Nový Fantom na palubě

Sice už to nějakou tu dobu, co měl JOJ poslední show v tour produkci FO je, nicméně lepší pozdě, nežli pozdě. :D Meet with Earl Carpenter!!!

Sotva měl dostudováno, už účinkoval v Josephovi kde hrál Simeona následně evropská tour Evity, Between the Lines, originální Daryl von Horne ve Witches of Eastwick, Joe Gillis v Sunset Boulvard tour, Danilo v The Merry Window tour, originální skotský Archibald Craven v The Seceret Garden, Zvíře a Gaston v Krásce a zvířeti v Londýně a tour a Prince of Sherwood.
Fantoma hrál poprvé už v letech 2005-2007, byl originálním Donem Alejandrem v Zorrovi (kdo ví o existenci takového muzikálu??). Dále role Javerta v tour Bídníků na počest 25 let existence, kde hrál po boku Johna Owen-Jonese a Katie Hall.


Earl se také účastní spolu se Simonem Brownem, Johnem Owen-Jonesem a Rebeccou Caine (mimochodem od té má přezdívku Ginger :D) šňůry populárních koncertů pod názvem Three Phantoms.
Všichni si na něj také určitě vzpomínáme z obou slavných večerů pětadvacítek - kněz v Bídnících, aukcionář ve Fantomovi.

Před současnou rolí Fantoma v tour hrál opět Fantoma ale v Her Majesty's kde si roli převzal po Johnovi Owen-Jonesovi, následně účinkoval jako Javert v Bídních a poté opět přebírá štafetu po Johnovi v tour...:)

Oficiální stránka: www. earlcarpenter.com

A s touto bombou na konec se loučíme: jeho první fotka Fantoma v tour. Sice tam toho z něj moc nevidíme, nicméně, když je Fantom happy, tak je prostě happy!
(iPhone! :D)


A ještě Earl z dob, kdy hrál Fantoma poprvé. Music of the Night s Rachel Barell. :)

Komentáře

  1. On existuje i muzikál Zorro?!
    Tý jo - a to jsem se bláhově domnívala, že mám přehled o zahraničních muzikálech.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, taky jsem si myslela...
    To musí být ale sakryš akční muzikál! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky