POTO, Wishing - Ramin Karimloo, Sierra Boggess


Takže, už je to tak. Video z Classic Brits. Moji dušičku hřeje, že jsem měla pravdu a fakticky zpívali Wishing a titulní píseň.
Co mě deptá je fakt, že to video mám tady, přímo před sebou, konečně jsem se ho dočkala a....DO PRKNA SEDÍM VE ŠKOLE A NEMŮŽU SI HO PUSTIT.
Nicméně vy šťastnější....enjoy. :D Mě ta radost potká až o čtrvt na šest, kdy přijedu domů. Can´t wait!!!! ^^

Komentáře

  1. Video, video, video! Áááá, moje srdce plesá! Neviem, či ma niekedy nejaké POTO potešilo tak ako toto. Lebo vidieť ramierru znovu spolu, spievajúc titulnú pesničku z Fantóma, to je prosto...ááách. Najkrajší, najúžasnejší, najtalentovanejší. (: Úplne som z nich mimo. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Věděla jsem, že budeš sdílet mé nebeské nadšení!!!! :D Uááá! Já se pořád musela culit jako měsíček, to je tak perfektní!!! Ramin as Phantom once more!!!!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Totálne mi zlepšili tento mizerný deň, teraz sa aj ja škerím na monitor. :D Sú úžasní, stále rovnako, nemenne úžasní, pri Wishing mi takmer slza ušla z nostalgie. A pri POTO som sa len usmievala na monitor. A stále sa usmievam!:D Ja tak ľúúúbim ich spoločné vystúpenia. Kiežby ich bolo ešte viac. :)
    Booože! :D fakt som šťastná, že máme aj video. :D

    OdpovědětVymazat
  4. o Sierře tentokrát pomlčím, musím to vstřebat ;-) ale jinak mě to prostě dojímá-vidět ty dva zase spolu rok po 25th :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, ano! A i Sierra měla slzy v očích, nezdá se ti? Awwww! Luv her!!!! Luv him!!!! :D Team Rierra!!! :D
    A pak že už si Ramin Fantomovu  masku  nenasadí, chňááá! ^^

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky