Noc alternací

Bylo, nebylo jednoho neobyčejného večera na Broadwayi, v malebném Majestic Theatre nastala velká obsazovací krize.
"Jak moc dobře víte, za Fantoma zaskakuji obvykle já." pronesl Greg Mills natěšeně. "I když mě samozřejmě moc mrzí, že Hugh (Panaro) tu nemůže být." dodal kvapně, protože Samantha Hill na něj vrhla všeříkající pohled bývalé alternace, která tyhle pocity moc dobře zná. No, nicméně jako novou leading lady už ji to nezajímalo, takže odkráčela do své šatny, protože nastal čas na paruku.
"Drahý, Gregu," ujal se slova Jeremy Stolle "ty jsi Hughova DRUHÁ alternace. Po mě. Já dnes budu Fantom." zamrkal a zamířil sebejistě do Hughovy šatny.
"A koho jako mám hrát? A neříkej mi, že Passarina, toho si dnes totiž zamluvil Scott a..."
"Tak raouluj."
"Áááá, jejejej!" vyděsil se Greg.
Druhá alternace Samanthy, Elizabeth Welch, si sundala masku Mirror Bride "Jsi v té show tak dlouho, ale stejně se mě vždycky lekneš...další důvod, proč bys měl dneska raoulovat...vždycky si říkám, že je div, že v Music of the Night neomdlíš namísto Sam.." vyplázla na něj jazyk a pokračovala v cestě.
Greg za ní vypláznul jazyk, ale pak se s nadějí vrhnul do šatny Sam. "On tu dneska není Kyle (Barisich)?" vycenil zuby.
"Už to děláš zase." protočila Sam oči. "Chm...asi ne, není, hádám? Tak raouluj ty." pokrčila rameny. "Ale za tu škodolibost si to v Why Have You Brought Me Here vypiješ..."
"Alené, Samantho! Musíš do nás nebohých Raoulů přestat ždouchat! Minule jsem málem spadnul a..."
"Not my problem.." usoudila Sam a nanesla si na nos novou vrstvu pudru. "Ale do Jeremyho strčím taky, jestli ti to udělá radost..."
Greg si hopkáním jako veselé děvče z reklamy došel do Kylovy šatny. "Lalalalaáááá...help my make the....nonono....love meeee, that's aaall I ask of yooooou!"

LOL, neberte mě vážně, co jsem přestala psát RLND, tak si musím nedostatek literární tvorby vynahrazovat jinak. :D Pro tento very special týden tu mám tři nová videa z noci alternací na Broadwayi, kterou si očividně představuji jako hurvínek válku, I know. :))

P.S.: Co je s Američany špatně? Like seriously...smát se...DVAKRÁT...během Final Lair?! WHUT?!




Komentáře

  1. koukala jsem na ten článek překvapeně :) co to asi je a ted to vím je jasný že musíš začít fofrem něco psát :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já si říkala, že tohle je šílenost nezvykle velkých rozměrů, LOL. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Lotte už ti někdo řekl že máš dokonale odzbrojující talent? :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ne! :D Ale konečně mi moji teorii někdo potvrdil! :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. A když už jsme u toho, stálo by za to napsat nějakou story o problémech s pláštěma na (jestli si dobře vzpomínám) Broadwayi. :-D jen kdyby náhodou scházela inspirace... :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Ooooh, love you, girl! :D Great idea! :D Tož, až se budu po cestě do Anglie nudit a nebudu zrovna psát cestovní dopis pro BJ...:D

    OdpovědětVymazat
  7. PS: je očividné že AIAOY natáčel Raoulista!!! Welcome to the Club of Red Roses, my friend.

    OdpovědětVymazat
  8. Je očividné, že zrovna Samantha je team Phantom :D

    OdpovědětVymazat
  9. No jo... na světě musí být rovnováha :D
    Už se ti ta Británie blíží, co? :D Tyjo, uvidíš Her Majestys Theatre!!! To bude podobná euforka jak me & Opéra Garnier! :D  Užij si to!

    OdpovědětVymazat
  10. Kdo si hraje, nezlobí aneb Naše Lotte v akci :D Co takhle pohádka, Lotte? Moje přece tolik nespěchá, nikdo na ni tolik nečeká. Notáááák! :D

    OdpovědětVymazat
  11. [9]: Však jistě! :D
    Yeeeeeeeesssssss! :D Tomorrow we'll discover what our God in London has in store! One more dawn! Ooooone day mooooooreeeeee![10]: Nikdo na ni nečeká?! Rot in hell!!!! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Poslušně hlásím, že holub protáhl své peroutky od sezení celé olámané a vzlétl... Snad dorazí dřív, než youll disapear in Brithish Islands... Vanish there on British Islands... :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky