než by si nevědoucí jen mohl pomyslet! :DJedna z nejhezčích, oceňuji, že to Zuzka vyzdvihla, snad bych to i přehlédla. Shame on me. :)
    Naprosto precizní záležitost. A to mají tour produkce spíše obvykle tendenci vše pokud možno zjednodušit, aby nebylo těžké vše pořád stěhovat sem a tam.Pravdu díš. Změnili to vyloženě kvůli Sarah. V knize, jak víme, je Christine blondýna a Meg bruneta, ale kvůli Sarah to přehodili a už se to ujalo i do budoucna. Inu, víme, jak si miláčci Britové potrpí na tradici, takže když byla originální Christine bruneta, už je to osudem všech Webberových Christin. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky