Interview with Les Mis star Sierra Boggess


Vítejte v nové rubrice věnované speciálně jen a jen pro Sierru. Už bylo načase, none?
V rámci vánočního třízení si poněkud nepřehledné složky Lotteland se v nejbližší době těště i rubriky pro Ramina plus jedné pro Ramierru. :)

Broadway.com si udělalo výlet do West Endu navšívit Les Mis leading lady Sierru Boggess v její dressing room v Queens Theatre. Editor Paul Wontorek s ní mluvil o návratu na Broadway kvůli 25. výročí Fantoma Opery, proč je její táta ten nejlepší Jean Valjean, jaké to je hrát na jednom jevišti po boku svého snoubence a jak Tam snáší osmkrát týdně "ubližovat" Sierře.
Musí se nechat, že většina rozhovoru nakonec stejně zůstala u největší inspirace Sierry - Barbry Streisand, o které by mohla mluvit klidně i hodiny, jak se zdá. :) Díky tomuto rozhovoru zjistíme kompletně všechno o tom, jak se Sierra s Barbrou KONEČNĚ setkala, a co jí pověděla.
Nabízí se nám také malá mini-tour Sierřinou šatnou, kde má všude Ariel (how sweet! ^^), fotky z onoho koncertu Barbry a pokud jste si všimli, je tam také patrný fialový pohled s tučným "Thank you, Sierra!" - no tak, já jsem vypátrala i jeho plnou verzi a musím se o ni s vámi podělit, protože je to vystihující, proč je Sierra můj vzor! (:



Komentáře

Oblíbené příspěvky