Final Lair - Greg Mills, Marni Raab, Kyle Barisich

Na počest té radostné události, že se Kyle Barisich jako Raoul vrátil do obsazení na Broadwayi, přináším toto video týdne, které se na internetu ohřálo zatím jen dva týdny. :)
O obou Marni i Kylovi jsem už psala ve více článcích popisujících vícero videí, ale Grega znám jen velmi málo. Měla jsem ho tak trochu zafixovaného jako herce ovlivněného Hughem Panarem a tudíž jemu velmi podobnému. Ale přesvědčil mě o opaku už v prvních vteřinách. Líbí se mi jak "na hraně" byl. Byl zoufalý, docela rychle si mě získal a soucítila jsem s ním, ale zároveň mě děsil, protože byl i tak trochu vyšinutý. Ta pasáž, kdy zpíval o své masce, kdy se na vteřinku vrátil ke svým uhlazeným kočičím pohybům alá MOTN, jako by si představoval, že ji má na sobě a všechno je v pořádku....perfektní. Fakt mě moc překvapil. :)
O Marni už jsem toho vskutku napsala hodně, ale opakování je matka...nemohu říct že moudrosti, ale dejme tomu fantomákování. Tak tedy Marni a její podání Christine miluju - je velmi komplexní a promyšlené, plné malých detailů a její Christine je silná i něžná zároveň. Její hlas už tolik ráda nemám - množství vibrata, které používá nelahodí mému vkusu a některé její výšky znějí na můj sluch příliš řezavě. Jako člověk "pocitový" dávám ale přednost kombinaci "dobré herectví, horší hlas" než "špatné herectví, bezchybný hlas", takže i tak bych Marni preferovala nad některé lépe znějící ale nezajímaé Christine. To je asi něco, co si každý musí posoudit sám. :)
No a Kyle....Kyle. :) Od mé velké posedlosti tímto pánem v roce 2012/2013 (fíha, fakt už bloguju dlouho :D) je to snad poprvé, co se k němu znovu vracím a božínku, že mi z toho plesá srdce. :D Miluju jeho hluboký hlas do kterého umí projektovat spoustu emocí (pořád tvrdím, že je to jasný materiál na Fantoma), ale jinak se mi konkrétně k tomuto videu těžko podrobněji vyjadřuje, protože nahrávající ho moc nezabíral a FL obecně není moc scéna, ve které by se herec Raoula dal tolik posoudit. Jediné co bych k němu mohla říct, je jak se mi vždycky líbilo (a teď si to připomněla), jak je Kyle jeden z mála herců, který je upřímně vyděšený, když se k němu po polibku rozežene Fantom se svíčkou. To je jednom přirozená reakce, no ne? :)

Krásný nový týden. :)


Komentáře

  1. Nojé, Greg! Je super, že jsi vybrala video s ním. Ve fandomu bývá opomíjený a myslím si, že neprávem. Líbí se mi na něm vyváženost mezi smutkem a agresivitou Fantoma. Nepřehání a podal to tak akorát. :-)
    Marni se mi hodně zalíbila, herecky na 100%. I pěvecky, sice barva jejího hlasu pro mě asi není nejideálnější, ale imponuje mi její pěvecká jistota. Zná svůj hlas, ví jaké jsou její schopnostia dokáže jich plně využít. Klobouk dolů. :-)
    A Kyle... Kyle je Kyle, ale je pravda, že v této scéně (a speciálně v tomto videu, kdy jej kamera zabírá minimálně) toho nelze mnoho posoudit.
    Já jsem ráda, že se na chvilku vrátil na Broadway (a ještě víc by mě potěšilo, kdyby začal hrát Fantoma). :D

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně s tebou ohledně Grega souhlasím. Musím se přiznat, že i já sama ho měla tendence přehlížet.
    To máš zase pravdu, Marni už Christine hrála tak dlouho, že v té roli s jistotou našla všechny své silné stránky a uměla je graciózně předvést. :)
    Kyle se ve spotlightu moc neohřál, ale přesto je to Kyle, přesně tak. :D
    Anoooo! Kyle jako Fantom! Prosííííím. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky