Les Mis clips

Videem týdne se stává vlastně v tomto special případě čtyři videa a to Look Down, At the End of the Day, Who am I a On my Own.
Videa zveřejnili hned po Heart Full of Love, které má speciální článek.
Scénka At the End of the Day mi trhá srdce. Nebohá Fantine. Valjean v téhle filmové verzi vyjde jako ještě větší ignorant, než v muzikálu...





Komentáře

  1. Ešte kúsok z Master of the house. :D Ale nie, ja vydržím. Bože, sú skvelotní, vážne ľúbim obsadenie! Rusell bol tak krástnotne mrazivý, proste javertovský, Anne bola skvelá, Hugh bol skvelý, Samanthu asi ani spomínať netreba, proste...mňúúúúm. Tak sa teším, že neobsedím! :DHoci. Keď máte tak napočúvané tie hlasy z 25ky, nezabudnuteľného Alfieho a Norma, nedá sa vyhnúť porovnávaniu. Myslím, že v hlave si budem porovnávať celý čas, čo mi to možno bude trocha kaziť.

    OdpovědětVymazat
  2. At the End of the Day je fakt perfektní- docela mě zaujala ta kamera, je to takové zvláštní, nezvyklé, ale zajímavé.Rusell mě příjemně překvapil, ale na Norma Lewise nemá, a nemá ani na Lukáše Vlčka, kterého jsem jako Javerta viděla nedávno naživo v divadle :)A On My Own je úžasné, jsem ráda, že alespoň někdo z 25ky dostal větší roli.

    OdpovědětVymazat
  3. Po herecké stránce je, zdá se, Valjean skvělý! Člověk úplně vidí, jak se to v něm pere, jak bojuje sám se sebou. Báájo! (Myslíte, že se dočkáme aslespoň hromového 24601? Já to mám tak ráda! :D)

    OdpovědětVymazat
  4. Ách jé! Princezna Mia je suprová! Právě kvůli ní se na Bídníky tolik těším! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já se budu snažit na pětadvacítku u filmu zapomenout, ale hádám, že se mi to nepovede. :D Hlavně u Enjyho, lalala :D
    A Alfie....to je prostě Bůh! :DKamera u At the End of the Day mě taky zaujala, pravda, pravda! :DAle jde vidět, že ve filmu jde hlavně o herecké výkony, ne pěvecké :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud jde o ty herecké a pěvecké výkony... Ale on je to muzikál, sice zfilmovaný, ale muzikál, takže by tam mělo jít jak o herectví tak o zpěv...Ale souhlasím s Bar... Po herecké stránce je Valjean vážně dobrý.Vím stopro že mi tam bude chybět Alfie a Nick...Ale na druhou stranu se děsně těším na princeznu Miu :) a na Amandu. Ty dvě jsou tak, tak... áááách! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Well...o zpěv tam půjde přirozeně taky, jen některé pasáže nejsou dělány tak, aby se co nejlépe nahodila výška, ale naopak výraz :)

    OdpovědětVymazat
  8. Týjo, víte, na koho jsem zvědavá? Na Enjolrase! Upřímně řečeno, pořád si ho nedokážu úplně představit

    OdpovědětVymazat
  9. Ha, a hrál v Goosip Girl! :D How cool! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky