Sherlock & Mycroft - Find Our Way Home

Zdravím v zápalu zkouškového. Dnes se mi podařilo na druhý pokus zvládnout jeden nepříjemný předmět a plna radostné úlevy se vracím do Lottelandu. Čtvrtá série Sherlocka je před svým finále (kterého se teď opravdu VELICE bojím) a je zjevné, že tato rubrika teď Sherlocka prostě bude plná, jelikož nejsem schopná myslet na nic jiného.
Opět přicházím s videem, které je co se čtvrté série týče nespoileroidní, neobsahuje z ní žádné klipy. Jsou tam klipy z The Abominable Bride, a je fakt, že tuto epizodu někdo považuje už za čtvrtou sérii, tak na to tedy upozorňuji.
Tohle video se od toho minulého liší tím, že se nesoustředí výhradně na Mycrofta a Sherlocka, ale i na dva ve fandomu asi nejpopulárnější shipy těchto dvou bratří.
Jestli je tu už někdo, kdo viděl druhý díl čtvrté série, prosím napište mi své dojmy. Mám pocit, že pocit sounáležitosti s dalším fandou mi pomůže dostat se ze šoku. Potřebuju deku.

Krásný nový týden!

Komentáře

  1. A já ti nestčím??? :D Inu musím podotknout že Jana Stryková v této epizodě excelovala .D jsem jí málem nepoznala nemít ten její hlas tak brutálně zmáknutý :D ostatně tato epizoda byla por mě zase srdceryvná a já ji zase celou proplakala jsem asi divná že? :D inu bojím se k jakému slzavému údolí dojde při poslední epizodě, navíc ten zvrat mi způsobil div ne zástavu, tak se hrozím co přijde příště :D
    V další epizodě řekne Sherlock miluji tě, komu asi??? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak první polovinu epizody jsem si říkala WTF. (Připadala jsem si stejně sjetá jako Sherlock. :D Povedlo se jim to.) Paní Hudsonová mě dostala! Rozhodně jsem nečekala, že z toho bouráku vyleze ona! Akční to lady. V epizodě hláškovala o stošest. :-D (Ale docela mě zarazilo, že tak vyjela po Mycroftovi.)
    Jo a Mycroft mě na konci pobavil. :D S tím, jak váhal, jestli si má vzít číslo od Smallwoodové. :D (Hha, ha!)
    Že by se rýsoval comeback "ženy všech žen"? Jsem zvědavá. :-)
    Zvrat na závěr... well, všechno mi hned nedošlo. Když Mycroftovi lidi prohledávali Sherlockův byt a na zem spadl papír z indiciemi, tak mi docvaklo, že falešná Faith u něj skutečně byla. Ale až na poslední záběru z Johnovy terapie mě napadlo, že falešná Faith a terapeutistka je jedna a ta samá osoba. Ale nepoznala jsem v ní i Johnovu "slečnu".
    Pro Johna ale ještě je naděje. Aspoň si tomu věřím, protože jinak by záběr nekončil "jenom" výstřelem z pistole, ale kdyby to bylo natuty jasný, tak bychom dostali i pohled na Johnovu mrtvolu a tajemná sestra by odkráčela ze scény. A nenechali by si Johnovu smrt na začátek epizody, no né? (Jestli se pletu, tak mě tím docela naštvou.) Přece nenechají malou Rosie bez obou rodičů. (Pokud ano, tak se o její výchovu bude muset postarat strejda Sherlock. A s druhým strejdou Mycroftem k tomu. :D Molly jim bude pomáhat a dá se s Sherlockem dohromady.) :D
    PS: Dobrá volba videa. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Komu Sherlock řekne miluji tě a před jakým hořícím domem to stojí Mycroft. Dvě nejpalčivější otázky. :D[2]: To jak paní Hudsonová byla zlá na Mycrofta bylo tak zbytečné? Proč ho vyhazovat z domu takovýmhle způsobem? Proč s ním mluvit tak svrchu? PROČ JSOU SAKRA VŠICHNI POŘÁD ZLÍ NA MYCROFTA. :D
    Jo...že by si Mycroft přece jen našel "zlatou rybičku"? :D
    Já bych byla tak strašně ráda, kdyby se Irene vrátila! Omg! :D
    John přežije. Určitě. Absolutně nevěřím, že nepřežije a proto mě ten konec zase tak nedostal. :D Já si prostě nemyslím, že je možné, aby zemřel. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky