Think of me - Rachel Eskenazi-Gold

Je tak strašně super konečně slyšet hlas někoho, koho znám jen z fotek! :D

Strašně se mi líbilo, jak Rachel zahrála Christininu úvodní nervozitu - bylo v tom ještě něco víc, i strach, prosebný pohled v očích, aby to utrpení už skončilo a potom, když se postupně poddávala hudbě, tak to všechno mizelo a nahrazeno radostí z nádherné árie, kteoru zpívá.
Zbytek písně je v jejím podání něžný, elegantní, velmi křehký. Hlas Rachel je ostatně zrovna takový - lehký ve středním rejstříku, ovšem pokud mě mé laické uši neklamou, vyšší tóny už jí trochu dělaly problémy, měla v nich poněkud limitovanější rozsah. Její očividná radost a láska k té roli za mě tohle všechno ale překonala. :)
Jordan byl super roztomilý a jeho výraz, když si uvědomil, že je jediný, kdo tleská byl k nezaplacení. "Um....tak ne, no, budu dělat jakože nic." :D :D :D
(V závěru videa bohužel chybí obraz).
Krásný nový týden! :)


Komentáře

  1. Souhlas s tím, co píšeš. Její výšky mě trochu tahaly za uši, ale to nevinné, radostné podání árie je kouzelné. :-)
    To je prostě úžasné, že s postupem času se kvalita videí jen a jen zlepšuje. Třeba tady ten pohled na kostým v plné kráse. :-)
    Jj, momentka s Jordanem je roztomilá. Chybějící obraz mě zamrzel, ale aspoň, že nebylo video úplně utnuté. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, tenhle záznam je v super kvalitě a člověk se mimo na herce může soustředit i na kostýmy a různé detaily okolo a to je prostě super. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky